Începând cu data de 30.11.2020 Orologeria GALT vă oferă modelul

 

A. Lange & Sohne - Lange 1

 

timp de numai o săptămână, la un preţ special *

 

În epoca în care Germania era împărţită, domnul Walter Lange nu a renunţat niciodată la visul potrivit căruia, într-o bună zi, semnatura lui A. Lange & Söhne va fi din nou creată. În 1990 viziunea sa a devenit realitate prin reîncorporarea fabricii. În 1994, după patru ani de dezvoltare, primele patru ceasuri Lange au fost prezentate publicului la palatul rezidenţial din Dresda. Una dintre ele a fost LANGE 1, care a devenit de atunci imaginea mărcii A. Lange & Söhne.

 

LANGE 1 întruchipează cunoştinţele şi abilităţile mai multor generaţii de ceasornicari din orasul german Dresda la începutul secolului al XIX-lea. Caracteristica sa cea mai evidenta, data mare, a fost inspirata de ceasul de cinci minute din Opera Semper. Finalizat în 1841, a fost construit de ceasornicul regal al Saxoniei Johann Friedrich Gutkaes şi ucenicul său domnul Ferdinand A. Lange, fondatorul companiei.

LANGE 1 - punte dintre tradiţie şi evoluţie

În timpul dezvoltării lui LANGE 1, ceasornicarii au fost conduse de aceeaşi ambiţie care l-a inspirat pe Ferdinand A. Lange: a realiza cele mai bune ceasuri din lume. La fel ca şi în ceasurile sale de buzunar timpurii, LANGE 1 prezintă elemente tradiţionale, cum ar fi placa de trei sferturi pe care a introdus-o în 1864, şuruburi de aur şi un mecanism finisat şi decorat impecabil. Personalitatea extraordinară a lui LANGE 1 se datorează, de asemenea, designului arhitectural de pe cadran, cu afişaje asimetrice care nu se suprapun şi a inovaţiilor, cum ar fi data mare.

Caracteristici tehnice  A. Lange & Sohne Lange 1

Mecanism: manufacturat, mecanic, manual, 365 piese componente, calibrul L901.0

Funcţii: ore, minute, secunde, data mare, rezerva de mers 72 de ore

Carcasă: dimensiune 38.5 mm, din platina

Grosime : 9.8 mm

Geam: cristal de safir

Curea: din piele de aligator

 

(*) Ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Mai multe detalii în magazine.

Promoţie săptămânală, prezentată în magazinul GALT orologerie elveţiană din Bucureşti, Calea Dorobanţilor 153.

Program

Luni - Vineri: 11.00 - 19.00

Sâmbătă:      11.00 - 15.00

Vă invităm să apăsaţi aici pentru a ne cere informaţii suplimentare despre ceasurile oferite în mod special, inclusiv unele legate de disponibilitate. Vă invităm de asemeni să ne vizitaţi la GALT Orologerie elveţiană pentru a admira ceasul oferit şi alte ceasuri din vasta noastră colecţie. Asigurăm pentru dvs. un service de calitate, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor propuse.

Pentru a ne contacta clicaţi: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Copyright © 2020 by GALT orologerie elvetiana.
All rights reserved.