SKELETON X

INTRODUCEREA UNEI VIZIUNI DE RAZE X A GENERAȚIEI URMĂTOARE

ÎN HAUTE HORLOGERIE

 

Când designul definește funcția

SKELETON X, un nou mecanism de manufactură care își dezvăluie tehnologia sa îndrăzneață într-o expunere excelentă a unei tehnici dintre cele mai dificile din ceasornicărie. Frumusețea sa interioară a fost dezvăluită, nu ascunsă: această minune deschisă duce scheletizarea la nivelul-X. Curajoasă și puternică, ea este o interpretare a razelor X ale viitorului designului din ceasornicărie, unde vedem totul, inclusiv arhitectura și funcționarea timpului. Dacă o ai, te fălești cu ea!. SKELETON X nu lasă nimic pentru imaginație.

Mai mult decât un mijloc, eXploring a devenit motivația lui Ulysse Nardin. Factorul X este răspunsul: X ca o aventură, X ca cea mai adâncă dorință, X pentru necunoscut, X pentru interzis, îndrăzneț și interesant. SKELETON X este spectacolul perfect al acestei noi viziuni cu raze X în ceasornicărie.

Estompând frontierele dintre lumea noastră interioară și cea exterioară, razele X ne permit să ne conectăm cu invizibilul, cu ascunsul. Pentru a vedea prin lucruri, pentru a explora interconexiunile realității, pentru a încălca regulile lumii materiale.

Noul SKELETON X întărește transparența mecanismului său puternic prin tăierea complicată a cât mai mult materialul posibil, fără a periclita toleranțele sau rezistența la șoc, pentru a arăta frumusețea uimitoare a bătăilor inimii tridimensionale ce pulseză în interior.

Carcasa lui SKELETON X, remodelată și foarte mică, de doar 42 mm, este perfect în trend: mai unghiulară, mai masculină, mai puțin rotundă. Geometria sa de forma-în-forma-în-forma - un X format de patru indecși este încadrați într-un dreptunghi și la rândul lor în interiorul unui cerc - este o desfătare vizuală.

În interior și clar vizibilă bate una dintre inovațiile stelare ale antecedentelor ceasului, FREAK VISION: o roată de balansier super-ușoară în siliciu, extra-lată, cu greutăți din nichel și micro-lame stabilizatoare. Noul mecanism de Manufactură, calibrul UN-371, se bazează pe mecanismul UN-171, dar este complet redesenat.

Rezerva de putere de 96 de ore poate fi citită prin spate prin intermediul ferestrelor, cum ar fi cele din barilet. Produsele SKELETON X sunt fabricate în patru versiuni satinate: titan albastru satinat, titan negru satinat, aur roz cu finisaj satinat sau Carbonium GOLD mat.

Acest ceas scheletat par excellence are un preț foarte foarte competitiv. Decupat cu grijă și vizibil, cu finisaj elaborat, lustruit manual pentru suprafețe strălucitoare, el reflectă atingerea artizanului, precum și experiența și savoir-faire-ul ceasornicarului. Nimic nu se poate ascunde, interiorul devine exterior, limitele se estompează, procesele invizibile ale timpului sunt descoperite în mod minunat cu ochiul liber.

SKELETON X Carbonium GOLD: din lumea fuselajului aeronautic spre Haute Horlogerie.

Cea mai spectaculoasă iterație a colecției SKELETON X este, fără îndoială, versiunea Carbonium GOLD. Carbonium de calitate aeronautică este un material nou, super-ușor și sustenabil, folosit în producția fuzelajului și aripilor de ultimă generație. Pe scurt, cele mai importante componente ale avioanelor moderne de astăzi.

Producția lui Carbonium are un impact cu 40% mai mic asupra mediului decât alte compozite de carbon, deoarece utilizează resturi de fabricație ale pieselor aeronautice. Cu un proces complex care necesită presiuni și temperaturi ridicate, Carbonium este un material de înaltă performanță care scoate în evidență frumusețea structurilor organice create de fibre de carbon cu diametrul de 7 ”m. Carbonium Gold este o "fuziune" de carbon și aur, oferind carcasei de ceas a lui SKELETON X și strălucirea unor unde aurii și negre.

Folosirea unui material precum Carbonium GOLD vine ca un memento clar să îndrăznim să creăm o diferență. Construită din compozite de carbon de generație următoare - printre materialele cele mai robuste și rezistente realizate vreodată de științ㠖 el este în mod voit perturbator din punct de vedere tehnic și transcendent din punct de vedere tehnologic.

Ulysse Nardin este primul care folosește acest material neXt-generation într-un ceas. Raportul său rezistență-greitate este de neegalat, iar efectul său uimitor de marmură nu se repetă, făcând fiecare carcasă de ceas absolut unică.

Technical Specification

Movement Caliber UN-371, manual winding movement

Functions

Manufacture Skeleton Movement

3 Hz Silicium balance wheel

Silicium minuterie gear train

Power reserve 96 hours

Case Titanium

Titanium black DLC

Rose gold 4N

Carbonium ź GOLD

Diameter Titanium & Rose gold: 42 mm

Carbonium ź: 43 mm

Case back Sapphire crystal

Water resistance 50 m

Strap Titanium & Rose Gold available in rubber or alligator strap

Carbonium ź gold available in rubber or grained calf-leather strap

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre aceste ceasuri deosebite, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri. Vă invităm de asemeni să ne vizitați la Galt Orologerie elvețiană pentru a admira ceasurile realizate de firma elvețiană Ulysse Nardin. Asigurăm pentru dvs. și service-ul, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor realizate de această firmă.

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 23.05.19. Modificat: 23.05.19
Copyright © 2019 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Pe Facebook

Ora și temperatura în București