Celebrul arhitect elvețian Mario Botta și Muzeul de Artă Modernă din San Francisco, în colaborare cu Mondaine, au creat un ceas original și atrăgător.

Mario Botta, unul dintre cei mai cunoscuți dintre arhitecții elvețieni contemporani, și-a realizat propriul său ceas, grație lui  Mondaine și a colecției sale Design Line. Această linie de creație oferă personalităților din lumea artei și a culturii posibilitatea de a crea propriul lor model de ceas.

.

Creația lui Mario Botta, prezentată mai jos, este dedicată lui San Francisco Museum of Modern Art (SFMOMA), al cărui arhitect a fost desigur Mario Botta însuși.

Ceasul este caracterizat printr-o formă epurată și prin compoziția cadranului său (vezi modelele de mai sus, Botta SFMOM), unde este reprezentat soarele, simbolul faimosului muzeu din California. Ceasul este oferit, atât în Elveția, cât și în străinătate, la orologerii / bijuterii, în buticurile de articole de design și în magazinele muzeelor. Ceasul beneficiază de o garanție de doi ani și satisface toate criteriile de calitate care fac reputația mărcii Mondaine. 

Încheiem, amintindu-vă că firma Impulse România srl este importatorul oficial și exclusiv pentru România a mărcii de ceasuri elvețiene MONDAINE și că ea propune operele de artă  prezentate mai sus și le asigură service-ul prin intermediul magazinelor Galt orologerie elvețiană.


Ne puteți contacta la: info
Tel.: 231 45 66 Fax:  231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Copyright © 2006 - 2009 by Galt orologerie elvețiană.
Creat: 8-10-2006. Ultima modificare: 30.04.09

Cum să vă îmbrăcați acum?

În București