Începând cu data de 8.03.2021 Orologeria GALT vă oferă ceasul

 

OMEGA Constellation

 

timp de o săptămână, la un preţ special *

 

OMEGA a fost întotdeauna condusă de un spirit inovator: şase aselenizări; primul ceas pentru scufundări; singurul ceas de mână cronometru marin. Nici o altă companie din lume nu are mai multe recorduri de acurateţe. OMEGA este de asemenea lider mondial în cronometrarea întrecerilor sportive. Toată această moştenire este rodul spiritului care a făcut din OMEGA una dintre cele mai prestigioase mărci din istoria ceasurilor.

De la inima mecanismului, compus din sute de piese perfect asamblate, care execută mii de operaţiuni oră de oră cu cea mai înaltă precizie, până la exteriorul manufacturat din cele mai fine materiale, ceasurile OMEGA evocă frumuseţea detaliului. Conceptul de design deosebit de curat şi durabil al liniei OMEGA Constellation se caracterizează prin faimoasele sale "Griffes", ghearele, şi prin cadranele foarte clare.

Acest model Constellation are un cadran spectaculos maro perlat si indecşi orari din diamante, cu o fereastră pentru data la ora 3 şi cu un geam din cristal de safir rezistent la zgârieturi. Luneta din aur roz de 18 K, cu cifre romane gravate, este montată pe o carcasă din oţel inoxidabil de 38 mm.

Caracteristici tehnice   OMEGA Constellation

Mecanism: automatic Co-Axial Caliber OMEGA 8521, cu certificat de cronometrie COSC

Rezervă de mers: 50 de ore

Funcţii: dată, ore, minute, secunde

Carcasă: oţel

Luneta: aur roz

Diametru: 27 mm

Geam: cristal de safir, tratat anti-reflex

Etanşeitate 100 metri

Bratara: metalica, cu insertii din aur roz

 

(*) Ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Mai multe detalii în magazine.

Promoţie săptămânală, prezentată în magazinul GALT orologerie elveţiană din Bucureşti, Calea Dorobanţilor 153.

Program

Luni - Vineri: 11.00 - 19.00

Sâmbătă:      11.00 - 15.00

Vă invităm să apăsaţi aici pentru a ne cere informaţii suplimentare despre ceasurile oferite în mod special, inclusiv unele legate de disponibilitate. Vă invităm de asemeni să ne vizitaţi la GALT Orologerie elveţiană pentru a admira ceasul oferit şi alte ceasuri din vasta noastră colecţie. Asigurăm pentru dvs. un service de calitate, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor propuse.

Pentru a ne contacta clicaţi: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Copyright © 2021 by GALT orologerie elvetiana.
All rights reserved.