The Longines Legend Diver Watch în bronz

Avigation BigEye in Titan

 

Un omagiu adus celor mai mari momente ale aviației

De-a lungul istoriei sale îndelungate, Longines a creat piese care au rezistat testului timpului. O reeditare a unui cronograf cu design din anii 1930, The Longines Avigation BigEye este acum disponibil în titan, cu un cadran albastru petrol.

Acest ceas - caracterizat de vizibilitatea cadranului și a contorului său supradimensionat de 30 de minute - se alătură marii tradiții a ceasurilor pentru piloți. Pus în mișcare de un mecanism exclusiv de cronograf, prevăzută cu un arc de balansier din siliciu, acest nou model vine și cu o garanție de 5 ani.

De la începutul secolului al XX-lea, Longines a fost asociat cu cucerirea cerului. Astăzi, marca cu clepsidră înaripată prezintă o nouă interpretare a lui The Longines Avigation BigEye în titan cu cadran albastru petrol, în omagiu pentru cele mai mari momente ale aviației și a pionierilor săi.

Cronograful acestui ceas pentru piloți, cu un design emblematic din anii 1930, se caracterizează prin dimensiunea izbitoare a contorului său de 30 de minute: un aspect unic care a inspirat numele modelului (BigEye - Marele Ochi).

Longines Avigation BigEye are o carcasă din titan de 41 mm, care cuprinde un mecanism cu cronograf pe coloană (L688), cu un arc de balansier din siliciu, pentru o precizie și rezistență sporită la câmpurile magnetice.

PPentru a-și dovedi fiabilitatea, această nouă versiune vine cu o garanție de 5 ani.

În conformitate cu spiritul ceasurilor piloților, The Longines Avigation BigEye se caracterizează și prin ușurința de citire. Împodobit cu arătătoare negre sablate și cifre arabe acoperite cu SuperLuminova, cadranul său albastru petrol granulat și prevăzut cu umbriri are un cadran secundar la ora 9, un contor de 12 ore la ora 6 și un contor supradimensionat de 30 de minute la ora 3.

Un geam de safir în formă de cutie, cu un finisaj anti-reflex multistrat deasupra și dedesubtul său, și cu o închidere înfiletată și gravată în spate atestă, de asemenea, tehnologia avansată a acestei piese.

Această nouă versiune vine cu o curea din piele maro naturală, cu un finisaj vintage. Aceasta se alătură unei versiuni a lui Longines Avigation BigEye din oțel, cu cadran negru, lansată în anul 2017.

Prin magazinele "GALT orologerie elveţiană", Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri orologere de marcă și de lux: A. Lange & Söhne, Girard-Perregaux, Zenith, Ulysse Nardin, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, IWC, Omega, Jaeger LeCoultre, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil, Revue Thommen, bijuteriile Pasquale Bruni, a accesoriilor pentru ceasuri Buben & Zorweg şi a curelelor Morellato.

Calea Dorobantilor 153 - Tel. 021.231.45.66
George Enescu nr. 5 - Tel. 021.318.91.70
JW Marriott Grand Avenue - Tel. 021.403.35.29

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre ceasurile elvetiene Longines, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri. Vă invităm de asemeni să ne vizitați la GALT Orologerie elvețiană pentru a admira ceasurile realizate de firma elvețiană Longines. Asigurăm pentru dvs. și service-ul, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor realizate de această firmă.

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 05.05.21. Modificat: 05.05.21->->->->
Copyright © 2021 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.