CARRERA CALIBRE HEUER 02T TOURBILLON NANOGRAPH

 

Combinând orologeria cu descoperirea științifică, TAG Heuer introduce în cea mai recentă interpretare a lui Carrera un arc spiral din carbon, de ultimă oră.

La Chaux-de-Fonds, Elveția. În timpul expoziției SIHH de la Geneva, TAG Heuer a prezentat cea mai nouă inovație a sa, o premieră mondială în ceasornicărie: un arc spiral fabricat dintr-un compozit de carbon, inventat, patentat și produs de orologerul de avangardă elvețian. Noul arc spiral reglează mecanismul de manufactură Heuer 02T, care este echipat cu un mecanism de turbion și care satisface standardele oficiale de clasificare de cronometru.

 

Carrera Caliber Heuer 02T Tourbillon Nanograf

TAG Heuer își demonstrează priceperea în orologerie cu un ceas cu adevărat uimitor, ce reprezentă următoarea generație de ceasuri turbion. Mecanismul de manufactură a acestui nou model prezintă un spiral de carbon compozit, produs dintr-un gaz, care înlocuiește bine-cunoscutele versiuni Elinvar și din siliciu.

Stéphane Bianchi, CEO-ul lui Watchmaking Division a lui LVMH și CEO al lui TAG Heuer, a declarat: "Această nouă interpretare a lui TAG Heuer Carrera, cu tehnologia sa internă avansată, subliniază moștenirea noastră în realizarea excelenței în ceasornicărie și dovedește că rămânem credincioși valorilor noastre de performanță, inovație și avangardă".

Caracteristica fascinantă a turbionului acestui ceas crează o punte între măiestria tradițională orologeră și inovația de ultimă generație. Datorită construcției și esteticii sale elaborate, turbionul este printre cele mai impresionante complicații pe care un aficionado de ceas poate să le dețină - și pe care doar un număr mic de producători le-au stăpânit.

Colecția TAG Heuer Carrera a evoluat de când a fost introdusă pentru prima oară în 1963, dar a rămas întotdeauna credincioasă ADN-ul său. Designul modular unic și legătura sa cu cursele auto continuă să conducă ceea ce este una dintre cele mai populare linii ale mărcii.

Un design unic

Modelul nanoscopic (de un milion de ori mai mic decât un milimetru) hexagonal al materialului compozit din spiralul de carbon este reflectat în designul modelului Carrera Caliber Heuer 02T Tourbillon Nanograph. În afară de spiralul din carbon compozit, trăsătura cea mai distinctivă a acestui cronometru certificat cronograf este combinația dintre cadranul său multistrat și mecanism, care prezintă hexagoane sablate și fin periate pe placa mecanismului, vizibile printr-un cadran deschis. Modelul de finisare poate fi văzut și pe masa oscilantă, care a fost tratată cu PVD negru și este vizibilă prin spatele din safir al ceasului.

Amintind de creațiile de înaltă orlogerie din trecut, o culoare verde neon împodobește diferite elemente ale ceasului, inclusiv puntea de aluminiu și inscripția de pe mecanismul turbionului. Balansierul din aliaj de aluminiu se remarcă prin inserțiile sale de aur alb, în ??timp ce marcajele SuperLuminova asigură că mecanismul este vizibil ziua și noaptea.

Directorul de produse al lui TAG Heuer, Guy Bove, a adăugat: "Cu acest nou model de turbion scheletat din gama Carrera am dorit să evidențiem capabilitățile lui TAG Heuer atât în ??domeniul ingineriei, cât și în dezvoltarea unor mecanisme convingătoare. Ca și predecesorii săi, Carrera Caliber Heuer 02T Tourbillon Nanograph reprezintă o forță de perturbare a lui haute horlogerie, datorită amestecului său vizual de estetică modernă, de înaltă tehnologie, precum și de proporții precise și elegante: semne distinctive ale colecției Carrera timp de peste 50 de ani ".

O nouă generație de spirale

Cunoscut ca inima ceasului mecanic, spiralul este partea cea mai dificilă de realizat, deoarece toleranțele sale strânse influențează în mod direct precizia generală a ceasului. O echipă de matematicieni, fizicieni și chimiști ai TAG Heuer se află în spatele creării acestui spiral reinventat recent. Nu numai că spiralul din carbon compozit cutremură orologeria tradițională, ci el îmbunătățește performanța ceasurilor echipate cu mecanismele certificate cronometre ale mărcii. Carrera Calibre Heuer 02T Tourbillon Nanograf este primul ceas care urmează să fie animat de această inovație a spiralului din carbon compozit.

 

Beneficii cheie ale spiralelor de carbon compozit TAG Heuer:

- Spiralul ușor, cu densitate redusă, este practic neafectat de gravitate și șocuri. În laboratorul lui TAG Heuer, ceasurile au fost testate până la căderi de 5.000 g / 1 m, pe o suprafață tare. Spiralele mecanice s-au îndoit, cele de siliciu au crăpat, în timp ce spiralul din carbon compozit a rămas intact.

- Oscilații perfect concentrice sunt posibile datorită geometriei spiralului de carbon compozit, care îmbunătățesc precizia ceasului.

- Spiralul de carbon compozit este produs cu clema deja atașată; în mod obișnuit, această mică componentă, care leagă spiralul metalic de axa balansierului, necesită o asamblare complicată și generează inexactități suplimentare.

- Spiralul din carbon compozit este complet antimagnetic, ceea ce elimină problema abaterilor de mers după ce un ceas se apropie de o sursă de câmpuri magnetice.

- Comportamentul termic optim și aeroelasticitatea sa au fost obținute prin împerecherea spiralului din carbon compozit cu o roată de balansier dintr-un aliaj de aluminiu.TAG Heuer este producătorul exclusiv al acestor spirale, proiectate și fabricate în laboratorul său intern din La Chaux-de-Fonds.

Descriind importanța acestei tehnologii, Guy Sémon, CEO al Institutului TAG Heuer, a declarat: "Dezvoltarea acestei premiere mondiale a durat ani de zile, cu ambiția de a îmbunătăți performanța și precizia ceasurilor mecanice. Inovațiile create în cadrul Institutului TAG Heuer pot fi asemănătoare cu o scară, fiecare inovație ducând întotdeauna la o alta. Spiralul din carbon compozit este un prim pas care ne va conduce către îmbunătățiri in-house, încă in curs de dezvoltare".

Prima structură de carbon compozit, utilizată pentru spirale, și impresionantul cronometru Carrera Caliber Heuer 02T Tourbillon Nanograf, în care este găzduită, sunt exemple clare ale traiectoriei legendare a brandului de ceasuri în materie de inovare. Ghidat de moștenirea sa de orologerie de avangardă, TAG Heuer a intrat într-o nouă epocă a inventivității care duce la o precizie de neegalat în ceasornicăria mecanică.

TECHNICAL DATA

Reference CAR5A8K.FT6172

FACTS AND FIGURES MOVEMENT

TAG Heuer Calibre Heuer 02T tourbillon manufacture movement with new in-house hairspring made of carbon composite, chronometer-certified automatic tourbillon chronograph, diameter 31 mm, 33 jewels, balance oscillating at a frequency of 28,800 vibrations per hour (4 Hz), 65-hour power reserve, hexagon decorations on movement plate and oscillating mass

FUNCTIONS

Chronograph with hour and minute counters, tourbillon, hour, minute and seconds

CASE

Diameter 45 mm, case and lugs in black PVD titanium, carbon bezel with tachymeter scale, sapphire crystal with anti-reflective treatment on both sides, water-resistant to 100 metres (10 bar)

DIAL

Black open-worked dial with hexagon pattern, black flange with 60-second scale, black gold-plated chronograph minute and hour counters and tourbillon frame, rhodium- plated indexes and hands filled with SuperLuminovaź, hexagon pattern

STRAP

Black calfskin leather and rubber strap, carbon buckle with black PVD titanium folding clasp

Special packaging with integrated watch winder

 

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre ceasurile prezentate, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri.

Vă invităm de asemeni să ne vizitați la magazinele GALT Orologerie elvețiană pentru a admira și ceasurile realizate de firme elvețiene și germane de prestigiu, precum A. Lange & Söhne, Ulysse Nardin, Zenith, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, Jaeger-LeCoultre, Omega, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil și a., firma noastră fiind un reprezentant oficial pentru România a acestor renumite firme. Asigurăm pentru dvs. și service-ul tuturor produselor realizate de aceastea.

 

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat:27.02.19. Modificat: 27.02.19
Copyright © 2019 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Pe Facebook

Ora și temperatura în București