Roger Dubuis la SIHH 2019

Turbioane inovative la SIHH 2019

 

Inovatorul în serie Roger Dubuis la SIHH 2019

Hiper-orologerie, adrenalină și determinarea de a schimba codurile existente fac parte din ADN-ul lui Roger Dubuis. Conduita de un spirit avangardist, un angajament ferm de a face parte dintr-un trib si o pledoarie pentru un conținut mecanic puternic, creativitatea ridicată a Casei se desfasoara ca un design extravagant și perturbator, exemplificat prin inovații seriale.

În 2019 Roger Dubuis combină tot ce este mai bun din ce are cu industriile partenerilor săi, aleși pentru reputația lor de a fi în fruntea tehnologiei și la fel de hotărâte să depășească limitele existente în domeniul cercetării și dezvoltării. Rezultatul este un ceas unic și total unic, bazat pe platforma preferată numită: Excalibur.

Inspirat de partenerii Lamborghini Squadra Corse și Pirelli, foarte complicatul Excalibur One-Off este influențat de super-automobilul recent prezentat de Lamborghini SC18 Alston. Aceasta este primul hiper-automobil unic on-off creat de divizia de motorsport Lamborghini, dezvoltat exclusiv pentru o utilizare recreativă pe pistă de către client.

Piesa Excalibur One-Off este alimentată de cel de-al treilea calibru produs în cadrul acestui parteneriat iconic cu trei căi, sub forma mecanismului RD106SQ construit în mod intenționat cu un turbionul mecanic dublu care este înclinat cu 90 de grade. Construit ca un motor de super-automobil, el emulează geometria în formă de V a motoarelor Lamborghini.

Un maestru al complexității organelor regulatoare ale mecanismului din acest ceas, Roger Dubuis se joacă cu trei dimensiuni (așezând astfel fiecare piesă pe un alt nivel și traversându-le pe celelalte) prin înclinarea inimii ceasului. Direct derivat din conceptul de compensare a forței perturbatoare a gravitației, încorporat de turbion, disruptivul duble flying turbillon este asamblat pe două planuri, creând un unghi de 90° între ele și legate printr-un diferențial.

La ora 12 ceasul Excalibur One-Off este prevăzut cu un dublu disc cu ore săritoare, cu o arătătoare pentru minute și un contor de ore (ca la un Lamborghini, în care un singur indicator dă numărul de rotații și un contor arată viteza). Mișcarea este încadrată de două componente de safir care simbolizează contoarele de turații ale unei mașini.

Un alt tribut este acordat supercar-ului Lamborghini SC18 Alston, cu un selector de funcții care amintește de un selector de mod gen supercar care permite utilizatorului să aleagă setările ceasului (W = întoarcerea ceasului, S = setarea timpului) - o funcție nouă și ludică pentru un super-ceas. O construcție de această complexitate a necesitat regândirea și adaptarea fiecărei scule, folosite la finisarea fiecărei piese, pentru a se conforma criteriilor lui Poinçon de Geneve.

Vizibil prin din geamul de safir al spatelui carcasei din titan a ceasului Excalibur Huracán este un nou mecanism. Cel de-al doilea din colectia iconica a brandului, dezvoltat pentru parteneriatul cu Lamborghini Squadra Corse, calibrul automat RD630 oferă un balansier înclinat la 12 grade, ce reprezintă semnătura mecanismului asociat cu Lamborghini Squadra Corse - o impresie vizuală accentuata și prin structura de tip fagure, de asemeni tipică pentru lumea automobilelor.

Convins că femeile merită să poarte și ele calibre care sunt la fel de îndrăznețe și tehnice ca și cele destinate omologilor lor masculini, ceasul Excalibur Shooting Star de 36 mm este ilustrația perfectă a capacității lui Roger Dubuis de a construi imposibilul. Proiectat pentru femeile care ies în evidență, ceasul Excalibur Shooting Star emană toată îndrăzneala pe care o poate dori dintre ele.

Purtătorul mândru al semnăturii iconice Astral a Casei, îmbogățit printr-o stea strălucitoare, ceasul Excalibur Shooting Star prezintă cea mai recentă generație de turbion zburător, una dintre cele mai mari complicații din lumea lui Haute Horlogerie. Aceasta este prima dată când o astfel de complicație a fost expusă într-o astfel de piesă miniaturizată și este rezultatul a doi ani de dezvoltare datorată orologerilor lui Roger Dubuis. Cu piesele sale sculptate și materialele alese dintre cele mai luxoase și inovatoare disponibile, ceasul Excalibur Shooting Star oferă astfel o uniune perfectă între tehnologia Fine Watchmaking și eleganța naturală.

Prin magazinele "Orologeria GALT", firma Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri: Lange & Söhne, Girard-Perregaux, Zenith, Ulysse Nardin, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, IWC, Omega, Jaeger-LeCoultre, TAG Heuer, Longines, Rado, Raymond Weil, Revue Thommen, bijuteriile Pasquale Bruni, accesoriile pentru ceasuri Buben & Zorweg şi altele

Vă invităm să apăsați aici pentru ane cere informații suplimentare despre ceasurile Roger Dubuis, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri. Vă invităm de asemeni să ne vizitați la Orologeria GALT din str. Enescu nr. 5, pentru a admira pe viu și a alege un minunat ceas realizat de firma Roger Dubuis din Geneva. Asigurăm pentru dvs. și service-ul, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor realizate de această firmă.

 

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 31.01.2019. Modificat: 31.01.19
Copyright © 2019 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Ora și temperatura în București