Începând cu data de 19.04.2021 Orologeria GALT vă oferă ceasul

 

Mondaine Classic Lady Automatic

 

timp de o săptămână, la un preţ special *

 

In 1944, Hans Hilfiker (1901-1993), inginer si designer elvetian, angajat al Cailor Ferate Federale Elvetiene, a creat un ceas, care ulterior a devenit "Ceasul Oficial al Cailor Ferate Elvetiene". Atunci cand a conceput forma celebrului indicator de secunde rosu, Hilfiker s-a inspirat de la bagheta rosie cu care angajatii Cailor Ferate Elvetiene dadeau de pe peron semnalul de plecare pentru conducatorii de locomotive.

Versiunea de mana, protejata printr-un brevet, a fost realizata de firma Mondaine in anul 1986. Designul simplu, cadranul inconfundabil si usor de citit, aratatoarele distinctive si faimosul secundar rosu au facut ca brandul Mondaine sa aiba succes peste tot in lume.

Stilul nostru de viaţă din ce în ce mai ocupat ne încurajează să privim cu atenţie timpul. Ceasul Mondaine Classic Lady Automatic are toate trăsăturile de design iconice ale unui clasic Mondaine, tipicul secundar rosu si lizibilitatea foarte buna, dar si cu adăugarea esenţială a unei ferestre mari de data.

Caracteristici tehnice

Mecanism: automatic SW200-1

Funcţii: ore, minute, secunde, data

Carcasă: oţel, dimensiune 33 mm

Geam: cristal de safir

Etanşeitate: 30 m

Curea: rosie, din piele de vitel

 

(*) Ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Mai multe detalii în magazine.

Promoţie săptămânală, prezentată în magazinul GALT orologerie elveţiană din Bucureşti, Calea Dorobanţilor 153.

Program

Luni - Vineri: 11.00 - 19.00

Sâmbătă:      11.00 - 15.00

Vă invităm să apăsaţi aici pentru a ne cere informaţii suplimentare despre ceasurile oferite în mod special, inclusiv unele legate de disponibilitate. Vă invităm de asemeni să ne vizitaţi la GALT Orologerie elveţiană pentru a admira ceasul oferit şi alte ceasuri din vasta noastră colecţie. Asigurăm pentru dvs. un service de calitate, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor propuse.

Pentru a ne contacta clicaţi: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Copyright © 2021 by GALT orologerie elvetiana.
All rights reserved.