Laureato Absolute Crystal Rock

 

Onorând moștenirea. Îmbrățișând viitorul.

Girard-Perregaux este încântat să-l dezvăluie pe Laureato Absolute Crystal Rock, un nou model care se bazează pe vasta experiență a companiei, experiență acumulată de la înființarea sa în 1791. Respectând moștenirea iconicului Laureato din 1975, acest ultim model folosește un know-how în materie de înaltă tehnologie și îmbrățișează viitorul din toată inima.

În urma modelelor inaugurale Laureato Absolute din 2019, acest model de cronograf sportiv este găzduit într-o carcasă puternică și ușoară din Carbom Glass, de înaltă tehnologie. Modelele Laureato Absolute sunt o evoluție a lui Laureato clasic. Cadranul are o construcție de tip sandvici, jucându-se cu măiestrie cu profunzimi și, făcând acest lucru, creând un afișaj fascinant și foarte lizibil. Finalmente, ceasul dispune de un mecanism de manufactură cu întoarcere automată, Calibre GP03300-1058, care valorifică legendara expertiză a brandului în domeniul ceasurilor.

Povestea lui Laureato a început în 1975. Încă de la început, acest ceas sport a fost distinctiv prin luneta sa octogonală și prin brățara integrată. Stilul a combinat muchii drepte și linii curbate, în timp ce suprafețele carcasei au încorporat atât suprafețe lustruite, cât și periate - satinate. De-a lungul anilor, codurile de design ale Laureato-ului original continuă să trăiască în diferite iterații și statutul său iconic rămâne nediminuat.

Anul trecut Girard-Perregaux a dezvăluit Laureato Absolute, un ceas care a evidențiat moștenirea modelului iconic din 1975, dându-i în același timp un caracter puternic și masculin. Acum, Girard-Perregaux are plăcerea să lanseze următorul capitol din această poveste remarcabilă, Laureato Absolute Crystal Rock, un design futurist care susține reputația mărcii pentru măiestria fără compromisuri.

Cu un diametru de 44 mm, acest nou cronograf este găzduit într-o carcasă din Carbon Glass. Carbon Glass este un material puternic și foarte ușor. Într-adevăr, Laureato Absolute Crystal Rock cântărește doar 94 de grame. Acest material de înaltă tehnologie combină straturi de fibră de carbon și fibră de sticlă care sunt supuse temperaturilor și presiunii ridicate pentru a forma un material omogen. Ulterior, materialul este adus în forma dorită. Carcasa rezultată prezintă un finisaj mat, ușor texturat. În mod interesant, straturile constitutive creează unele inegale în interiorul materialului și sunt aliniate aleatoriu, făcând ca aspectul fiecărei carcase și al fiecărui ceas exclusiv să fie unic.

Pentru cadran este utilizată o metodă de construcție de tip sandvici. El este alcătuit dintr-un strat superior, perforat cu numeroase deschideri, așezat pe un strat inferior. Deschiderile din stratul superior permit vederea parțială a stratului inferior. Stratul superior este executat în gri degradat, în timp ce stratul inferior este prezentat în negru, oferind un contrast atractiv și făcând ca unele detalii ale cadranului, cum ar fi indecșii de tip baton, să fie încastrate. Această abordare de design se joacă inteligent cu profunzimile, îmbogățind aspectul general al cadranului. Cronograful este dotat cu trei registre care stau sub stratul cadranului superior, în timp ce o pistă de minute este prezentată pe o flanșă care înconjoară cadranul, facilitând astfel lizibilitatea.

Laureato Absolute Crystal Rock este dotată cu un mecanism de manufactură, calibrul cu întoarcere automată GP03300-1058. Acesta cuprinde 419 componente, toate produse conform standardelor exigente ale lui Girard-Perregaux.

Pentru a optimiza confortul purtătorului, Laureato Absolute Crystal Rock este prezentat pe o curea de cauciuc gri, cu un motiv cu efect de țesătură și care încorporează cusături gri coordonate. Suprafețele carcasei și ale fațetelor curelei curg aparent una în cealaltă, parând că ar fi doar o componentă. Tonurile negre ale carcasei sunt în concordanță cu nuanțele gri ale lunetei. Cureaua este fabricată dintr-un tip specific de cauciuc care oferă flexibilitate și rezistență superioară în comparație cu cauciucul tradițional. Catarama pliabilă din titan negru este echipată cu un sistem de micro-reglare care permite utilizatorului să regleze fin dimensiunea curelei, oferind astfel potrivirea optimă la încheietura mâinii.

Laureato Absolute Crystal Rock este limitat la 100 de bucăți și este disponibil din octombrie 2020 în întreaga lume, la toți distribuitorii autorizați Girard-Perregaux.

Technical specifications

LAUREATO ABSOLUTE CRYSTAL ROCK

Reference: 81060-36-693-FH6A

Limited Edition of 100 pieces

Case

Material: black Carbon Glass case, grey Carbon Glass bezel

Diameter: 44.00 mm

Height: 15.15 mm

Glass: anti-reflective sapphire

Case-back: black Carbon Glass secured by 6 screws, engraved Laureato Absolute logo

Dial: gradient grey, cut out 'baton' type indexes with luminescent material

Hands: black-or, 'baton' type with luminescent material

Water resistance: 50 metres (5 ATM)

Movement

Reference: GP03300-1058

Self-winding mechanical movement

Diameter: 25,95 mm (111/2''')

Height: 6.50 mm

Frequency: 28,800 Vib/h – (4 Hz)

Number of components: 419

Number of jewels: 63

Power reserve: min. 46 hours

Functions: Chronograph, hours, minutes, small seconds, date

Strap

Material: grey rubber with a fabric effect, grey stitching

Buckle: folding with micro-adjustment system, black PVD-treated titanium

A complimentary black rubber strap with a fabric effect will

be delivered with the timepiece (BRR-1261-01)

 

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre ceasurile Girard-Perregaux, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri.

Vă invităm de asemeni să ne vizitați la magazinele GALT Orologerie elvețiană pentru a admira și ceasurile realizate de firme elvețiene și germane de prestigiu, precum A. Lange & Söhne, Ulysse Nardin, Zenith, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, Jaeger-LeCoultre, Omega, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil și a., firma noastră fiind un reprezentant oficial pentru România a acestor renumite firme. Asigurăm pentru dvs. și service-ul tuturor produselor realizate de aceastea.

 

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 16.02.21. Modificat: 20.02.21
Copyright © 2021 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Pe Facebook