Noua colecție Longines Spirit

 

Spiritul de pionierat trăiește

Colecția Spirit Longines este concepută în aceeași manieră ca și ceasurile faimosilor pionieri, atunci când ei au cucerit aerul, pământul și marea, bazându-se pe instrumentele lor Longines de măsurare a timpului.

Aviatori și exploratori legendari precum Amelia Earhart, Paul-Emile Victor, Elinor Smith și Howard Hughes au avut încredere în marca clepsidrei cu aripi în călătoriile lor incredibile.

Astăzi, Longines prezintă noi cronometre care sunt o mărturie a spiritului lor de pionierat. Un omagiu strălucit adus acelor bărbați și femei excepționali care, printr-un record, o faptă deosebită sau o mărturire de curaj, și-au pus amprenta asupra istoriei - încurajând noile generații să îndepărteze limitele.

Toate modelele din colecția Spirit Longines sunt dotate cu o tehnologie de ultimă generație, ceea ce duce la mecanisme extrem de precise, care sunt toate certificate drept cronometre.

Numeroși exploratori și aviatori și-au arătat încrederea, ba chiar și-au încredințat viața firmei Longines. Brandul a echipat o mulțime de pionieri, dornici de aventură, cu instrumentele ei de precizie.

Amelia Earhart, PaulŹEmile Victor, Elinor Smith și Howard Hughes sunt printre cei care au beneficiat de expertiza brandului, în timp ce au cucerit aerul, pământul și marea.

Colecția Longines Spirit readuce la viață această bogată moștenire. Legând istoria cu inovația, noile modele preiau caracteristicile tradiționale ale ceasurilor pentru piloți și le combină cu linii și coduri contemporane. Coroana supradimensionată, flanșa, fontul cadranului, indicii în formă de diamant și arătătoarele mari și luminoase de tip „baston” sunt toate elemente derivate din perioada pionierilor aviației.

Re-elaborate și actualizate, ele se îmbină armonios cu designul contemporan general. În plus, s-a avut o grijă deosebită cu diversele finisaje ale detaliilor, fie ele periate, mate, lustruite sau în relief.

Disponibile ca trei modele de mână / calendar (40 mm și 42 mm) și un cronograf (42 mm), ele sunt livrate cu un cadru negru mat, cu granulație argintie sau albastru raze de soare, toate prevăzute cu cinci stele aplicate. În tradiția Longines, aceasta a însemnat întotdeauna o îmbunătățire a calității și fiabilității mecanismelor mărcii. Cinci stele este numărul maxim care poate fi atins.

Carcasa este prevăzută cu o brățară de oțel sau cu o curea de piele în maro închis, maro deschis sau albastru. Ceasul cu trei arătătoare / calendar este disponibil și într-o ediție „Prestige”, cu trei brățări interșanjabile (oțel, piele și NATO în piele maro).

Amelia Earhart

14 ore și 56 minute

Atât i-a luat lui Amelia Earhart să zboare non-stop de-a latul Atlanticului în 1932, purtând cronograful său Longines. Datorită spiritului ei neînfricat, ea a reușit să lupte cu vânturile înghețate și cu defecțiunile mecanice, devenind prima femeie care a conectat continentele. Înainte de aceasta, în 1928, ea fusese deja prima femeie care a zburat vreodată peste Atlantic, în calitate de copilot.

"Am spus adesea că atragerea zborului este atrăgerea frumuseții".

Amelia Earhart, aviatoare

Paul-Emile Victor

Până la -40° timp de 49 de zile

Paul-Emile Victor a petrecut 7 săptămâni traversând acoperirea de gheață a Groenlandei în 1936. Chiar și în cele mai dure condiții meteorologice, cronometrele lui Longines au continuat să funcționeze cu exactitate, ajutându-l să calculeze longitudinea. „Aceste ceasuri au făcut diferența între eșec și succes”, a declarat Victor mai târziu. El și-a dedicat întreaga sa viață expedițiilor polare.

"Singurul lucru pe care suntem siguri că nu le reușim este acela pe care nu încercăm."

Paul-Emile Victor, explorator

Elinor Smith

32,576 feet

În 1931, în timp ce zbura la 30.000 feet, aviatoarea americană Elinor Smith și-a pierdut conștiința. Încerca să doboare un record, când avionul ei a căzut spre pământ. Smith s-a trezit în ultimul moment și a reușit să aterizeze în siguranță. Zece zile mai târziu, a urcat și mai sus și a stabilit un nou record la 32.576 de feet, bazându-se pe ceasul ei de încredere Longines. După ce a devenit cel mai tânăr pilot licențiat din lume la 16 ani, Smith a stabilit mai multe recorduri de anduranță, viteză și altitudine în solitar.

"Trebuie să li se permită copiilor să viseze și să aibă un orizont spre care să tindă. Pentru mine, a existat o singură cale: știam de la șase ani că vreau să zbor".

Elinor Smith, aviatoare

Howard Hughes

3 zile, 19 ore, 14 minute

Recordul de zbor în jurul lumii a lui Howard Hughes a fost cronometrat de Longines în 1938. Excentricul american este renumit pentru pasiunile sale gemene: aviația și lumea filmului. Este cel mai cunoscut utilizator al lui Longines Siderograph, un dispozitiv de bord pentru navigație celestă, care a fost brevetat de Longines. Echipajul din aeronava lui Howard Hughes s-a bazat pe ceasurile cronometru Longines, s-a setat pe Greenwich Civil Time și pe Greenwich Sidereal Time și a purtat ceasuri Longines Second-Setting pentru observație.

„Fă imposibilul, pentru că aproape toată lumea mi-a spus că ideile mele sunt doar fantezii.”

Howard Hughes, pilot și antreprenor.

Longines Spirit (technical sheet) 

REFERENCE NUMBERS

L3.810.4.53.0-3/6/9

L3.810.4.73.2-4/6/9

L3.810.4.93.0-3/6/9

L3.811.4.53.0-3/6/9

L3.811.4.73.2-4/6/9

L3.811.4.93.0-3/6/9

L3.820.4.53.0-3/6

L3.820.4.73.2-4/6

L3.820.4.93.0-3/6

CALIBRES

L3.810, L3.811

Mechanical self-winding movement with silicon balance spring,

COSC certified

Calibre L888.4 (A31.L11)

111 lines, 21 jewels, 25'200 vibrations per hours

Power reserve: 64 hours

L3.820

Mechanical self-winding movement with silicon balance spring,

COSC certified

Calibre L688.4 (ETA A08.L01)

Column-wheel chronograph

131 lines, 27 jewels, 28'800 vibrations per hours

Power reserve: 60 hours

FUNCTIONS

Hours, minutes, seconds and date aperture at 3 o'clock

Hours, minutes, small seconds at 9 o'clock and date aperture at 4:30 o'clock

Chronograph

Central 60-second hand

30-minutes counter at 3 o'clock

12-hour counter at 6 o'clock

CASES

Round, O 40 mm or 42 mm, stainless stell

Sapphire domed glass with multi-layered anti-reflective coating on both sides

Screw in crown

Case back with 6 screws

DIALS

Matt black, applied Arabic numerals, Super-LumiNovaź

Grained silver, applied Arabic numerals, Super-LumiNovaź

Sunray blue, applied Arabic numerals, Super-LumiNovaź

HANDS

Silvered sandblasted, Super-LumiNovaź

Black sandblasted, Super-LumiNovaź

WATER-RESISTANCE

To 10 bar (100 meters)

BRACELET/STRAPS

Standard version

Dark brown, light brown or blue leather strap with buckle

Stainless steel bracelet, triple safety folding clasp and push-piece opening mechanism

Prestige edition

3 bracelet/straps with interchangeable system

Stainless steel bracelet, double safety folding clasp and push-piece opening mechanism

Dark brown, light brown or blue leather strap with buckle NATO strap with buckle

Prin magazinele "GALT orologerie elveţiană", Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri orologere de marcă și de lux: A. Lange & Söhne, Girard-Perregaux, Zenith, Ulysse Nardin, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, IWC, Omega, Jaeger LeCoultre, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil, Revue Thommen, bijuteriile Pasquale Bruni, a accesoriilor pentru ceasuri Buben & Zorweg şi a curelelor Morellato.

Calea Dorobantilor 153 - Tel. 021.231.45.66
George Enescu nr. 5 - Tel. 021.318.91.70
JW Marriott Grand Avenue - Tel. 021.403.35.29

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre ceasurile elvetiene Longines, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri. Vă invităm de asemeni să ne vizitați la GALT Orologerie elvețiană pentru a admira ceasurile realizate de firma elvețiană Longines. Asigurăm pentru dvs. și service-ul, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor realizate de această firmă.

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 28.07.20. Modificat: 28.07.20->->
Copyright © 2020 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.