DEFY CLASSIC

RANGE ROVER SPECIAL EDITION

 

În ultimii trei ani ZENITH a fost asociat cu marca Land Rover. În 2017 parteneriatul lor creativ a dus la lansarea modelului Chronomaster El Primero Range Rover Velar, un model care sărbătorește numele iconic Range Rover. Un nou vehicul a meritat un nou ceas, motiv pentru care noua generație Range Rover Evoque este asociată cu cel mai recent ceas ZENITH din colecția DEFY Classic: un ceas șic și sportiv care se bucură de un design de referință.

Noul Range Rover Evoque este conceput pentru a combina experientele vietii orasului cu escapismul de la țară, bazandu-se pe atractia luxului durabil al originalului, cu o evolutie intenționată si precisa a siluetei sale, ce este instantaneu recunoscută. O abordare a designului reductiv, axat pe simplitate, cel mai compact Range Rover este o viziune a modernității și a designului de durată, plasând Evoque în partea de vârf a segmentului.

Gerry McGovern, Land Rover Chief Design Officer, a declarat :

"O componentă cheie a noului Range Rover Evoque este Dezirabilitatea. Noul ceas Zenith Defy Classic Range Rover reprezintă o schimbare importantă în designul de colaborare a ceasului, rezultatul fiind un ceas extrem de dorit și un tribut adus colaborării între Zenith și Land Rover".

Cea mai recentă adăugare la colecția asociată de ceasuri, noul DEFY Classic Range Rover se distinge prin designul său caracteristic. El oferă o evoluție a interpretării moderne și grafice a acestei linii.

La fel ca și modelul Range Rover Evoque, carcasa sa de 41 de mm, frumos proportionata, îi conferă o hotărâtă atracție unisex.

Special dezvoltat de echipele de proiectare de design și de tehnică, ce lucrează în armonie strânsă, această ediție limitată la 200 de exemplare a modelului DEFY Classic Range Rover este o combinație între aspectul său propriu și o serie de elemente inconfundabile care rezultă din inspirația sa auto. Acestea includ în mod special teme de culoare care evocă vehiculul fabricat în Regatul Unit, cum ar fi arătătoarea secundarului și masa oscilantă în Arctic Petrol (albastru turcoaz), inspirată de accentele de pe volanul și scaunele lui Evoques.

Cadranul deschis al acestui ceas sofisticat este inspirat de designul sculptural al roților lui Evoque, în timp ce tapițeria modelului matlasat al SUV-ului premium este luată din motivul "diamantului", care se potrivește cu cureaua de cauciuc a alter ego-ului său orologer. Acționată de un nou mecanism scheleton Elite, prima reinterpretare a colecției Defy Classic de la ZENITH radiază o atracție unică, bazată pe un design inspirat și puternic.

Julien Tornare, CEO-ul lui ZENITH, a declarat:

"Dacă Zenith ar fi o mașină, cu siguranță ar fi un Range Rover! Ambele sunt recunoscute ca icoane în domeniile lor. Ambele au aceleași valori, precum și un număr de elemente cheie, inclusiv carisma, rafinamentul tehnic și performanțele remarcabile. Ambele au inovația în ADN-ul lor. Defy și Range Rover sunt ambele dorite, mărci de lux și repere de pionierat ale industriilor lor - obiecte cu care există o legătură emoțională imediată. Ambele sunt inspirate de trecut, în timp ce privesc cu fermitate în viitor”.

DEFY CLASSIC RANGE ROVER EDITION

LIMITED EDITION OF 200 UNITS

TECHNICAL DETAILS

Reference: 95.9001.670/77.R791

KEY POINTS

New Elite skeletonised movement

New 41mm brushed titanium case

Silicon escape-wheel and lever

Special “Range Rover rim” dial

MOVEMENT

Elite 670 SK, Automatic

Calibre: 11 1``` (Diameter: 25.60mm)

Movement thickness: 3.88mm

Components: 187

Jewels: 27

Frequency: 28,800 VpH (4Hz)

Power-reserve: min. 48 hours

Finishing: Special oscillating weight with satin-brushed finish

FUNCTIONS

Hours and minutes in the centre

Central seconds hand

Date indication at 6 o'clock

CASE, DIAL & HANDS

Diameter: 41mm

Diameter opening: 32.5mm

Thickness: 10.75mm

Crystal: Domed sapphire crystal with anti-reflective treatment on both sides

Case-back: Transparent sapphire crystal

Material: Brushed titanium

Water-resistance: 10 ATM

Dial: Openworked with Special “Range Rover rim”

Hour-markers: Rhodium-plated, faceted and coated with Super-LumiNova ź SLN C

Hands: Rhodium-plated, faceted and coated with Super-LumiNova ź SLN C1

STRAP & BUCKLE

Special Black Rubber strap

Titanium folding clasp.

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre aceste ceasuri deosebite, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri. Vă invităm de asemeni să ne vizitați la Galt Orologerie elvețiană pentru a admira ceasurile realizate de firma elvețiană Zenith. Asigurăm pentru dvs. și service-ul, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor realizate de această firmă.

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat:19.12.18. Modificat: 19.12.18
Copyright © 2018 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Ora și temperatura în București