NOI MODELE PENTRU COLECȚIA DE VILLE TRESOR

 

Pentru femeile care adoră stilul fin și simplitatea lui OMEGA De Ville Tresor, o selecție de modele captivante noi a fost adăugată colecției.

Împreună cu materialele luxoase, opțiunile suplimentare vor adăuga și mai multă frumusețe acestei linii populare.

Noile modele sunt disponibile în dimensiuni de 36 mm și 39 mm. Clienții pot alege dintre versiunile tradiționale din oțel inoxidabil sau cele din aur Moonshine de 18K.

Acest aliaj unic, a cărui culoare este inspirată de lumina strălucitoare a lunii pe un cer albastru închis, oferă o nuanță mai palidă decât tradiționalul aur galben de 18K, precum și o rezistență ridicată la estomparea culorii și a strălucirii în timp.

În conformitate cu designul distinctiv al lui Tresor, fiecare carcasă este înfrumusețată cu 38 de diamante tăiate full-cut, care se curbează de-a lungul laturilor carcasei. Un diamant suplimentar este, de asemenea, plasat pe fiecare coroană,

în mijlocul unei flori OMEGA din ceramică lichidă roșie. În plus, ceasurile se remarcă prin capacele lor de închidere frumos lustruite oglindă, fiecare dintre ele fiind înfrumusețat de un model metalizat "Her Time".

Modelele sunt prezentate pe curele din piele sau cauciuc. În plus această fermecătoare colecție este acum disponibilă într-o gamă de culori ale cadranului, incluzând albul, albastrul PVD lăcuit, argintiul opalin, roșul sau maroul lăcuit - toate prezentându-se cu aspectul atemporal al cifrelor romane.

Fiecare model vine, de asemenea, cu garanția completă de 5 ani a lui OMEGA.

DE VILLE TRESOR QUARTZ 36 MM

Steel on leather strap Omega - De Ville Tresor

Reference 428.18.36.60.02.001

MOVEMENT
Calibre: Omega 4061

Quartz movement with "Long Life" feature to maximize the autonomy of the battery. Exclusive red OMEGA logo with rhodium plated parts and circular graining.

Power reserve: 48 months

CRYSTAL

Domed, scratch-resistant sapphire crystal with anti-reflective treatment inside

WATCH CASE & DIAL

Case: Steel

Case Diameter: 36 mm

Dial Colour: Silver

WATER RESISTANCE

3 bar (30 metres / 100 feet)

FEATURES

Diamonds

Impulse Romania este în topul companiilor care comercializează ceasuri de marcă și de lux în România. Prin magazinele “GALT orologerie elvețiană”, Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri orologere: Lange & Söhne, Girard-Perregaux, Ulysse Nardin, Zenith, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, Omega, Jaeger-LeCoultre, TAG Heuer, Longines, Rado, Raymond Weil, Revue Thommen, bijuteriile de lux Pasquale Bruni, accesoriile pentru ceasuri Buben & Zorweg și curele Morellato.

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 7.01.2021. Modificat: 07.01.21
Copyright © 2021 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Pe Facebook