CARRERA LADY

 

TAG Heuer comută într-o treaptă superioară de viteze cu piese Carrera Lady modernizate.

Ceasurile rafinate și feminine Carrera Lady au fost întărite printr-un design elegant, rămânând în același timp credincioase personalității lor îndrăznețe și patrimoniului iconic al liniei Carrera.

Elegant și durabil, ceasul Carrera Lady are un design nou care îmbunătățește întreaga colecție, care are 36 mm în diametru. De la culori îndrăznețe la îmbunătățirea lizibilității cadranului, ceasurile Carrera Lady reînnoite, disponibile cu mecanisme cuarț sau automate, îmbină cu îndemânare performanța și stilul. Cu fler feminin și sofisticare discretă, oricare dintre noile modele din colecția Carrera Lady de 36 mm va deveni accesoriul ideal pentru femeia urbană contemporană și încrezătoare.

Pentru a surprinde stilul și personalitatea noilor ceasuri Carrera Lady, ceasornicul elvețian a aranjat o sesiune de fotografie cu modelul, actrița și ambasadorul brandului TAG Heuer, Cara Delevingne. Fără de frică și feminină, personalitatea și reputația lui Cara sunt o completare perfectă la aceste produse contemporane.

Cara a comentat: "Pentru mine, un ceas nu este doar un accesoriu de modă, ci și ceva care reflectă cine sunteți și modul dvs. de viață. În acest sens, îmi place ca ceasul meu să fie îndrăzneț și vizibil. Primul lucru pe care îl observați atunci când priviți la Carrera este designul, liniile, eleganța, fără a fi prea clasice. Îmi place foarte mult atingerea de culoare, brățara din oțel inoxidabil și cum îi poți purta cu un look diferit pe parcursul zilei ".

Sofisticarea detaliilor

O privire asupra cadranului dezvăluie indecșii rafinați și arătătoarele. Cadranul este disponibil în sidefiu, purpuriu, albastru, gri și negru, și este perfect lizibil datorită designului său pur. O scală de secunde este imprimată pe flanșa din jurul cadranului, și este înconjurată fie de un cadru lis, sau de un set de diamante. Un detaliu final care deosebește noile ceasuri de mână Carrera Lady de predecesorii lor este fereastra de la ora 3. Cadrul are o formă trapezoidală ce intrigă, spre deosebire de forma patrată a originalului.

Stilul lustruit și satinat

Ceasurile din oțel inoxidabil, cu un diametru de 36 mm, dispun acum de anse curbate care sunt fixate pe o brățara din oțel inoxidabil periat și lustruit, o curea din piele de vițel sau o curea din piele de aligator cu finisaj satinat. Dimensiunile carcasei, împreună cu mecanismul automat, îl fac pe Carrera Lady să fie un ceas contemporan care iese în evidență în raport cu celelalte ceasuri din avangarda de ceasornicărie a producătorului elvețian.

Carcasa de 36 mm este mai mare decât cea a ceasurilor pentru femei pe care TAG Heuer o creează în general, dar este ideală pentru o piesă robustă și elegantă. Aceste ceasuri pentru femeile elegante sunt disponibile cu curele din piele aligator violet, bej sau gri, în timp ce curelele din piele de vițel în negru sau albastru dau o notă feminină aspectului general.

Modelele alimentate de un mecanism automat sunt disponibile cu o curea din piele de aligator, colorată în culoarea bej, sau o brățară din oțel inoxidabil. TAG Heuer a ales această colecție pentru a prezenta noua sa încuietoare pliabilă pentru curele de piele, care este mai subțire decât modelele anterioare și conferă esteticului general al ceasului un minunat aspect rafinat.

Capacul de închidere al modelelor cu cuarț este marcat cu sigla TAG Heuer și numele colecției, împreună cu un model încrucișat care servește drept indiciu pentru moștenirea curselor de motor ale liniei Carrera.

În mod alternativ, omologii cu mecanism mecanic dispun de un capac de închidere din safir care oferă o vedere neobstrucționată spre calibrul automatic din interior.

Facts and figures: TAG Heuer Carrera Ladies (Automatic)

Movement

Automatic Calibre 5, diameter 26 mm, 25 jewels, balance oscillating at a frequency of 28,800 vibrations per hour (4 Hz), 38-hour power reserve

Display

Date, hours, minutes and seconds

Case

Diameter 36 mm, case in stainless steel, fixed bezel in stainless steel, with or without 54 diamonds, domed sapphire crystal with double anti-reflective treatment, water-resistant to 100 m (10 bar)

Dial

White mother-of-pearl dial, rhodium-plated indexes and hands

Strap

Taupe perforated satin alligator leather strap or stainless-steel bracelet, folding buckle clasp in stainless steel

Facts and figures: TAG Heuer Carrera Ladies (Quartz)

Movement

Quartz

Display

Date, hours, minutes and seconds

Case

Diameter 36 mm, case in stainless steel, fixed bezel in stainless steel, with or without 54 diamonds, domed sapphire crystal with double anti-reflective treatment, water-resistant to 100 m (10 bar)

Dial

White mother-of-pearl, grey or purple dial with rhodium-plated indexes and hands, blue or black dial with rose gold plated indexes and hands

Strap

Taupe, grey or purple perforated satin alligator leather strap, blue or black calfskin strap or stainless-steel bracelet, folding buckle clasp in stainless steel

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre ceasurile prezentate, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri.

Vă invităm de asemeni să ne vizitați la magazinele GALT Orologerie elvețiană pentru a admira și ceasurile realizate de firme elvețiene și germane de prestigiu, precum A. Lange & Söhne, Ulysse Nardin, Zenith, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, Jaeger-LeCoultre, Omega, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil și a., firma noastră fiind un reprezentant oficial pentru România a acestor renumite firme. Asigurăm pentru dvs. și service-ul tuturor produselor realizate de aceastea.

 

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat:1.07.19. Modificat: 01.07.19
Copyright © 2019 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Pe Facebook

Ora și temperatura în București