Începând cu data de 6.07.2020 Orologeria GALT vă oferă modelul

 

Rado Coupole

 

timp de numai o săptămână, la un preţ special *

 

Designul este unul dintre pilonii de baza ai brandului Rado si este motivul pentru care brandul a primit peste 30 de premii internationale pentru design (inclusiv prestigioasele premii Red Dot Danish Award si Good Design Award). Fiind o companie relativ tanara, Rado s-a concentrat mereu pe aspectul produselor sale, alegand o gama de materiale exceptionale pentru realizarea ceasurilor, materiale care au fost adoptate de-a lungul timpului si de catre alte branduri.

Piatra de temelie a istoriei Rado a fost aşezată în anul 1962, când compania a lansat primul ceas rezistent la zgârieturi din lume. Chiar dacă la început a fost întâmpinat cu îndoială si scepticism, în câţiva ani ceasul s-a dovedit o adevărată poveste de succes. Intrarea în lumea neexplorată a tehnologiei şi materialelor a permis împlinirea unui vechi vis: cel de a deţine un obiect care să-şi păstreze frumuseţea şi valoarea pentru totdeauna.

Inca din 1986 cand a folosit pentru prima oara ceramica, Rado a dezvoltat tehnologia necesara pentru a produce noi modele cu finisaje mate, din ceramica alba sau plasma high-tech, ce transforma ceramica alba intr-un material cu finisaj metalic, insa fara a folosi niciun metal.

RADO este brandul elvetian care a revolutionat industria de profil prin intermediul ceasurilor echipate cu geam de safir, rezistent la zgariere, si bratara realizata din ceramica high-tech foarte durabila.

Eleganţă în claritate.

Forma şi stilul lui Rado Coupole fac din acesta un ceas dorit. Brăţara scurtă, conică, îmbrăţişează uşor încheietura mâinii, oferind un confort deosebit, un lux şi o sofisticare fără compromisuri.

Caracteristici tehnice  RADO Coupole

Mecanism: Cuarţ ETA 280.002

Funcţii: ore, minute

Carcasă: din otel, dimensiune 27 mm

Grosime: 7,5 mm

Cadran: negru, cu indecsi din otel

Geam: cristal de safir

Etanşeitate: 50 m

Bratara: din otel

(*) Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

Promoţie săptămânală, prezentată în magazinul GALT orologerie elveţiană din Bucureşti, Calea Dorobanţilor 153.

Program

Luni - Vineri: 11.00 - 19.00

Sâmbătă:      11.00 - 15.00

Vă invităm să apăsaţi aici pentru a ne cere informaţii suplimentare despre ceasurile oferite în mod special, inclusiv unele legate de disponibilitate. Vă invităm de asemeni să ne vizitaţi la GALT Orologerie elveţiană pentru a admira ceasul oferit şi alte ceasuri din vasta noastră colecţie. Asigurăm pentru dvs. un service de calitate, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor propuse.

Pentru a ne contacta clicaţi: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Copyright © 2020 by GALT orologerie elvetiana.
All rights reserved.