Formula 1 Gulf Special Edition

 

TAG Heuer a sărbătoarit cea de-a 50-a aniversare a victoriei lui Formula 1 Gulf în 24 de ore de la Le Mans.

Ceasornicarul elvețian și-a folosit prezența la cursă pentru a lansa noua ediție specială a lui TAG Heuer Formula 1 Gulf Special Edition, plus o ediție limitată de 50 de piese din Monaco Gulf

La data de 29 septembrie 1968, Ford GT 40, care a purtat portocaliul și albastrul de la Gulf Oil, a obținut prima victorie în cursa 24 de ore de la Le Mans . Cincizeci de ani mai târziu, TAG Heuer, partener al lui Gulf, revizitează celebra cursă pentru a sărbători această aniversare de succes prin lansarea TAG Heuer Formula 1 Gulf Special Edition, precum și o ediție limitată, gravată, de 50 de piese, din Monaco Gulf.

Două modele emblematice din colecțiile TAG Heuer, purtând legendarul portocaliu și albastru al lui Gulf. TAG Heuer Formula 1 este modelul auto definitiv, sinonim cu performanța și viteza. În întregime din oțel și cu diametrul de 43 mm, acest cronograf cuarț are un cadru de oțel și un inel de aluminiu cu un tahometru. Pe cadran, o dungă albastră și o dungă portocalie reamintesc originea modelului.

Carcasa este gravată cu sigla Gulf. Mecanismul este exact la o zecime de secundă - o caracteristică indispensabilă pentru un ceas de curse cu motor - afișată pe contorul mic la ora 6, cu contorul de minute la ora 9 și contorul secundelor la ora 3. Acest model are o curea din piele albastră fină, cu cusături portocalii, ce dau ceasului un aspect sportiv și elegant.

Pentru a onora 50 de ani de la prima victorie a lui Gulf în 24 de ore de la Le Mans, TAG Heuer a lansat o ediție specială limitată de 50 de piese din Monaco Gulf. Ceasul cu faimoasa carcasă de 39 mm și un cadran albastru de culoare petrol, și de asemenea culorile instantaneu recunoscute ale lui Gulf - albastru și portocaliu. Pe spatele ceasului, emblema aniversară a lui Gulf și numărul individual XX / 50.

Ca un preludiu al sărbătorilor din zilele care au urmat până la cursă, TAG Heuer a invitat un număr de oaspeți la Monaco pentru un cocktail exclusiv în cadrul Cars Private Colection a lui H.S.H. Printul Albert al II-lea din Monaco.

La eveniment au participat ambasadorul TAG Heuer și actorul Patrick Dempsey, președintele onorific al lui TAG Heuer, Jack Heuer și Prințesa Stéphanie din Monaco, însoțită de copiii lor, Pauline, Louis Ducruet și Camille Gottlieb. Au fost prezenți de asemeni Sanjay Hinduja de la Gulf Oil și Roald Goethe, proprietar al colecției ROFGO. Oaspeții au avut ocazia să viziteze Circuit du Var din Le Luc și să primească o replică a modelului Ford GT 40, care a câștigat prima victorie acum 50 de ani.

Cursa a început sâmbătă 16 iunie la ora 15:00.

Technical details of the TAG Heuer Formula 1 Gulf

References CAZ101N.FC8243

Movement Quartz

Case 43 mm in steel

Blue aluminium bezel with tachymeter scale

Sapphire crystal

Steel crown with PVD coating at 3 o'clock and push-buttons at 2 o'clock and 4 o'clock

Screw-on case back in steel with engraved Gulf logo

Dial Blue "sunray"-effect with one light blue and one orange stripe

Blue/black flange with 60-second scale in lime essence

3 snailed silver counters with lacquered black and orange hand: second counter at 3 o'clock, 1/10 second counter at 6 o'clock and minute counter at 9 o'clock

Rhodium-plated and polished hour and minute hands and indexes with white
Super Luminovaź

Lacquered orange second hand

TAG Heuer logo

Date window at 4 o'clock

Water resistance 200 metres

Strap In blue leather with orange stitching

Ardillon buckle in steel with TAG Heuer logo

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre ceasurile prezentate, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri.

Vă invităm de asemeni să ne vizitați la magazinele GALT Orologerie elvețiană pentru a admira și ceasurile realizate de firme elvețiene și germane de prestigiu, precum A. Lange & Söhne, Ulysse Nardin, Zenith, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, IWC, Jaeger-LeCoultre, Omega, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil și a., firma noastră fiind un reprezentant oficial pentru România a acestor renumite firme. Asigurăm pentru dvs. și service-ul tuturor produselor realizate de aceastea.

 

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat:21.09.18. Modificat: 21.09.18
Copyright © 2018 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Pe Facebook

Ora și temperatura în București