Începând cu data de 18.10 2021 Orologeria GALT vă oferă ceasul

 

Rado Coupole

 

timp de o săptămână, la un preţ special *

 

Designul este unul dintre pilonii de baza ai brandului Rado si este motivul pentru care brandul a primit peste 30 de premii internationale pentru design (inclusiv prestigioasele premii Red Dot Danish Award si Good Design Award). Fiind o companie relativ tanara, Rado s-a concentrat mereu pe aspectul produselor sale, alegand o gama de materiale exceptionale pentru realizarea ceasurilor, materiale care au fost adoptate de-a lungul timpului si de catre alte branduri.

Piatra de temelie a istoriei Rado a fost aşezată în anul 1962 când compania a lansat primul ceas rezistent la zgârieturi din lume. Chiar dacă la început a fost întâmpinat cu îndoială si scepticism, în câţiva ani ceasul s-a dovedit o adevărată poveste de succes. Intrarea în lumea neexplorată a tehnologiei şi materialelor a permis împlinirea unui vechi vis: cel de a deţine un obiect care să-şi păstreze frumuseţea şi valoarea pentru totdeauna.

Inca din 1986 cand a folosit pentru prima oara ceramica, Rado a dezvoltat tehnologia necesara pentru a produce noi modele cu finisaje mate, din ceramica alba sau plasma high-tech, ce transforma ceramica alba intr-un material cu finisaj metalic, insa fara a folosi vreun metal.

RADO este brandul elvetian care a revolutionat industria de profil prin intermediul ceasurilor echipate cu geam de safir rezistent la zgariere si bratara realizata din ceramica high-tech foarte durabila.

Eleganţă în claritate.

Forma şi stilul Rado Coupole fac din acesta un ceas dorit. Brăţara scurtă îmbrăţişează uşor încheietura mâinii, oferind un confort deosebit, un lux şi o sofisticare fără compromisuri.

Caracteristici tehnice  RADO Coupole

Mecanism: Quartz ETA 280.002

Funcţii: ore, minute

Carcasă: din otel, dimensiune 27 mm

Grosime: 7,5 mm

Cadran: negru, cu indecsi din otel

Geam: cristal de safir

Etanşeitate: 50 m

Bratara: din otel

(*) Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

Promoţie săptămânală, prezentată în magazinul GALT orologerie elveţiană din Bucureşti, Calea Dorobanţilor 153.

Program

Luni - Vineri: 11.00 - 19.00

Sâmbătă:      11.00 - 15.00

Vă invităm să apăsaţi aici pentru a ne cere informaţii suplimentare despre ceasurile oferite în mod special, inclusiv unele legate de disponibilitate. Vă invităm de asemeni să ne vizitaţi la GALT Orologerie elveţiană pentru a admira ceasul oferit şi alte ceasuri din vasta noastră colecţie. Asigurăm pentru dvs. un service de calitate, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor propuse.

Pentru a ne contacta clicaţi: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Copyright © 2021 by GALT orologerie elvetiana.
All rights reserved.