maestro LET IT BE

 

RAYMOND WEIL dezvăluie cel de-al patrulea ceas maestro The Beatles, epilogul parteneriatului său excepțional cu cele mai iconice formații rock din întreaga lume. Ediția "Let It Be" este limitată la 3.000 de piese; un tribut vibrant adus rădăcinilor muzicale ale Casei și un simbol al virtuozității sale orologere.

Găzduit într-o carcasă din oțel inoxidabil de 40 mm, maestro "Let It Be" The Beatles în ediție limitată întruchipează dorința lui RAYMOND WEIL de a reveni la rădăcinile sale muzicale, inspirate de ultimul album, din 1970, al legendarei formații. Pentru prima dată, ediția limitată maestro este împodobită cu un mecanism scheletizat, dezvăluit de un decupaj subtil, figurativ, din Marea Britanie.

În conformitate cu maestro-ul anterior, "The Sergeant Pepper's" de Beatles, cureaua cu efect nubuck maro deschis se mândrește cu material vegan, certificat de FSC. Un ceas cu întoarcere automată, cu rezervă de 38 de ore, creat în celebrarea Marii Britanii și a legendarei sale formații.

Imaginea de ansamblu a ceasului se joacă pe contrastul dintre cadranul de culoare antracit și arătătoarele placate cu aur roz și indecșii baton, dezvăluiți în special la ora 4. Indexul cu patru baghete care îi reprezintă pe cei patru membri ai Beatles, cu arătătoarele ceasului centrate pe orașul Liverpool, ca amintire a locului de unde a început această poveste iconică.

O alianță de inovație, cunoștințe în domeniul orologeriei și un angajament muzical puternic, maestro "Let It Be" de Beatles poartă un mesaj atemporal de optimism și amintește spiritul unei epoci întregi care reînvie imagini ale unui concert improvizat pe acoperișul Studiourilor Apple. Aceasta trebuia să fie ultima lor performanță live.

O nouă adăugire la colecția RAYMOND WEIL Music Icons în ediție limitată, maestro "Let It Be" The Beatles simbolizează atemporalitatea unei formații. Sigla oficială Beatles de la ora 9 echilibrează sigla RAYMOND WEIL de la ora 3 și sigla oficială Beatles dezvăluită apoi pe carcasă. Un ceas exclusiv, limitat la 3.000 de piese, ca punctul culminant al celei mai mari formații din toate timpurile.

TECHNICAL DATA

2215-STC-BEAT4

MOVEMENT

Mechanical self-winding skeleton movement

POWER RESERVE

38 hours

FUNCTIONS

Hours, minutes and seconds

CASE

Round - Polished stainless steel

Diameter: 40 mm

Thickness: 9.2 mm

CROWN

Polished steel, fluted with RW monogram

CRYSTAL

Sapphire

DIAL

Two-tone dial, anthracite grey/beige

Opening on the skeleton movement, with the shape of the United-Kingdom Nickel plated The Beatles logo at 9 o'clock and RAYMOND WEIL logo at 3 o'clock

INDEXES

Rose gold plated, applied index

Index at 4 o'clock representing The Beatles' 4 members

HANDS

Rose gold plated, baton-shaped

CASE BACK

Snapped, with smoked sapphire crystal featuring official Beatles logo and Limited Edition engraving

BRACELET

Light brown "Vegan leather" polyurethane strap with steel RW folding clasp and double-push security system

WATER RESISTANCE

50 m, 5 ATM

Impulse Romania este în topul companiilor care comercializează ceasuri elvețiene în România. Prin magazinele “GALT orologerie elvețiană”, Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri orologere: Lange, Girard-Perregaux, Zenith, Ulysse Nardin, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, Jaeger-LeCoultre, Omega, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil, Revue Thommen, bijuteriile de lux Pasquale Bruni, accesoriile pentru ceasuri Buben & Zorweg și curele Morellato.

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre aceste ceasuri deosebite, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri.

GALT orologerie elvețiană
Calea Dorobanților nr. 153 - Tel. 021.231.45.66
George Enescu nr. 5 - Tel. 021.318.91.70
JW Marriott Grand Avenue - Tel. 021.403.35.29

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 07.09.2021 Modificat: 07.09.21
Copyright © 2021 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.