Începând cu data de 10.05.2021 Orologeria GALT vă oferă ceasul

 

Longines Symphonette

 

timp de o săptămână, la un preţ special *

 

De la începuturile sale Longines a fost în ton cu dorinţele clienţilor săi. În tradiţia bogatei istorii a ceasurilor Longines am văzut apariţia multor modele iconice purtate de femei elegante de-a lungul anilor. Symphonette Longines este podoaba ideală a femeilor a căror viaţă este concepută ca un spectacol elegant. Contemporane, aceste creaţii îi vor încânta pe toţi cei care iubesc o estetică cochetă şi la modă, rămânând fideli eleganţei care caracterizează brandul ce are ca siglă o clepsidra cu aripi.

Symphonette este imaginată ca o interpretare contemporană a eleganţei atât de dragi lui Longines. Linia ovală unică a carcaselor, ochiurile sofisticate ale brăţărilor, cadranele rafinate ale modelelor sunt la fel de multe note care se îmbină într-o armonie perfectă, creând o simfonie a eleganţei.

Caracteristici tehnice Longines Symphonette

Mecanism: cuarţ

Carcasă: din oţel

Dimensiune: 24,9 mm x 38,5 mm

Geam: din cristal de safir

Etanşeitate: 30 metri

Brăţară: din otel

 

(*) Ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Mai multe detalii în magazine.

Promoţie săptămânală, prezentată în magazinul GALT orologerie elveţiană din Bucureşti, Calea Dorobanţilor 153.

Program

Luni - Vineri: 11.00 - 19.00

Sâmbătă:      11.00 - 15.00

Vă invităm să apăsaţi aici pentru a ne cere informaţii suplimentare despre ceasurile oferite în mod special, inclusiv unele legate de disponibilitate. Vă invităm de asemeni să ne vizitaţi la GALT Orologerie elveţiană pentru a admira ceasul oferit şi alte ceasuri din vasta noastră colecţie. Asigurăm pentru dvs. un service de calitate, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor propuse.

Pentru a ne contacta clicaţi: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Copyright © 2021 by GALT orologerie elvetiana.
All rights reserved.