Începând cu data de 26.07.2021 Orologeria GALT vă oferă ceasul

 

Girard Perregaux Vintage 1945 XXL Large Date and Moon Phases

 

timp de o săptămână, la un preţ special *

 

Istoria indelungata a Manufacturii Girard-Perregaux, care incepe in anul 1791, este marcata de ceasuri legendare, cum ar fi emblematicul Tourbillon cu trei punti din aur, prezentat de Constant Girard in 1889 la Expozitia Universala de la Paris, unde a primit recunoasterea suprema de la vremea respectiva, medalia de aur. Girard-Perregaux a fost mereu un brand inovativ, manufactura inregistrand aproape optzeci de brevete in industria orologeriei.

In 2013, Girard-Perregaux a primit numeroase premii pentru piesa Constant Escapement L.M., inclusiv cel mai prestigios premiu al industriei orologere: Aiguille d'Or, in cadrul lui Grand Prix d'Horlogerie de Genève.

Nu exista niciun mister in ceea ce priveste un Girard-Perregaux, pur si simplu sunt doua secole si jumatate si un angajament continuu pentru perfectiune.

Liniile sobre ale lui Vintage 1945 evocă moştenirea estetică de la începutul secolului al XX-lea, pe care Girard-Perregaux a susţinut-o atât de constant. Într-un tribut vibrant adus lui Art Deco, liniile drepte se topesc în curbe şi se întorc din nou într- echilibru perfect. Carcasa dreptunghiulară plasează noţiunea Art Deco de geometrie în centrul designului său.

Carcasa şi cristalul de safir sunt curbate de sus în jos şi de la stânga la dreapta; un profil convex mai greu de modelat decât o carcasă cu linii drepte. Inima mecanică şi mecanismul său unic de data mare sunt dezvăluite sub un cadran transparent. Într-o combinaţie abilă de tehnologie şi stil, acest model este îmbunătăţit de codul său estetic inspirat de Art Deco şi de structura sa mecanică contemporană fără compromisuri.

Detalii tehnice Girard Perregaux Vintage 1945 XXL Large Date and Moon Phases :

Mecanism: automatic manufacturat GP03300

Funcţii: ore, minute, secunde, fazele lunii

Rezervă de mers: 46 de ore

Carcasă: titanium DLC

Dimensiune carcasa: 36,10 x 35,25 mm

Geam şi capac: din cristal de safir

Etanşeitate: 30 metri

Curea: din piele de aligator.

 

(*) Ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Mai multe detalii în magazine.

Promoţie săptămânală, prezentată în magazinul GALT orologerie elveţiană din Bucureşti, Calea Dorobanţilor 153.

Program

Luni - Vineri: 11.00 - 19.00

Sâmbătă:      11.00 - 15.00

Vă invităm să apăsaţi aici pentru a ne cere informaţii suplimentare despre ceasurile oferite în mod special, inclusiv unele legate de disponibilitate. Vă invităm de asemeni să ne vizitaţi la GALT Orologerie elveţiană pentru a admira ceasul oferit şi alte ceasuri din vasta noastră colecţie. Asigurăm pentru dvs. un service de calitate, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor propuse.

Pentru a ne contacta clicaţi: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Copyright © 2021 by GALT orologerie elvetiana.
All rights reserved.