DEFY INVENTOR

O TEHNOLOGIE DISRUPTIVĂ

 

Cu noul său sistem de control " Zenith Oscilator", marca cu steaua călăuzitoare revoluționează orologeria mecanică. Frecvența înaltă, precizia cronometrica, fiabilitatea si stabilitatea: oscilatorul dezvoltat si brevetat de Manufactură înlocuiește arcul spiral tradițional folosit de mai mult de trei secole! Având un singur element (comparativ cu 30 de componente ale unui organ standard de reglare), acest dispozitiv de înaltă tehnologie echipează noul DEFY Inventor. O carcasă fabricată din titan ușor și Aeronith - un compozit inovator de polimer de aluminiu, combinat cu un design arhitectural: prin DEFY Inventor Zenith (re)inventează ceasul de mâine, de o manieră complet independentă.

Stabilind viitorul

Zenith a anunțat încă de la început că DEFY va scrie noi capitole în istoria sa. Această sagă contemporană, chiar futuristă - având în vedere că viziunea mărcii rămâne fixată pe orizont - a început în 2017 cu remarcabilul cronograf de o sutime de secundă numit DEFY El Primero 21. În același an Zenith a dezvăluit DEFY Lab, un "arhetip" reglat de un oscilator revoluționar dezvoltat de producător și emis într-o ediție limitată de 10 piese. Astăzi, "specimenul" se deplasează dincolo de stadiul de laborator și devine DEFY Inventor, produs într-o serie de câteva sute de unități și dotat cu propriul său organ de reglare brevetat. Ca și predecesorul său, DEFY Inventor oferă performanțe tehnice superlative și o estetică modernă, realizată cu materiale de ultimă oră. Cu precizia sa cronometrică, acest ceas avangardist cu trei arătătoare este acum produs în serie - un tur de forță industrial - și este stilizat pentru a apela la esteticele urbane. O scurtă reamintire a avantajelor sale remarcabile.

Oscilatorul Zenith

Bătând la o frecvență extrem de ridicată de 18 Hz (comparat cu cei 4 Hz uzuali) și înzestrat cu o autonomie confortabilă de două zile, Defy Inventor datorează proprietățile sale excepționale unei tehnologii inovatoare: oscilatorul Zenith dintr-o singură piesă, dezvoltat și brevetat de Brandul Zenith. O componentă strategică care reprezintă realizarea finală a unei Manufacturi independente, capabile să dezvolte și să producă un mecanism mecanic în întregime, inclusiv propriul sistem de reglare! Rezultatul unei abordări științifice fără precedent, a căutării pentru performanță, a înlocuit spiralul de balansier, folosit în ceasornicăria mecanică timp de trei secole și jumătate. Această inovație majoră pentru industrie oferă o serie de beneficii.

În primul rând, crește fiabilitatea, dat fiind faptul că acest element unic ultra-subțire (0,5 mm) înlocuiește cele treizeci de componente ale unui organ standard de reglare și astfel elimină contactul, frecarea, uzura și deformarea; în al doilea rând, stabilitatea, deoarece este făcută din siliciu monocristalin și, prin urmare, este insensibil la variațiile de temperatură și câmpurile magnetice. În plus, eșapamentul este realizat din lame flexibile, o premieră în industria de ceasuri. Aceste calități excepționale sunt certificate triplu: pentru insensibilitate magnetică (ISO-764), insensibilitate termică (ISO-3159) și precizie cronometrică (TIMELAB - Fundația Laboratorului de Horologie și Micro-Inginerie de la Geneva). Cam atât pentru aspectele tehnice, drept care ne îndreptăm acum spre design.

Legenda urbană

Un "motor" inovator a fost împerechiat cu un exterior avangardist. DEFY Inventor este la fel de arhitectural pe cât este de organic. Ca o ființă animată într-o stare de perpetuă mișcare, inima lui de un gen nou pulsează pe partea cadranului, sub o construcție sofisticată scheletizată. Statura sa puternică este sculptată din materiale ultra-ușoare: titanul periat pentru carcasa cu diametrul de 44 mm, Aeronithul pentru carcasa texturată. Cel mai ușor element compozit din aluminiu din lume a fost dezvoltat folosind un proces exclusiv, de înaltă tehnologie. De trei ori mai ușor decât titanul, realizat din aluminiu cu pori deschiși, rigidizat cu un polimer, Aeronith este ușor uitat când este purtat, în timp ce afirmă un stil modern unic.

Cadranul, la fel de aerisit, formează o elice stilizată, din care cele cinci "lame / ramuri" evocă steaua Zenith. Timp de ore și minute arătătoarele respective se rotesc deasupra mecanismului, în timp ce o arătătoarea centrală fină cu capăt stelat este echipată cu un sistem de oprire de secunde care permite reglarea ultra-precisă a indicațiilor. Printr-o atingere de sofisticație futuristica extremă, iconicul DEFY Inventor este fixat la încheietura mâinii printr-o curea de cauciuc negru cu o acoperire de aligator albastru miez de noapte.

 

DEFY INVENTOR

TECHNICAL DETAILS

Reference : 95.9001.9100/78.R584

KEY POINTS

Monolithic regulating organ made of Silicon (compared with 30 or so components of a standard regulating organ)

Bezel made of Aeronith (the lightest aluminium composite in the world)

High frequency of 18Hz (129'600 VpH)

No need for lubrification

Insensitivity to magnetic fields

Triple certification:

•  Insensitivity to magnetism (ISO-764)

•  Insensitivity to temperature gradients (ISO-3159)

•  Chronometer Certified by TimeLab

MOVEMENT

Calibre 9100

Calibre: 14 1 ``` (Diameter: 32.80mm)

Movement thickness: 8.13 mm

Components: 148

Jewels: 18

Frequency: 129'600 VpH (18 Hz)

Power-reserve: min. 50 hours

Finishing: Oscillating weight adorned with “Côtes de Geneve” motif

FUNCTIONS

Hours, minutes and central seconds

(stop second mechanism)

CASE, DIAL & HANDS

Diameter: 44 mm

Diameter opening: 35.5mm

Thickness: 14.5mm

Crystal: Domed sapphire crystal with anti-reflective treatment on both sides

Case-back: Transparent sapphire crystal

Material: Brushed titanium with Aeronith bezel

Water-resistance: 5 ATM

Dial: Blue Openworked

Hour-markers: Rhodium-plated, faceted and coated with Super-LumiNova ź SLN C1

Hands: Rhodium-plated, faceted and coated with Super-LumiNova ź SLN C1

STRAP & BUCKLE

Black rubber with blue alligator leather coating

Titanium double folding clasp

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre aceste ceasuri deosebite, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri. Vă invităm de asemeni să ne vizitați la Galt Orologerie elvețiană pentru a admira ceasurile realizate de firma elvețiană Zenith. Asigurăm pentru dvs. și service-ul, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor realizate de această firmă.

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 2.04.19. Modificat: 02.04.19
Copyright © 2019 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Ora și temperatura în București