Începând cu data de 13.09 2021 Orologeria GALT vă oferă ceasul

 

Raymond Weil Parsifal

 

timp de o săptămână, la un preţ special *

 

Începând cu data de 13.09.2021, Orologeria GALT vă modelul Raymond Weil Parsifal, la un preţ special.*

 

Raymond Weil este una dintre puţinele afaceri elveţiene de familie rămase independente. Fondată în 1976, compania este situată în Geneva, oraşul celor mai prestigioase manufacturi ale Elveției şi al celei mai de vârf expertize a industriei.

 

La aproape trei decenii de la înființare, iconica colecție Raymond Weil Parsifal revine în 2018, de data aceasta cu un mecanism cu cuarț în variante de carcasă cu diametrul de 41 mm. Lansată pentru prima dată la începutul anilor 90, această gamă a fost reinventată de ceasornicarii elvețieni ai lui Raymond Weil, adăugând detalii moderne. Inspirată de ultima operă a lui Richard Wagner, Parsifal, această colecție redesenata de ceasuri pentru bărbați și femei este acumularea perfectă de orologerie, estetică clasică și lux accesibil. Parsifal arată încă o dată atașamentul profund al lui RAYMOND WEIL față de rădăcinile sale și dorința de a păstra tradiția ca sursă de inspirație - în același timp, rafinând elementele cheie de design, cum ar fi contururile curbate ale carcasei și brățara sofisticată, care au impus identitatea acestei colecții simbolice.

Caracteristicile cheie ale acestui ceas clasic albastru Parsifal includ luneta canelata și detaliile indecsilor numerelor romane argintii. Cu un cadran albastru mat contemporan, coroana este înfrumusețată cu un cabochon albastru, adăugând un stil subtil de culoare acestui design atemporal.

Caracteristici tehnice Raymond Weil Parsifal

Mecanism: cuarţ

Funcţii : ore, minute, secunde, dată

Carcasă: din otel

Dimensiuni carcasa: 41 mm

Grosime carcasa : 6,75 mm

Geam: cristal de safir tratat anti-reflex

Capac: din otel

Etanşeitate: 50 m

Bratara: din otel.

 

(*) Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

Promoţie săptămânală, prezentată în magazinul GALT orologerie elveţiană din Bucureşti, Calea Dorobanţilor 153.

Program

Luni - Vineri: 11.00 - 19.00

Sâmbătă:      11.00 - 15.00

Vă invităm să apăsaţi aici pentru a ne cere informaţii suplimentare despre ceasurile oferite în mod special, inclusiv unele legate de disponibilitate. Vă invităm de asemeni să ne vizitaţi la GALT Orologerie elveţiană pentru a admira ceasul oferit şi alte ceasuri din vasta noastră colecţie. Asigurăm pentru dvs. un service de calitate, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor propuse.

Pentru a ne contacta clicaţi: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Copyright © 2021 by GALT orologerie elvetiana.
All rights reserved.