Nou parteneriat "BUBEN & ZORWEG for BUGATTI"

 

Seifuri multifuncționale exclusive și dispozitive de întoarcere a ceasurilor inspirate de BUGATTI

BUGATTI și BUBEN & ZORWEG: două mărci fascinante se angajează într-o călătorie împreună, două spirite înrudite cu standarde foarte ridicate în ceea ce privește designul, perfecțiunea tehnică și măiestria realizată. La sediul central BUGATTI din Molsheim Președintele lui BUGATTI, Stephan Winkelmann, și CEO-ul lui BUBEN & ZORWEG, Florian vom Bruch, au prezentat primele obiecte pe care ambele companii le dezvoltaseră împreună: două modele ale unui obiect de prezentare multifuncțional, care includ o funcție de siguranță și un dispozitiv de întoarcere a ceasurilor. Extrem de exclusiviste și dezvoltate ca parte a unei colaborări intense între ambele companii, acestea îmbină ingeniozitatea tehnică maximă, o incomparabilă calitate a designului și o precizia meșteșugărească perfectă.

"BUGATTI trebuie să ofere întotdeauna extraordinarul, să depășească chiar și cele mai sălbatice vise. În toate privințele", a explicat președintele lui BUGATTI, Stephan Winkelmann. "De asemenea, ne așteptăm la acest lucru de la partenerii noștri. Suntem convinși că și BUBEN & ZORWEG îndeplinește aceste cerințe - cu fiecare capodoperă a cooperării supranumite BUBEN & ZORWEG pentru BUGATTI, într-un mod excitant".

"Datorită ediției limitate BUBEN & ZORWEG pentru BUGATTI, am creat încă o dată capodopere fascinante care se ridică la nivelul exigențelor parteneriatului prin "Experimentați extraordinarul", a adăugat Florian vom Bruch, CEO-ul lui BUBEN & ZORWEG. "Suntem mândri că am găsit partenerul perfect în BUGATTI pentru a îndepărta limitele și a stabili noi repere, prevăzând o colaborare pe termen lung".

BUBEN & ZORWEG pentru capodoperele BUGATTI

Pasionații de obiecte cu design special așteaptă capodoperele "BUBEN & ZORWEG for BUGATTI", care întruchipează ADN-ul mărcii ambilor producători de lux extraordinari. Prima ediție limitată a cooperării se bazează pe designul și calitățile materiale ale uimitoarei mașini de hiper-sport Chiron, cu stilurile "Chiron 300+" și "French Racing".

"Chiron 300+" onorează puterea lui BUGATTI Chiron Super Sport 300+, primul vehicul care a depășit limita magică de 300 de mile pe oră în 2019, cu o viteză de 304 mph (mai mult de 490 km/h), stabilind astfel un nou record mondial. "French Racing" garantează mai multe momente emoționante - unele dintre capodopere purtând cu mândrie și respect albastrul cursei, caracteristic Franței, completat de detalii cu citate subtile despre originea mărcii BUGATTI.

Cunoscătorii mărcii BUGATTI vor recunoaște numeroase detalii și elemente de design, cum ar fi fibrele de carbon negre și albastre, legendarul radiator în formă de potcoavă și contrastele interesante în două tonuri, pe deplin fidele motto-ului cooperării "BUBEN & ZORWEG pentru BUGATTI": "Experience Extraordinary".

Seifuri multifuncționale Illusion Chiron și Grande Illusion Chiron

Grande Illusion Chiron este cel mai captivant punct de atracție al colecției BUBEN & ZORWEG pentru BUGATTI. O creație care vă amintește de o sculptură, încununată de inconfundabilul B&Z Flying Minute Tourbillon Clock.

Seiful multifuncțional, care cântărește 215 kg, surprinde prin faptul că, odată deblocat de exclusivul senzor biometric de amprentă digitală, sau de un cip transponder, seiful și conținutul său glisează elegant în sus.

Grande Illusion Chiron ridică obiectele de valoare păstrate în interior, cum ar fi ceasul tău preferat, un colier sau cheile pentru mașina hiper-sport, dintr-o coloană în relief. Un sertar special care protejează de explorarea prin undee radio a fost dezvoltat pentru a garanta depozitarea cheilor în mod deosebit de elegant și sigur.

Ediție limitată, disponibilă în buticurile selectate

Seifurile multifuncționale Illusion Chiron și Grande Illusion Chiron sunt disponibile în trei combinații de culori și materiale, iar producția lor a fost limitată la 30 de unități per combinație. Întoarcerea ceasului Spirit Chiron pentru patru sau opt ceasuri, este disponibilă în două combinații de culori / materiale, care au fost de asemenea limitate la 30 de unități. Ediția limitată BUBEN & ZORWEG pentru BUGATTI va fi disponibilă în magazinele globale B&Z și la partenerii de retail selectați.

Impulse Romania este în topul companiilor care comercializează ceasuri elvețiene în România. Prin magazinele “GALT orologerie elvețiană”, Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri orologere: Lange, Girard-Perregaux, Zenith, Ulysse Nardin, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, Jaeger-LeCoultre, Omega, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil, Revue Thommen, bijuteriile de lux Pasquale Bruni, accesoriile pentru ceasuri Buben & Zorweg și curele Morellato.

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre aceste ceasuri deosebite, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri.

GALT orologerie elvețiană
Calea Dorobanților nr. 153 - Tel. 021.231.45.66
George Enescu nr. 5 - Tel. 021.318.91.70
JW Marriott Grand Avenue - Tel. 021.403.35.29

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 7.11.20 Modificat: 7.11.20
Copyright © 2020 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.