Excalibur SPIDER PIRELLI

 

 

Bătăi de inimă, asfalt torid, roți scrâșnind. Când inginerii vizionari întâlnesc ceasornicari incredibili, se nasc ceasuri iconice.

LA UN CLICK DISTANȚĂ PÂNĂ LA SCHIMBAREA JOCULUI

Vă prezentăm noul Excalibur Spider Pirelli, primul ceas Roger Dubuis complet versatil, alimentat cu adrenalină și realizat cu cauciuc câștigător din anvelope din sporturile cu motor. Cea mai recentă inovație Roger Dubuis, care a apărut dintr-o colaborare exclusivă cu Pirelli, Excalibur Spider Pirelli arată ce se întâmplă atunci când cele mai bune minți din diferite industrii se reunesc pentru a împărtăși know-how-ul lor de neegalat, cercetarea revoluționară și creativitatea fără margini.

Condus de dorința de a crea capodopere încărcate cu adrenalină pentru un trib neînfricat, inovatorul de serie Roger Dubuis și pionierul de performanța în sportul cu motor Pirelli prezintă cea mai nouă interpretare a colecției Excalibur Spider, care vede calibre iconice, îmbogățite prin curele interschimbabile, ce prezintă incrustări de cauciuc, fiind provenite de la câștigătorul de curse certificat, pneurile Pirelli.

O PREMIERE MONDIALĂ A LUI ROGER DUBUIS: INTERȘANJABILITATE PRINTR-UN CLIC

Pe drumul spre victorie, câteva secunde sunt cruciale. În ele constă toată diferența. Inspirat de renumitul Pit Stop (loc de oprire scurtă în timpul unei curse), fiecare element al noului Excalibur Spider Pirelli este interschimbabil, de la curea la lunetă și cadru - totul printr- un simplu clic. O premieră mondială a lui Roger Dubuis, nu numai că este un ceas extrem de personalizabil, ci și o tehnologie inovatoare de blocare.

Cu un accent fără compromis, cu o senzație de clic și un sunet pe cât de liniștitor, pe atât de palpitant, sistemul de eliberare rapidă (Quick Release System ) de pe curea și coroană este acum dus la nivelul următor pe lunetă, cu o aliniere precisă a poziției care fixează ceasul cu un singur clic. Un clic care vă spune că este timpul să plecați. Când brusc ai accelerat dincolo de limite - înainte de joc.

UN SCHELET SEMNATURĂ

Excalibur Spider Pirelli este o capodoperă mecanică încărcată cu adrenalină. Cu un calibru care include primul ceas schelet automatic al lui Roger Dubuis, viziunea transparentă a mecanismului său de întoarcere automată se ține direct pe inimitabila stea Roger Dubuis. De asemenea, are un micro-rotor, unul redus la esența sa strictă la ora 11, care se rotește perfect cu încheietura mâinii. Echilibrul perfect pentru a-l înfășura pe RD820SQ este atins în continuare prin utilizarea de materiale inovatoare, precum DLC Titanium, mai ușor și mai luxos decât oțelul inoxidabil. La fel de cunoscut atât pentru estetica sa avangardistă, cât și pentru măiestria sa tradițională, Excalibur Automatic Skeleton al lui Roger Dubuis este o semnătură a Casei.

Din sutele de ore de timp de fabricație pentru acest ceas de 45 mm, aproape o treime din acest timp este dedicat special prestigiosului Poinçon de Geneve, fiecare componentă fiind finisată cu atenție manual la Manufactura Roger Dubuis din Geneva. Echipat cu o rezervă de mers de 60 de ore, această realizare impresionantă a ingineriei mecanice este doar un alt exemplu de îndrăzneală orologeră a Casei.

O ANVELOPĂ PIRELLI CÂȘTIGĂTOARE PENTRU ÎNCHEIETURĂ

La fel ca și în sporturile cu motor, este nevoie de un efort de echipă pentru a face mai ușoară, mai rapidă și mai simplă ca niciodată schimbarea vitezelor și personalizarea unui ceas. Acum, cu trei kituri suplimentare în roșu, alb sau albastru - codurile iconice de culoare Pirelli - Excalibur Spider Pirelli se transformă printr-un clic din negru complet într-un pop de culoare îndrăzneață. Disponibile într-o perioadă limitată cu doar 88 de kituri pe culoare, acestea sunt ceasuri realizate din anvelope câștigătoare de curse, făcute pentru încheieturile câștigătorilor vieții.

Plin de coduri de design de curse, designul interior al curelei afișează modelul ușor de recunoscut Pirelli Cinturato Intermediate. Kiturile de culori suplimentare sunt mai groase decât baza lunetei, pentru a reflecta aspectul și senzația anvelopelor distinctive Pirelli, cele care scrâșnesc pe drumul spre linia de finiș.

VIAȚA PE PISTA RAPIDĂ

Ce se întâmplă dacă doar un clic ar fi tot impulsul necesar pentru a declanșa schimbarea? Un sunet provocator care rezonează odată cu cele mai nebunești minți, împingându-le să acționeze? Interșanjabilitate fără efort, acesta este un clic care schimbă complet jocul, unul care îi împuternicește pe cei care îl aud să experimenteze lumea exact așa cum își doresc. Într-o atitudine mai largă decât cea a vieții, Roger Dubuis consideră că purtarea unei curele din anvelope câștigătoare Pirelli este ceea ce îi va face pe cei care crează probleme să fie ținuți dincolo de linia de sosire. Deci încălzește motorul și pregătește-te să trăiești viața pe pista rapidă. Ești gata să simți fiorul?

DESCRIPTION

. Excalibur Spider Pirelli MB

. The Excalibur Spider collection: for those who live life in the fast lane. Brimming with racing design codes, these are timepieces that power you to live the life you want. You just have to dare yourself to live it. Ready to feel the thrill?

. Exclusive partnership with Pirelli: pioneer in the world of motorsport performances.

Roger Dubuis and Pirelli are working together to create exclusive straps made of winning motorsport tyre rubber. The latter are featuring inlays made of real tyre rubber which have won one of the most demanding motorsport competitions in the world. In addition to that, the design of the strap displays Pirelli patterns on the inside, reflecting the style and performance of the Italian manufacturer. The result are high-octane watches with Roger Dubuis engines and Pirelli flavor offering a blend of competitive technology.

CASE

. Black DLC titanium case with titanium container and rubber inlays

Black DLC titanium bezel with sapphire crystal and anti-reflective coating, interchangeable with QRS - Quick Release System

Black DLC titanium open case back with sapphire crystal and metallized Pirelli logo

Rubber crown with black DLC titanium cover, interchangeable with QRS - Quick Release System

MOVEMENT

. TYPE: Automatic, self-winding / Skeleton

. CALIBER: A skeleton calibre with a star-shaped bridge: the signature of the Excalibur Original collection

Powered by a micro-rotor, the mechanism is manufactured in Geneva

The calibre is certified by the Poinçon de Geneve, one of the most demanding certification in the world of Haute Horlogerie

. FUNCTIONS: Hours, minutes

. NUMBER OF PIECES: 166

. FREQUENCY: 4 Hertz / 28'800 Vibrations per Hour

. POWER RESERVE: 60 Hours

WATER RESISTANCE

. 5 BAR (50m)

DIAL

. Black lower flange with transferred texts and minute track. Black upper flange with polished and Rhodium plated screw-like hour markers filled with SLN in the centre

STRAP

. Rubber strap with winning tyre rubber inlay, Pirelli Cintturato pattern on the lining, interchangeable with Quick Release System - QRS

STRAP

. Rubber strap with winning tyre rubber inlay, Pirelli Cintturato pattern on the lining, interchangeable with Quick Release System - QRS

STRAP

. Rubber strap with winning tyre rubber inlay, Pirelli Cintturato pattern on the lining, interchangeable with Quick Release System - QRS

STRAP

. Black rubber with winning tyre rubber inlay. Pirelli Cinturato pattern on the lining of the strap. Interchangeable with Quick Release

System - QRS.

BUCKLE

. Black DLC titanium cover with titanium blades, triple folding, interchangeable with Quick Release System - QRS

GENEVA SEAL

Prin magazinele "Orologeria GALT", firma Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri: Lange & Söhne, Girard-Perregaux, Zenith, Ulysse Nardin, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, IWC, Omega, Jaeger-LeCoultre, TAG Heuer, Longines, Rado, Raymond Weil, Revue Thommen, bijuteriile Pasquale Bruni, accesoriile pentru ceasuri Buben & Zorweg şi altele

Vă invităm să apăsați aici pentru ane cere informații suplimentare despre ceasurile Roger Dubuis, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri. Vă invităm de asemeni să ne vizitați la Orologeria GALT din str. Enescu nr. 5, pentru a admira pe viu și a alege un minunat ceas realizat de firma Roger Dubuis din Geneva. Asigurăm pentru dvs. și service-ul, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor realizate de această firmă.

 

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 06.04.21 Modificat: 07.10.21
Copyright © 2021 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Ora și temperatura în București