Master Collection Moon

 

Luna la încheietura mâinii doamnei

Eleganța, caracterul și puritatea sunt pilonii lui Longines Master Collection, care se adresează celor care iubesc excepționalul și se bucură de o gamă largă de mecanisme exclusiv mecanice, cu ore, minute, secunde și dată, cronograf, rezervă de mers, calendar retrograd sau anual. Mai presus de toate, este oferită și afișarea fazelor Lunii, introdusă in urmă cu doi ani pe modelele bărbătești, care constituie turul de forța al noilor modele din 2021.

Montarea unei astfel de complicații într-o carcasă de 34 mm este o provocare majoră, dar răspunde cerințelor unui public feminin dornic de caracteristici tehnice noi și înclinat firesc spre eleganță. Cu alegerea sa de curele și cadrane, Longines Master Collection îi satisface pe deplin toate dorințele.

O alchimie singulară apare atunci când eleganța pur feminină se întâlnește cu lumea complicațiilor orologere. Energia pe care aceasta o generează este ciclică și recurentă, și o sursă constantă de inspirație pentru designerii și ceasornicarii mărcii cu clepsidra cu aripi, care au dorit să extindă The Longines Master Collection cu o piesă pe cât de feminină, pe atât de tehnică.

Carcasa vine acum într-un diametru de 34 mm, cu o gamă de curele de diferite culori (roșu, albastru, maroniu cenușiu), sau o brățară din oțel inoxidabil concepută pentru a apărea elegantă și confortabilă. Eleganță și simplitate totală, s-ar putea să credeți... dar ascunse în acest ceas sunt un afișaj pentru faza lunii și unul pentru data la ora 6.

Adăugarea acestei complicații este delicată și a necesitat o muncă minuțioasă pentru a asigura proporțiile armonioase ale carcasei.

Observabil printr-un geam de safir, calibrul automat exclusiv L899.5 este echipat cu un arc de balansier din silicon, care este ușor, nemagnetic, rezistent la uzură, inoxidabil și nesupus dilatării termice. Ceasurile care au integrat acest mecanism beneficiază de o garanție de 5 ani, o dovadă a fiabilității lor.

Pe partea vizibilă, cadranul de sidef rivalizează cu subtilitate prin marcatoarele cu diamante ale orelor. El este disponibil și în albastru raze de soare, iar puriștii vor aprecia modelul acum clasic și inconfundabil "grăunte de orz" argintiu, emblematic pentru The Longines Master Collection.

Aceste modele noi aspiră să împodobească încheietura mâinii unei femei cu voință și caracter puternic. Să-i poți oferi Luna este un adevărat privilegiu. Acest lucru necesită o inimă cu o tehnologie remarcabilă, care bate în ritmul eleganței și al feminității, în cea mai pură tradiție orologeră.

Prin magazinele "GALT orologerie elveţiană", Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri orologere de marcă și de lux: A. Lange & Söhne, Girard-Perregaux, Zenith, Ulysse Nardin, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, Omega, Jaeger LeCoultre, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil, Revue Thommen, bijuteriile Pasquale Bruni, a accesoriilor pentru ceasuri Buben & Zorweg şi a curelelor Morellato.

Calea Dorobantilor 153 - Tel. 021.231.45.66
George Enescu nr. 5 - Tel. 021.318.91.70
JW Marriott Grand Avenue - Tel. 021.403.35.29

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre ceasurile elvetiene Longines, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri. Vă invităm de asemeni să ne vizitați la GALT Orologerie elvețiană pentru a admira ceasurile realizate de firma elvețiană Longines. Asigurăm pentru dvs. și service-ul, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor realizate de această firmă.

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: https://www.ceasuri.ro
Creat: 13.12.21. Modificat: 03.11.23-->-->-->-->
Copyright © 2021 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.