Începând cu data de 20.12. 2021 Orologeria GALT vă oferă ceasul

 

Longines Conquest Chronograph

 

timp de o săptămână, la un preţ special *

 

Legendara casa orologera Longines a luat fiinta in anul 1832, in Saint-Imier, desfasurandu-si pana astazi activitatea in aceeasi localitate elvetiana. Istoria sa bogata include numeroase colaborari, fiind “Official Timekeeper” in cadrul multor campionate mondiale sportive sau partener al unor federatii internationale sportive. Longines a creat astfel pe parcursul anilor parteneriate puternice si indelungate in lumea sportului.

Ambasadorii brandului duc mai departe renumele elegantei creatiilor Longines, punand in aplicare sloganul brandului: “Elegance is an attitude”.

 

Pe uscat, sub apă şi în aer, Longines a fost întotdeauna profund ataşat de oricare dintre dimensiunile sportului. Spiritul său s-a întruchipat pe parcursul a peste 180 de ani în numeroase inovaţii tehnologice, puse în serviciul evenimentelor sportive şi a recordurilor de viteză. El este întruchipat de asemenea de legăturile strânse între marca cu clepsidra înaripată şi pionierii sportului, cu legendele lor. Conquest exprimă esenţa acelor excepţionali sportivi care, cu un record sau o demonstraţie de curaj, şi-au lăsat amprentele în istorie şi inspiră noile generaţii să ajungă mai departe, mai sus, mai adânc.

Longines Conquest Chronograph, detalii tehnice

Mecanism: quartz ETA 251.264

Funcţii: ore, minute, secunde, dată, cronograf

Carcasă: din oţel, de dimensiune 41 mm

Geam: din cristal de safir

Etanşeitate: 300 metri

Brăţară: din oţel

 

(*) Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

Promoţie săptămânală, prezentată în magazinul GALT orologerie elveţiană din Bucureşti, Calea Dorobanţilor 153.

Program

Luni - Vineri: 11.00 - 19.00

Sâmbătă:      11.00 - 15.00

Vă invităm să apăsaţi aici pentru a ne cere informaţii suplimentare despre ceasurile oferite în mod special, inclusiv unele legate de disponibilitate. Vă invităm de asemeni să ne vizitaţi la GALT Orologerie elveţiană pentru a admira ceasul oferit şi alte ceasuri din vasta noastră colecţie. Asigurăm pentru dvs. un service de calitate, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor propuse.

Pentru a ne contacta clicaţi: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Copyright © 2021 by GALT orologerie elvetiana.
All rights reserved.