OMEGA INTERNATIONAL

CONSTELLATION QUADRELLA

Culori de sezon pentru acest model la modă

Constellation Quadrella s-a metamorfozat și revine în 2006 cu un nou asortiment de culori în garderoba sa. Energia verii, radiată prin brățările verzi anason, albastru givrat si alb cu roșu, la care răspund culorile pietrelor prețioase a indecșilor și reflexele de pe cadrane sidefii albe, fac din acest ceas un accesoriu al sezonului. Lansat în 2004, Quadrella își trage numele din formele și curbele sale, iar cele patru "ghiare" împodobite cu diamente ale carcasei sale marchează apartenența lui la familia Constellation, introdusă în 1952. Caracteristică pentru această familie este brățara care se integrează în carcasă prin intermediul a două fațete în formă de semilună, ce oferă o elegantă transiție.

Aspectul neobișnuit a carcasei în formă de tonneau, cu linii rotunjite, este pus în valoare de către strălucirea diamantelor, a curcubeului pietrelor prețioase și prin sclipirea sidefului și culorile vii ale brățării din aligator. Sunt prezentate două versiuni ale ale acestui nou Constellation: "Quadrella" (32,60 x 25 mm) cu o brățară din aligator colorată și "Mini" (25,30 x 19,30 mm), disponibilă fie cu o carcasă și o brățară din oțel inoxidabil, cu sau fără diamante, fie într-o versiune din aur 18 carate, sau aur 18 carate și oțel inoxidabil.

Element cheie a lui Constellation Quadrella, cele patru ghiare centrale, au fost redesenate și se prezintă de o manieră deosebit de impozantă. Fiecare ghiară a lui Quadrella este împodobită cu 12 diamante; "Mini" are chiar 15 asemenea pietre prețioase care compun fiecare dintre ghiare. Utilizarea cifrelor romane este o altă caracteristică a familiei Constellation. Această tradiție este reinterpretată de o manieră neașteptată la Quadrella, care face apel la două mărimi diferite pentru cifrele sferturilor. Ceilalți indecși sunt impodobiți cu rubine, smaragde și safire albastre și portocalii, care, în combinație cu reflexele de pe cadranele de sidef, crează o aliură foarte feminină și personală. Sigla Omega este aplicată pe cadran, iar limbile efilate, fațetate și diamantate completează ansamblul. Geamul de safir bombat și nezgâriabil a primit un tratament anti-reflex pe fața sa internă și urmează curburile carcasei. Ca toate ceasurile Omega, Quadrella este un ceas robust, care beneficiază de înaltele exigențe ale mărcii în ceea ce privește calitatea, garantând etanșeitatea până la 30 metri.

Fidel originilor sale, capacul lui Quadrella este decorat cu medalionul "Observatoire", care ne amintește participarea lui Omega în astronomie și în explorarea spațială. O buclă deploiantă mai scurtă este disponibilă cu brățările din aligator, și o nouă generație de brățări a fost concepută pentru "Mini". Toate modelele Quadrella sunt dotate cu un mecanism de precizie conținând un calibru de precizie cu cuarț, Omega calibru 1376, a cărui baterie are o durată de viață de 32 luni.

Ne puteti contacta la: info@ceasuri.ro
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 27.09.06. Modificat: 27.09.06
Copyright © 2006 by Galt orologerie elvetiana. All rights reserved.

Ora și temperatura în București