Începând cu data de 06.12. 2021 Orologeria GALT vă oferă ceasul

 

Raymond Weil Freelancer Diver

 

timp de o săptămână, la un preţ special *

 

RAYMOND WEIL este numele unei case orologere elvetiene, dar si al unei familii care si-a transmis valorile sale in fiecare dintre creatiile sale, pe parcursul intregii sale istorii de aproape jumatate de secol.

Facand parte din cercul privilegiat al afacerilor de familie independente, Raymond Weil creeaza ceasuri elegante si rafinate de dama si de barbati. Pe parcursul a trei generatii, compania din cantonul Geneva si-a continuat permanent dezvoltarea si si-a consolidat statutul in cadrul industriei elvetiene orologere.

Muzica si arta sunt pentru Raymond Weil ceea ce gandul este pentru omenire: o sursa infinita de inspiratie si creativitate. Muzica si arta ii stimuleaza creativitatea si sta la baza tuturor parteneriatelor internationale cu artisti renumiti, branduri muzicale celebre sau fundatii care sprijina artele. Precizie, calitate, fiabilitate, materiale high-tech sunt doar cateva dintre standardele imbratisate de Raymond Weil.

Lansată în 2007, colecţia Freelancer a fost creată pentru omagierea omului liber, care doreşte să aiba control asupra propriului destin şi are un amestec eclectic de ceasuri smart-casual automatice. Ceasurile Raymond Weil Freelancer amestecă clasicul şi modernul pentru a crea un design armonios şi unic. Reinterpretându-se constant şi liber de orice constrângeri, Freelancer păstrează pentru sine acele elemente care constituie punctele sale forte.

Caracteristici tehnice Raymond Weil Freelancer Diver

Mecanism: automatic

Funcţii: ore, minute, secunde, dată

Carcasă: din otel, 42 mm

Rezerva de mers: 38 ore

Geam: cristal de safir tratat antireflexie

Luneta: ceramica

Capac: cu geam din cristal de safir

Etanşeitate: 300 m

Bratara: metalica.

 

(*) Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

Promoţie săptămânală, prezentată în magazinul GALT orologerie elveţiană din Bucureşti, Calea Dorobanţilor 153.

Program

Luni - Vineri: 11.00 - 19.00

Sâmbătă:      11.00 - 15.00

Vă invităm să apăsaţi aici pentru a ne cere informaţii suplimentare despre ceasurile oferite în mod special, inclusiv unele legate de disponibilitate. Vă invităm de asemeni să ne vizitaţi la GALT Orologerie elveţiană pentru a admira ceasul oferit şi alte ceasuri din vasta noastră colecţie. Asigurăm pentru dvs. un service de calitate, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor propuse.

Pentru a ne contacta clicaţi: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Copyright © 2021 by GALT orologerie elvetiana.
All rights reserved.