TISSOT - NOU LA GALT

1853-1907. ORIGINILE

În 1853, Charles-Félicien Tissot și fiul său Charles-Émile și-au unit forțele pentru a înființa atelierul de asamblare "Charles-Félicien Tissot & Son" din Le Locle, Elveția. Catalogul Tissot a inclus o gamă largă de ceasuri de buzunar și ceasuri pandantive, în special din aur, bogat decorate sau cu complicații. Calitatea lor a fost recunoscută pe scara largă la expoziții naționale și internaționale, precum si la concursurile de cronometrie. În timpul Târgului Mondial din 1900, celebra actriță Sarah Bernhardt a cumpărat un ceas Tissot de aur de 18 carate.

Destinate exportului, ceasurile Tissot au fost vândute în Statele Unite din 1853 și în Imperiul Rus din 1858. Legăturile de familie au fost adăugate la legăturile comerciale atunci când Charles Tissot, fiul lui Charles-Émile, s-a mutat la Moscova în 1885 pentru a administra sucursala pe care tatăl său a înființat-o acolo și a întemeiat o familie cu o femeie rusă. Până la începutul Revoluției din octombrie 1917, Imperiul Rus a fost cea mai mare piață a lui Tissot, unde ceasurile Tissot au ajuns până la curtea țarului. Sursa.

1983-2017: ÎN TIMPUL GRUPULUI SWATCH

În 1983, pentru a face față crizei din industria ceasului, Nicolas G. Hayek a recomandat o fuziune a principalelor grupuri de ceasornicuri ale timpului. Ca urmare, Tissot a aderat la SMH, care a fost redenumit "The Swatch Group" în 1998. Încercând să se reinventeze, Tissot a creat ceasuri iconice cum ar fi RockWatch, primul ceas din piatră naturală. WoodWatch și PearlWatch au urmat exemplul, atrăgând afacerea unei mari baze de clienți seduse de aceste noi concepte.

La sfarsitul anilor 1990, Tissot, prin colectia T, a propus modele ultra-feminine, dar a recunoscut și importanta modelelor sportive, ale caror caracteristici au fost din ce in ce mai avansate. Sisizând potentialul extraordinar al touchscreen-urilor din lumea digitală, în 1999 Tissot a creat T-Touch, primul ceas tactil din lume. În 2014, T-Touch Expert Solar, o nouă versiune alimentată de energia solară, a fost o altă premieră mondială. În acest fel, compania se menține conformă cu sloganul "Inovatori prin tradiție".

Condus de François Thiébaud din 1996, Tissot este, de asemenea, strâns asociat cu lumea sportului prin rolul său de cronometru oficial și prin parteneriatele sale cu diverse discipline sportive. Datorită capacității sale continue de a inova, de a rămâne cu un pas înaintea tendințelor și de a ajunge la toate tipurile de audiență, în fiecare an, Tissot vinde mai mult de patru milioane de ceasuri în întreaga lume. Sursa.

Semnul plus din logo-ul firmei simbolizează calitatea și fiabilitatea elvețienă pe care Tissot le-a demonstrat încă din 1853. Ceasurile, vândute în peste 160 de țări, sunt autentice, accesibile și utilizează materiale speciale, funcții avansate și un design meticulos. Tissot stă sub semnătura sa, Innovators by Tradition. Marea calitate a mărcii a fost recunoscută în mod repetat. Tissot a fost numit Oficial Timekeeper și partener al mai multor discipline sportive, inclusiv baschetul cu NBA, FIBA și ACB; ciclismul cu Tour de France și Campionatele Mondiale de Ciclism UCI; motorsports cu MotoGPTM și Campionatul Mondial de Superbike FIM și rugby-ul cu Campionatul RBS 6 Nations, TOP14, Campionii Europeni de Rugby și Challenge Cups. Este, de asemenea, cronometrorul oficial al Campionatelor Mondiale de scrimă, hochei pe gheață și al AFL. Sursa.

Din luna ianuarie 2019 Orologeria GALT oferă ceasurile firmei Tissot in magazinele ei din București, str. George Enescu 5 (lângă Biserica Albă) și din Hotelul Marriott.

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre ceasurile Tissot, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri.

Vă invităm de asemeni să ne vizitați la magazinele GALT Orologerie elvețiană pentru a admira și ceasurile realizate de firme elvețiene și germane de prestigiu, precum A. Lange & Söhne, Ulysse Nardin, Zenith, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, Jaeger-LeCoultre, Omega, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil și a., firma noastră fiind un reprezentant oficial pentru România a acestor renumite firme. Asigurăm pentru dvs. și service-ul tuturor produselor realizate de aceastea.

 

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 14.02.19. Modificat: 14.02.19
Copyright © 2019 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Pe Facebook

Ora și temperatura în București