Începând cu data de 27.10.2020 Orologeria GALT vă oferă modelul

 

Revue Thommen Manufacture

 

timp de numai o săptămână, la preţulul special de 7.100 lei, redus de la cel recomandat de 11.770 lei. *

 

În anul 1853, Gédéon Thommen îşi înfiinţa micul său atelier de asamblare de ceasuri în localitatea elveţiană Waldenburg. El şi-a construit în scurt timp o reputaţie excelentă, iar ceasurile sale au devenit cunoscute sub numele de ""G.T"". Renumele brandului a crescut şi mai mult când ceasurile au trecut testele de rezistenţă la condiţiile extreme cerute în armata şi, în special, în aviaţie. Începând cu anul 1936, când Aviaţia Elveţiană îi încredinţează companiei Revue Thommen AG sarcina de a cerceta şi furniza instrumente şi echipamente pentru aparate de zbor, devenind ulterior unul dintre cei mai importanţi producători de instrumente la nivel global. Această fascinantă parte a istoriei, care încă se scrie, a inspirat numele mai multor colecţii şi modele ale brandului elveţian.

Urmaşii săi au dezvoltat întreprinderea şi au extins calitatea produselor, astfel încât acestea să reziste la condiţiile extreme cerute în armată. Întreprinderea a realizat şi a folosit în mare măsură mecanisme proprii care să satisfacă cerinţele deosebite în care erau utilizate. Gama de modele a mărcii, vechi de 150 ani, este puternic influenţată de ceasurile de aviaţie, foarte caracteristice şi având dimensiuni respectabile. Ceasurile sunt astfel concepute încât să fie identice din punct de vedere funcţional cu ceasurile montate în tablourile de bord, deci să poată rezista la condiţii dificile.

Caracteristici tehnice Revue Thommen Manufacture 

Mecanism: automatic

Rezervă de mers: 42 ore

Funcţii: oră, minute, secunde, dată

Carcasă: oţel, dimensiune 41 mm, grosime 11 mm

Capac: transparent, din cristal safir, înfiletat

Lunetă: fixă

Culoare cadran: negru

Brăţară: metalică, din oţel

Geam: cristal de safir tratat anti-reflex

Etanşeitate: 30 m.

 

(*) Ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Mai multe detalii în magazine.

Promoţie săptămânală, prezentată în magazinul GALT orologerie elveţiană din Bucureşti, Calea Dorobanţilor 153.

Program

Luni - Vineri: 11.00 - 19.00

Sâmbătă:      11.00 - 15.00

Vă invităm să apăsaţi aici pentru a ne cere informaţii suplimentare despre ceasurile oferite în mod special, inclusiv unele legate de disponibilitate. Vă invităm de asemeni să ne vizitaţi la GALT Orologerie elveţiană pentru a admira ceasul oferit şi alte ceasuri din vasta noastră colecţie. Asigurăm pentru dvs. un service de calitate, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor propuse.

Pentru a ne contacta clicaţi: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Copyright © 2020 by GALT orologerie elvetiana.
All rights reserved.