Vă aflați pe site-ul Internet al magazinelor GALT orologerie elveţiană. Aceste magazine au fost create de Impulse Romania SRL, firma care a deschis primul magazin din România care s-a dedicat în exclusivitate comercializării ceasurilor elveţiene. Vă invităm să pășiți pragul magazinelor noastre, sa aflaţi cine suntem, care este domeniul nostru de activitate şi, în special, să vă convingeţi ca veți găsi la noi tot ce vă doriți în materie de ceasuri elvețiene și germane.

   Vă prezentăm pe acest site specializat în ceasuri, și el primul de acest gen din România, nu numai produsele pe care vi le propunem, ci și multe informații despre arta orologeriei, explicăm terminologia acestui domeniu, aducem noutăți din lumea ceasurilor și vă informăm cu privire la procurarea și întreținerea ceasului dumneavoastră preferat.

  Veți găsi la noi ceasuri de la firmele elvețiene de prestigiu GIRARD-PERREGAUX, ULYSSE NARDIN, ZENITH, HYSEK, OMEGA, LONGINES, TAG HEUER, RAYMOND WEIL, REVUE THOMMEN, MONDAINE și GROVANA, precum și curele de calitate pentru ceasuri, produse de firma italiană MORELLATO.

   Pe lângă schimbarea curelei ceasului, sau ajustarea brățării acestuia, tot la noi puteți solicita să vi se schimbe bateria de la ceasul dv. cu cuarț, ceea ce realizăm cu tot profesionalismul, însoțind înlocuirea cu un test de etanșeitate a ceasului.

   Pentru a vă continua vizita, vă invităm sa folosiți meniul din partea de sus a paginii, poziționând mouse-ul pe diversele lui puncte și subpuncte, și clicând pe cele care vă interesează.

   Imaginile prezentate au fost luate în magazinul nostru aflat în București, pe Calea Dorobanților 153.

 

Ne-am dat silința ca această vizita să vă face plăcere și să puteți descoperi pe site o cantitate mare de informații interesante, care să vă determine să vizitați cu interes şi pe viitor atât prezentul site, cât și magazinele GALT. 

   Vă facem cunoscut orarul magazinelor GALT orologerie elvețiană:

  • Calea Dorobanților 153:  luni - vineri 11.00 - 19.00; sâmbăta 11.00 - 15.00
  • Str. George Enescu 5: luni - vineri 11.00 - 19.00; sâmbăta 11.00 - 15.00

Pentru a ne contacta clicați aici 
Tel.: 231 45 66 Fax:  231 29 80

Pagina de intrare: https://www.ceasuri.ro
Copyright © 2001 - 2023 by Orologeria Galt
Ultima modificare: 8 noiembrie 2023