Noul Cronograf Turbion Carrera Heuer 02T

 

O combinație minunată de albastru și titan

La cinci ani de la lansare, acest cronograf cu întoarcere automată, care conține un turbion zburător, păstrează același calibru Heuer 02T certificat COSC, dar acum are o nuanță azurie și o brățară de titan de gradul 2 în această ediție limitată de 250 de piese.

Care este culoarea ta preferată? Pasionații de ceasornicărie optează cel mai adesea pentru albastru atunci când răspund la această întrebare. Cu toate acestea, de la lansarea sa în 2016, Carrera Heuer 02T nu se aventurase niciodată pe acest teritoriu, preferând tonuri mai întunecate sau unele aurii.

Astăzi, TAG Heuer dezvăluie o ediție limitată de 250 de piese ale cronografului său turbion într-o versiune albastră prevăzută cu o curea din titan. O premieră importantă pentru linia turbion a mărcii!

Simbol al tehnologiei și un exemplu de control total al proceselor industriale și a costurilor de fabricație, mecanismul Carrera Heuer 02T bate la o frecvență de 28.800 de vibrații pe oră și conține o cușcă ultra-ușoară din carbon și titan.

Una dintre principalele provocări pentru ceasornicarii de La Chaux-de-Fonds a fost aceea de a găzdui funcțiile cronografului, mecanismul de înfășurare automată și turbionul zburător într-un calibru cu un diametru de 31 mm, toate acestea asigurând în același timp o distanță ideală între cadrane pentru a-i asigura un aspect contemporan.

Este același mecanism care pulsează în această ediție limitată, dar de data aceasta ceasul impresionează în albastru, de la punțile coliviei turbionului la cauciucul care protejează coroana și butoanele.

Pentru prima dată, Carrera Heuer 02T are un cadran complet cu un design albastru de raze solare care creează cel mai frumos efect.

Chiar și luneta tahimetrică din ceramică este finisată în acest albastru ceresc cu reflexe hipnotizante. Masa oscilantă a primit o acoperire PVD pentru a se integra în această compoziție azurie.

Echipat cu o carcasă din titan de gradul 5, de 45 mm, acest cronograf are și o altă surpriză. Curele de aligator sportive, anterior cusute pe cauciuc negru, sau chiar pe cauciuc moale, îndrăznesc să se îndepte la acest nou model spre brățări din titan de gradul 2.

Aceasta este o premieră! Pe lângă ușurința sa, acest material conferă acestui ceas Carrera Heuer 02T un aspect sportiv, dar elegant.

Facts and figures

 Carrera Calibre Heuer 02T COSC

 Reference CAR5A8C.BF0707

MOVEMENT

Calibre Heuer 02T COSC

CASE 

45mm diameter

Titanium grade 5 polished, fine brushed case Ceramic blue polished tachymeter fixed bezel; domed, beveled sapphire crystal with anti-reflective treatment.

Blue rubber, titanium grade 5 standard crown at 3 o'clock Titanium grade 5 pusher button at 2 o'clock

Titanium grade 5 pusher button at 4 o'clock

Titanium grade 5 screwed sapphire case back with special engraving, limited numbered xxx/250

Water resistance : 100 meters

DIAL

Blue sunray brushed dial 3 counters:

  • 3 o'clock : rhodium plated polished, “azurage” minute chronograph counter; rhodium plated polished hand.
  • 6 o'clock : blue tourbillon.
  • 9 o'clock : rhodium plated polished, “azurage” hour chronograph counter; rhodium plated polished hand.
Rhodium plated polished applied indexes with white Super-LumiNova

Rhodium plated polished hour and minute hands with white Super-LumiNova

Rhodium plated, blue central hand.

Rhodium plated, blue TAG HEUER applied logo Carrera Heuer 02 T Chronograph Chronometer

STRAP

Titanium grade 2 H-shape bracelet

Titanium grade 2 and steel folding clasp with double safety push-buttons; TAG Heuer shield

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre ceasurile prezentate, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri.

Vă invităm de asemeni să ne vizitați la magazinele GALT Orologerie elvețiană pentru a admira și ceasurile realizate de firme elvețiene și germane de prestigiu, precum A. Lange & Söhne, Ulysse Nardin, Zenith, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, Jaeger-LeCoultre, Omega, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil și a., firma noastră fiind un reprezentant oficial pentru România a acestor renumite firme. Asigurăm pentru dvs. și service-ul tuturor produselor realizate de aceastea.

 

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 29.0421. Modificat: 29.04.21
Copyright © 2021 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Pe Facebook