Roger Dubuis la SIHH 2019

Excalibur Spider Carbon

 

Luminozitatea supremă se întâlnește cu durabilitatea optimă

Arhitectul ceasurilor de epocă și inovatorul serial Roger Dubuis este renumit pentru înclinația sa de a împinge limitele tehnologice și estetice până la punctul de rupere.

Această creativitate dezlănțuită zdruncină în mod inevitabil toate codurile cunoscute, aducând fără îndoială un design disruptiv ceasurilor de înaltă tehnologie, concepute pentru un trib exclusiv, aflat în căutarea extremelor și care cultivă dorința de a iesi în evidență.

Regulile carbonului

În 2019 Roger Dubuis împinge orologeria către noi extreme, stăpânind cu îndemânare folosirea unor materiale îndrăznețe precum carbonul.

Descoperindu-și inspirația în alte industrii, cum ar fi tehnologiile și arta, rezultatul este o serie de ceasuri ce depășesc limitele în termeni de estetică și tehnologie, concepute pentru cunoscătorii de obiecte excepționale.

Proaspăt ieșit din linia de cercetare și dezvoltare a lui Roger Dubuis, fanii ceasurilor de avangardă se pot aștepta astfel la introducerea inovatorului și super-ușorului Excalibur Spider Carbon.

Prezența masivă

Pentru prima dată, Roger Dubuis a creat o piesă ce oferă o structură completă din carbon. De la carcasă la calibru și trecând prin brățară, Excalibur Spider Carbon este fabricat în principal din carbon multistrat.

Această performanță mecanică, care se joacă cu numeroasele constrângeri ale carbonului în dimensiuni atât de fine, permite o reducere suplimentară a greutății.

Ușor și confortabil, Excalibur Spider Carbon funcționează datorită unor 81 de grame uimitoare. Într-un paradox de genul atât de drag inimii complexe ale lui Roger Dubuis,

Excalibur Spider Carbon reprezintă o altă complicație dificilă și o emblemă a lui "haute horlogerie mastery": turbionul zburător scheletizat.

Datorită acestei dexterități dificile a expertizei Brandului, duse la nivelul următor, cușca superioară foarte importantă a acestui opus care nu trebuie să fie ratat este de asemenea realizată din carbon.

Super-ușor și super-confortabil, în timp ce își face simțită prezența masivă în termeni siguri, acest ceas exclusiv de butic este limitat pentru întreaga lume la doar 28 de piese.

Deoarece Roger Dubuis nu face niciodată nimic pe jumatate, Excalibur Spider Carbon este insoțit de o curea ruberTech și o coroană interschimbabile, și este certificat Poinçon de Geneve.

Prin magazinele "Orologeria GALT", firma Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri: Lange & Söhne, Girard-Perregaux, Zenith, Ulysse Nardin, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, IWC, Omega, Jaeger-LeCoultre, TAG Heuer, Longines, Rado, Raymond Weil, Revue Thommen, bijuteriile Pasquale Bruni, accesoriile pentru ceasuri Buben & Zorweg şi altele

Vă invităm să apăsați aici pentru ane cere informații suplimentare despre ceasurile Roger Dubuis, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri. Vă invităm de asemeni să ne vizitați la Orologeria GALT din str. Enescu nr. 5, pentru a admira pe viu și a alege un minunat ceas realizat de firma Roger Dubuis din Geneva. Asigurăm pentru dvs. și service-ul, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor realizate de această firmă.

 

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 10.07.2019. Modificat: 13.07.19
Copyright © 2019 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Ora și temperatura în București