Rado True Thinline Leaf

 

Simte-l! Ca pe o gură de aer proaspăt.

Copleșit, suprasolicitat, sub presiune. Stresul și încordarea vieții noastre moderne te pot afecta. Ai nevoie de timp și spațiu pentru a respira.

A fi în aer liber printre minunile naturii este antidotul perfect pentru viețile noastre urbane agitate, dar nu este întotdeauna ușor. De aceea, Rado l-a creat creat pe True Thinline Leaf , astfel încât vă veți putea petrece întotdeauna timpul conectându-vă cu natura - oriunde te afli.

True Thinline Leaf îmbrățișează sideful natural și ceramică netedă, ușoară, de înaltă tehnologie, pentru a fi folosite într-un ceas plat, durabil și rezistent, care te va face să îți dorești să îți creezi timp pentru tine însuți. Este o prezență liniștitoare pe încheietura mâinii, care te va ajuta să găsești libertatea de timp și spațiu, la fel cum vă te ajuta să rămâi conectat la realitate.

Cu timpul pe partea ta, simte-te transportat într-o lume uimitoare în aer liber, înconjurat de tufișuri cu frunze și verdeață care dă oxigen, iarbă moale și luxuriantă, și mușchi. Experimentează senzația de prospețime și energie în timp ce inspiri profund. Lasă căldura ceramicii și răceala culorii să să se prelingă pe tine.

Pe măsură ce te deconectezi, ia-ți o pauză de la dispozitivele inteligente și readu totul la respirație și veți începe să-ți recâștigi concentrarea. Focalizarea ajută la aducerea de inspirație nouă, o nouă creativitate și un sentiment reînnoit de împlinire.

Cu True Thinline Leaf vei descoperi noi posibilități, noi căi de exprimare de sine și un nou optimism. Timpul pentru sine este ca o gură de aer proaspăt. Respiră: îl poți simți!

Despre Rado

Rado este cunoscut sub numele de Maestrul Materialelor pentru modul în care a revoluționat ceasornicăria tradițională, conducând industria prin introducerea ceramicii de înaltă tehnologie, a ceramicii ultra-ușoare de înaltă tehnologie, a ceramicii colorate de înaltă tehnologie și a lui Ceramos în colecțiile sale de design. Un designer premiat, cu numeroase premii internaționale de prestigiu și considerat cel mai avansat actor în design din industria ceasurilor de astăzi, Rado a fost întotdeauna un pionier și un lider, stabilind standardele și ridicând ștacheta.

Rado True Thinline Leaf

Ref. 420.0006.3.091

Movement: ETA 282.002, quartz, 13 jewels, 2 hands

Case:

polished green high-tech ceramic case, monobloc construction

sandblasted titanium case back

yellow gold coloured PVD coated stainless steel crown

curved sapphire crystal with anti-reflective coating on both sides

water-resistant to 3 bar (30m)

Dial : green mother-of-pearl, leaf structure printed on the back

Hands: yellow gold coloured

Bracelet : 3-row polished green high-tech ceramic

Metallisation: yellow gold coloured indexes

Swiss made and Rado logos

Dimensions : 39.0 x 43.3 x 5.0 (WxLxH in mm)

Prin magazinele "GALT orologerie elvetiană", Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri orologere: Lange & Söhne, Girard-Perregaux, Zenith, Ulysse Nardin, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, Omega, Jaeger-LeCoultre, TAG Heuer, Rado, Longines, Raymond Weil, Revue Thommen, Mondaine, Grovana, bijuteriile de lux Pasquale Bruni, accesoriile pentru ceasuri Buben & Zorweg şi curele Morellato.

Calea Dorobanţilor 153 - Tel. 021.231.45.66
George Enescu nr. 5 - Tel. 021.318.91.70
JW Marriott Grand Avenue - Tel. 021.403.35.29

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre aceste ceasuri deosebite, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri.

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 08.09.20. Modificat: 08.09.20
Copyright © 2020 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Ora și temperatura în București