True Square - Tej Chauhan

 

Suveniruri ale viitorului

„O expresie pură a designului industrial emoțional, creat pentru a-l celebra pe Maestrul materialelor”

Cea mai recentă colaborare de design ne aduce înapoi la viitorul în stil: limbajul de design emoțional al premiatului designer industrial britanic Tej Chauhan îl întâlnește pe Rado, renumit pentru designul său de pionierat. Cu forme curgătoare, ceramică inovatoare de înaltă tehnologie și culori îndrăznețe, Rado True Square Tej Chauhan vizualizează marile viziuni futuriste ale culturii pop.

La Rado, am privit întotdeauna spre viitor. Suntem în companie bună cu această tendință. Artiștii, regizorii și arhitecții încearcă în mod repetat să definească estetica zilei de mâine cu creații futuriste. Multe dintre desenele lor spațioase, colorate și revoluționare au atins deja statutul de cult - indiferent de ceea ce ar putea aduce viitorul.

Inspirația de design pentru această colaborare a venit de la viziunile futuriste de durată din cultura populară, de la filme până la tipografie și la teoria culorilor. Pentru interpretarea personală a unui „viitor apropiat”, Tej Chauhan a găsit partenerul ideal în Rado: „Folosim în mod strategic forma, culoarea și materialul pentru a aduce bucurie oamenilor. Această bază comună de materiale, culoare și contrast a făcut din colaborarea cu Rado un proces absolut natural”.

Baza a fost noul și inovatorul True Square, primul ceas pătrat din ceramică solidă de înaltă tehnologie, ale cărui forme curgătoare sunt create folosind turnarea prin injecție. Carcasa din ceramică de înaltă tehnologie, în galben mat, evidențiază textura unică a materialului de înaltă performanță și este combinată cu spatele carcasei, din oțel inoxidabil lustruit în culoare gri închis PVD, cu cristal de safir și gravură specială. Ea este completată de o brățară realizată din elemente din piele galbenă în formă de pernă, ce este ținută de conectori ceramici de înaltă tehnologie. O încuietoare pliabilă din oțel inoxidabil, cu un strat PVD de culoare gri închis, completează compoziția.

Pe cadranul negru mat, cu cercuri concentrice de culoare argintie, arătătoarele oferă contraste puternice începând din centru: arătătoarele pentru minute și ore sunt vopsite în alb, arărătoarea secundelor fiind în roșu neon. Acestea sunt puse în mișcare de un calibru automat modern. Într-o deschidere la ora 3, data este afișată într-o tipografie special concepută de Tej Chauhan. Indicele albastru între orele 9 și 12 se referă la ora din zi când lucrurile încep să se miște: dimineața la birou sau seara unei nopți petrecute în afară. Cristalul de safir fațetat, cu acoperire anti-reflexie la interior, oferă cele mai bune vederi ale interiorului și impresionează ca element de design independent.

La Rado, ne place să combinăm creativitatea și inovația noastră cu inventivitatea designerilor contemporani. Noul True Square Tej Chauhan este cel mai recent exemplu al acestei neobosite pasiuni. Cu multă încântare împărtășim lumii această viziune magnifică a viitorului.

Despre Tej Chauhan

Tej Chauhan este un designer industrial britanic premiat, cunoscut pentru „designul său industrial emotiv”: forma, culoarea și materialul sunt utilizate strategic pentru a crea obiecte care aduc bucurie. În birourile sale din Londra și Helsinki o echipă de specialiști creativi lucrează cu o gamă largă de medii și discipline în domeniile proiectării industriale, dezvoltării produselor, strategiei de marcă creativă și a studiilor viitoare. Lucrările lui Tej Chauhan cuprind o gamă largă de produse de o creativitate extraordinară și au câștigat numeroase premii.

Rado True Square x Tej Chauhan

Ref. 01.763.6074.3.015

Movement 111 ETA C07.611, automatic, 25 jewels, 3 hands, neon orange date at 3 o'clock (in Tej Chauhan's own font), up to 80 hours power reserve

Case Matt yellow high-tech ceramic case, monobloc construction Polished, dark grey PVD-coated stainless steel case back with sapphire crystal and special engraving: SPECIAL EDITION and TEJ CHAUHAN

Sandblasted stainless steel crown

Faceted sapphire crystal with anti-reflective coating on the inside Water resistant to 5 bar (50 m)

Dial Matt black, concave with silver-coloured concentric circles Shiny black a nd blue applied indexes

Silver-coloured printed minute track

Matt black applied Rado logo and silver printed Automatic logo

Hands Shiny black hour and minute hands painted matt white and second hand painted in vivid red

Bracelet Yellow cushion-shaped leather strap with matt yellow high-tech ceramic connectors

Polished, dark grey PVD-coated, extendable stainless steel folding clasp

Dimensions 38.0 x 48.7 x 10.6 (W x L x H in mm)

Prin magazinele "GALT orologerie elvetiană", Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri orologere: Lange & Söhne, Girard-Perregaux, Zenith, Ulysse Nardin, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, Omega, Jaeger-LeCoultre, TAG Heuer, Rado, Longines, Raymond Weil, Revue Thommen, Mondaine, Grovana, bijuteriile de lux Pasquale Bruni, accesoriile pentru ceasuri Buben & Zorweg şi curele Morellato.

Calea Dorobanţilor 153 - Tel. 021.231.45.66
George Enescu nr. 5 - Tel. 021.318.91.70
JW Marriott Grand Avenue - Tel. 021.403.35.29

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre aceste ceasuri deosebite, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri.

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 2.04.2021. Modificat: 2.04.2021
Copyright © 2021 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.