TURBION ANTIMAGNETIC CRONOMETRU

 

Avansând de fiecare dată limitele inovației

De-a lungul istoriei iconice a lui OMEGA, renumitul ceasornicar elvețian a câștigat o reputație specială pentru avansările sale în arta meșteșugului turbionului. Astăzi, următorul capitol din poveste este dezvăluit, prin lansarea noii ediții De Ville Turbillon Numbered Edition.

Ceasul de excepție este primul Turbion central Omega, certificat ca Master Chronometer. Această certificare nu numai că asigură cel mai înalt standard de precizie și performanță al industriei elvețiene, dar servește, de asemenea, ca un testament pentru specialiștii ceasornicari ai lui OMEGA, care au conceput o cușcă de turbion care este capabilă să-și păstreze rotirea chiar și sub un câmp magnetic de 15.000 de gauss. Producătorii calificați de ceasuri au stabilit, de asemenea, viteza turbionului la o revoluție pe minut, permițând afișarea de secunde, ceea ce este esențial pentru obținerea certificării. Două realizări extraordinare în creația unui turbion!

Clienții pot vizualiza impresionantul OMEGA Co-Axial Master Chronometer Calibre 2640 prin capacul din cristal de safir și, de asemenea, să noteze indicatorul său de rezervă de mers de 3 zile. Pentru a adăuga o frumusețe luxoasă, punțile și placa principală sunt realizate din aur Sedna de 18 K și au fost teșite manual printr-un finisaj decorativ.

Dincolo de precizia excelentă este designul, care încorporează expertiza în ceasornicărie și în materiale avansate, inclusiv două aliaje prețioase făcute celebre de OMEGA. Prezentată pe o curea de piele neagră, carcasa centrală de 43,00 mm, sigla pe cataramă și logo-ul coroanei sunt realizate din aur 18K Canopus - un aliaj exclusiv din aur alb, distinctiv prin strălucirea ridicată, albul și longevitatea sa. Ansele, luneta și carcasa ceasului sunt din aur 18K Sedna - aliajul propriu de aur roz OMEGA.

Cadranul periat în soare este de asemenea în aur Sedna de 18K, dar a primit o nuanță întunecată captivantă datorită tratamentului său negru PVD. De asemenea, în centrul cadranului este inconfundabila cușcă a turbionului, cu suprafețe oblice în titan negru ceramizat, lustruite manual. Acest dispozitiv ingenios determină mișcările arătătoarelor unice și misterioase, care conferă ceasului incomparabilul stil OMEGA.

Fiecare cronometru a fost realizat manual de către un grup select de orologeri de la Atelierul de Turbion al lui OMEGA, ce au nevoie de o lună întreagă pentru completarea lucrărilor finale.

Acest ultim ceas de mână, care schimbă industria, este următoarea realizare majoră din istoria Turbion a lui OMEGA. Alte elemente istorice includ primul calibru Turbion pentru ceasuri de mână, creat de OMEGA în 1947 și care a participat la competiții de precizie la trei mari observatoare europene. Aceste calibre au obținut rezultate excelente, stabilind chiar un record la Geneva în 1950.

Aproape 50 de ani mai târziu, în 1994, OMEGA a introdus primul ceas de mână cu turbion central, cu cușca Turbionului poziționată în mijlocul ceasului. Un deceniu mai târziu, în 2004, OMEGA a produs primul ceas de mână Turbion care a fost certificat cronometru.

Noua ediție numerotată De Ville Turbion vine cu garanția completă de 5 ani a lui OMEGA și este livrată într-o cutie specială, cu o husă de călătorie și un dispozitiv de întoarcere pentru coroană. Există, de asemenea, un certificat care menționează numărul specific al fiecărui ceas.

TOURBILLON OMEGA CO-AXIAL MASTER CHRONOMETER 43 MM

Reference 529.53.43.22.01.001

MOVEMENT

Calibre: Omega 2640

OMEGA's first manual-winding central tourbillon movement, with Co Axial escapement, black ceramised titanium tourbillon cage and base, hand polished bevels on cage, bridges and mechanisms, 18K SednaT gold bridges and main plate. Titanium tourbillon cage rotates completely once every minute. 3 days power reserve indicator. Magnetic resistance of 15,000 gauss allows the timepiece to be certified at the industry's highest level.

Power reserve: 72 hours

CRYSTAL

Domed scratch-resistant sapphire crystal with anti-reflective treatment on both sides

WATCH CASE & DIAL

Case: Sedna Gold - Canopus Gold

Case Diameter: 43 mm

Dial Colour: Blac

WATER RESISTANCE

3 bar (30 metres / 100 feet)

FEATURES

Anti-magnetic

Chronometer

Numbered edition

Power reserve indicator

Tourbillon

Transparent case back

Impulse Romania este în topul companiilor care comercializează ceasuri de marcă și de lux în România. Prin magazinele “GALT orologerie elvețiană”, Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri orologere: Lange & Söhne, Girard-Perregaux, Ulysse Nardin, Zenith, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, Omega, Jaeger-LeCoultre, TAG Heuer, Longines, Rado, Raymond Weil, Revue Thommen, bijuteriile de lux Pasquale Bruni, accesoriile pentru ceasuri Buben & Zorweg și curele Morellato.

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 31.01.2020. Modificat: 24.06.20
Copyright © 2020 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Pe Facebook