Începând cu data de 18.01.2021 Orologeria GALT vă oferă ceasul

 

A. Lange & Sohne - SAXONIA

 

timp de o săptămână, la un preţ special *

 

În epoca în care Germania era împărțită, domnul Walter Lange nu a renunțat niciodată la visul potrivit căruia, într-o bună zi, semnatura lui A. Lange & Söhne va fi din nou creată. În 1990, viziunea sa a devenit realitate prin reîncorporarea fabricii. În 1994, după patru ani de dezvoltare, primele patru ceasuri Lange au fost prezentate publicului la palatul rezidențial din Dresda. Una dintre ele a fost LANGE 1, care a devenit de atunci imaginea mărcii A. Lange & Söhne.

Numele „SAXONIA” se referă la statul german Saxonia, care în Germania a fost în avangarda dezvoltărilor tehnice de-a lungul istoriei. Ferdinand Adolph Lange a stabilit ceasornicaria germană de precizie în această regiune. Modelele din această familie de ceasuri reflectă căutarea sa pentru perfecțiune și îmbunătățirea continuă a designului mecanic.

Mecanismele mecanice ocupă locul principal în familia ceasurilor SAXONIA. Maestrii orologeri cauta întotdeauna noi provocări de proiectare, astfel încât să poată continua îmbunătățirea acestor piese. Procedând astfel, perfecționeaza aceste ceasuri relativ simple, cu aceeași consistență ca și la modelele mai complicate.

Caracteristici tehnice   A. Lange & Sohne SAXONIA

Mecanism: manufacturat mecanic manual, cu 164 piese componente, calibrul L941.1

Funcţii: ore, minute, secunde

Carcasă: dimensiune 35 mm, din aur roz

Grosime: 7,3 mm

Geam: cristal de safir

Curea: din piele de aligator

 

(*) Ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Mai multe detalii în magazine.

Promoţie săptămânală, prezentată în magazinul GALT orologerie elveţiană din Bucureşti, Calea Dorobanţilor 153.

Program

Luni - Vineri: 11.00 - 19.00

Sâmbătă:      11.00 - 15.00

Vă invităm să apăsaţi aici pentru a ne cere informaţii suplimentare despre ceasurile oferite în mod special, inclusiv unele legate de disponibilitate. Vă invităm de asemeni să ne vizitaţi la GALT Orologerie elveţiană pentru a admira ceasul oferit şi alte ceasuri din vasta noastră colecţie. Asigurăm pentru dvs. un service de calitate, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor propuse.

Pentru a ne contacta clicaţi: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Copyright © 2021 by GALT orologerie elvetiana.
All rights reserved.