Marine Mega Yacht

 

Construit în același spirit ca și un mega-yacht de lux, noul ceas Marine Mega Yacht, fabricat în platină într-o ediție specială de doar 30 de piese, este pus în mișcare de un turbion zburător, echipat cu o cușcă modelată pe elicea unei nave de ultimă generație. Legat în mod intim de conceptul de mega yacht, acest ceas are un cadran de email "Grand feu" în 3D, care amintește de prora unei nave care traversează valurile oceanului. O reprezentare precisă a Lunii, cu o suprafață ultra-detaliată, se află deasupra unui indicator sofisticat al mareei, în timp ce o ancoră atașată la vinci la ora 12 se ridică și coboară pentru a indica rezerva de mers.

O extensie a ceasului Marine Grand Deck Tourbillon, lansat de Ulysse Nardin în 2016, acest nou model cu complicații, botezat "Marine Mega Yacht", urmează tradiția colecției Marine și pasiunea pentru toate lucrurile nautice care a fost o caracteristică constantă a lui Ulysse Nardin Manufacture încă de la înființarea sa în 1846.

În timp ce modelul anterior a sărbătorit lumea bărcilor cu vele și a navelor de lux, această nouă creație Mega Yacht este dedicată proprietarilor acestor prestigioase nave contemporane. În inima acestui ceas de excepție ei pot redescoperi unele dintre cele mai caracteristice atribute ale bărcilor lor, lucrate cu grijă pentru a naviga pe mările întregii lumi.

Această creație superlativă este o alegorie perfectă a unei călătorii pe mare și epitomizează spiritul contemporan al luxului nautic, întruchipat magistral printr-un design de ceas avangardist, care a putut fi creat doar de Ulysse Nardin. Realizat în platină și cu doar 30 de piese în întreaga lume, acest flagship autentic al flotei de ceasornicărie este creat de o Manufactură care s-a specializat în realizarea de ceasuri.

Cu diametrul său de 44 mm, acesta este un instrument special conceput pentru aventurierul modern care se inspiră de la căpitanul Nemo. Reprodusă magnific în 3D, prora unui vas de lux pare să iasă dintr-o piscină de aur alb, ca și cum ar fi ieșit din ceață și înaintează printr-o mare de email "Grand feu," pe un val de spumă portretizat cu un realism uluitor.

Pentru a garanta o sincronizare perfectă, această construcție este reglată de un turbion zburător. Spre a asigura că ceasul este bine ancorat în lumea nautică, cușca turbionului zburător este decorată cu o elice, cu lamele ei speciale ascuțite pentru a garanta cel mai înalt nivel de performanță al iahturilor de ultimă generație.

Și din moment ce contează fiecare detaliu, arătătoarele, cu designul lor inspirat de venerabilele ceasuri marine pe care le-a furnizat întotdeauna Manufactura, se deplasează maiestuos deasupra acestei scene, precum luminile farurilor sau a geamandurilor ??care plutesc la orizont pe mare.

Totuși, estetismul nu este un scop în sine - departe de așa ceva. Manufactura Ulysse Nardin a fost întotdeauna dornică să ofere soluții tehnice pentru nevoile marinarilor. Cu Marine Mega Yacht, Ulysse Nardin a introdus un afișaj de informații revoluționar, conceput pentru a optimiza alegerea punctelor de ancorare ale yachturilor atunci când acostează pe țărmurile oceanelor lumii.

Pentru fabricarea calibrului mecanic de Manufactură a acestui ceas manual (reglat de un turbion), Ulysse Nardin a folosit cei mai buni ceasornicari, care au lucrat cu un angajament suprem alături de cei de la manufactura Christophe Claret, un brand recunoscut universal pentru proiectarea complicațiilor inovatoare ale ceasurilor în atelierele sale de lucru. Inovator și complet vizibil prin capacul de închidere al carcasei sale transparente, mecanismul este proiectat să semene cu motoarele ce se află în camera motoarelor unei nave.

TECHNICAL SPECIFICATIONS

Reference: 6319-305

Movement: UN-631 caliber

Power reserve: 80 hours

Diameter: 44 mm

Case-back:  Sapphire crystal displaying the movement inspired by a ship's engine room

Water resistance: 50 m

Bracelet: Fully-integrated bracelet made of navy-blue alligator leather

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre aceste ceasuri deosebite, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri. Vă invităm de asemeni să ne vizitați la Galt Orologerie elvețiană pentru a admira ceasurile realizate de firma elvețiană Ulysse Nardin. Asigurăm pentru dvs. și service-ul, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor realizate de această firmă.

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 05.09.19. Modificat: 05.09.19
Copyright © 2019 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Pe Facebook

Ora și temperatura în București