REVERSO DUETTO MEDIUM

 

În cei 90 de ani de la nașterea lui Reverso, în 1931, acesta a devenit unul dintre cele mai recunoscute ceasuri din toate timpurile, un exemplu rar de design, apreciat în mod egal de bărbați și femei. În 2021 Jaeger-LeCoultre introduce o nouă interpretare a unuia dintre cele mai admirate modele ale sale, Reverso Duetto Medium, echipat cu un mecanism mecanic automat.

Distins, la fel ca toate modelele Reverso, prin rezistența și puritatea liniei designului original Art Deco și identificat prin cei trei gadroni în linie dreaptă care definesc atât marginile superioare, cât și cele inferioare ale carcasei, noul Reverso Duetto Medium introduce în colecție culori proaspete și un nou rafinament estetic.

O poveste cu două cadrane

Carcasa reversibilă a lui Reverso, concepută inițial cu o carcasă solidă din metal, care proteja geamul ceasului atunci când era purtat pentru a face sport, a prins o nouă viață în anii 1990, odată cu introducerea unui al doilea cadran. După succesul lui Reverso Duoface, care afișează un al doilea fus orar pe reversul său, conceptul cu cadran dublu a fost reconceput cu Reverso Duetto.

Fiecare cadran oferă o expresie estetică diferită în același timp, elegant clasică în față și una mai exuberantă pe revers, cu două perechi de arătătoare animate de un singur mecanism.

Pe cadranul frontal de culoare deschisă, un dreptunghi central decorat cu un model guilloché cu raze solare adânc gravate este încadrat de o pistă de minute de tip cale ferată. În jurul acesteia, numerele arabe aplicate cu o linie curată se evidențiază pe un fundal neted, adăugând o adâncime și complexitate vizuală mai mare.

Pe cadranul invers, de culoare mai închisă, un cerc central periat în raze solare este definit de un inel fin de aur sau oțel (pentru a se potrivi cu materialul carcasei), din care ghioșajul gravat profund radiază un model de raze solare, accentuat de benzi fine de aur sau oțel, care marchează orele.

Detalii subtil rafinate disting noul model Automatic de omologii săi cu întoarcere manuală; pe cadranul invers este marcat doar numărul "12", iar o mică deschidere în centru relevă masa oscilantă. Mecanismul cu întoarcere automată este Jaeger-LeCoultre Manufacture Calibre 968A , cu o rezervă de mers de 38 de ore. Adăugând o bogăție suplimentară, gadronii de pe marginile superioare și inferioare ale carcasei sunt acum definiți de un rând de diamante grain-set atât pe fețele din față, cât și pe cele din spate.

Noul Reverso Duetto Medium în oțel are un cadran invers în albastru safir strălucitor, într-un contrast frumos cu finisajul mat de pe numărul "12" și tonul rece al oțelului lustruit, potrivit perfect cu arătătoarele albastre de pe cadranul frontal și cureaua de aligator strălucitoare.

Modelul din aur roz are un cadran invers din lac negru lucios, în timp ce albul moale al cadranului frontal este completat de arătătoare baton aurii, pentru a se potrivi cu cifrele și carcasa din aur roz. Pentru a consolida această armonie tonală, Jaeger-LeCoultre a introdus pentru prima dată în colecția Reverso cureaua strălucitoare de aligator de culoare taupe (gri cu o nuanță de maro).

TECHNICAL SPECIFICATIONS REVERSO DUETTO MEDIUM (STEEL)

Case Material: Steel

Case dimensions: 40 x 24 mm

Thickness: 9.5 mm

Movement: Automatic Jaeger-LeCoultre Calibre 968A Functions: Hours and minutes on both dials

Power reserve: 38 hours Water resistance: 30 metres

Diamonds: 60 diamonds (0.84 carats) Strap: Blue alligator

Reference: Q2578480

REVERSO DUETTO MEDIUM (PINK GOLD)

Case Material: Pink gold Case dimensions: 40 x 24 mm

Thickness: 9.5 mm

Movement: Automatic Jaeger-LeCoultre Calibre 968A Functions: Hours and minutes on both dials

Power reserve: 38 hours Water resistance: 30 metres

Diamonds: 60 diamonds (0.84 carats) Strap: Taupe alligator

Reference: Q2572570

 

Prin magazinele "GALT orologerie elveţiană", Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri: Lange & Söhne, Girard-Perregaux, Ulysse Nardin, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, Zenith, Jaeger-LeCoultre, Omega, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil, Revue Thommen, bijuteriile Pasquale Bruni, accesoriile pentru ceasuri Buben & Zorweg şi curele Morellato. 

Calea Dorobanţilor 153 - Tel. 021.231.45.66
George Enescu nr. 5 - Tel. 021.318.91.70
JW Marriott Grand Avenue - Tel. 021.403.35.29

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre ceasurile Jaeger-LeCoultre, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri. Vă invităm de asemeni să ne vizitați la GALT Orologerie elvețiană pentru a admira ceasurile realizate de firma elvețiană Jaeger-LeCoultre. Asigurăm pentru dvs. și service-ul, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor realizate de această firmă.

 

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 04.06.2021. Actualizat: 04.06.21
Copyright © 2021 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.