FREELANCER SKELETON

 

O evoluție a primului mecanism RAYMOND WEIL dezvoltat in-house

După lansarea primului său mecanism, născută din colaborarea pe termen lung cu producătorul elvețian de mecanisme Sellita în 2017, RAYMOND WEIL dezvăluie noul și exclusivul CALIBRE RW1212 Skeleton, ca semn al dorinței sale de a continua să împingă limitele.

În 2018 RAYMOND WEIL a continuat pe calea sa de inovare prin dezvoltarea unui mecanism proiectat în interior. Noul CALIBRE RW1212 Skeleton este astfel o dovadă a evoluțiilor continue ale acestui mecanism gândit in-house.

RAYMOND WEIL introduce acest model îndrăzneț și distinctiv, cu un cadran deschis, dezvăluind cea mai mare parte a mecanismului sofisticat, cu un finisaj de tip "perlage". Caracteristica distinctivă a lui rămâne poziționarea de la ora 6 a roții sale vizibile de balansier.

Cadranul a fost deschis, expunând frumusețea mecanismului de manufactură și subliniind bogăția expertizei în ceasornicărie, pătrunsă de atitudinea distinctivă a brandului. CALIBRE RW1212 Skeleton este un model cu două arătătoare care oferă o afișare "understatement" a orelor și minutelor.

În timp ce lucra la proiectarea inițială a Calibrului RW1212, echipa de R&D de la RAYMOND WEIL a reproiectat și a împerecheat toate elementele strâns legate de mecanismul rafinat, astfel încât să întărească în interior acest mecanism exclusiv prin și mai multă profunzime și caracter.

Încadrat într-o carcasă de oțel de 42 mm, ansamblul mișcării și detaliile lucrate "open" sunt esențiale pentru estetica orologeră finală a acestui ceas. Calibrul mecanic cu întoarcere automată RW1212 bate la o frecvență de 28.800 de vibrații pe oră și are o rezervă de mers 38 de ore. Masa sa oscilantă, gravată RAYMOND WEIL, a fost scheletizată pentru a crește transparența ceasului.

Noul calibru RW1212 este prezentat în trei execuții diferite, oferind trei personalități foarte diferite pentru acest produs pilot de pionierat din familia freelancer .

Versiunea completă neagră placată PVD, cu indici și arătătoare de aur roz oferă modernitate și stil urbanism, în timp ce cureaua din piele maro aduce atitudine și eleganță modelului cu două tonuri din aur roz și oțel inoxidabil.

În sfârșit, aspectul total al oțelului inoxidabil cu indici și arătătoare albastre oferă o impresie mai cosmopolită.

FREELANCER SKELETON - TECHNICAL DATA

2785-BC5-20001

Movement
Mechanical self-winding skeleton in-house movement, with visible balance wheel - RW1212

Power-Reserve 38 hours

Jewels 27

Functions
Central hours, minutes

Case

Round - Stainless steel with black PVD coating.

Diameter: 42 mm; Thickness: 10.6 mm

Crown
Stainless steel with black PVD coating - screwed and fluted with RW monogram

Crystal
Sapphire crystal with dual-sided antiglare treatment

Dial
Black galvanic with large opening on the skeleton movementIndex: Stainless steel with pink PVD coating

Hands: Stainless steel with pink PVD coating, barrel-shaped, enhanced with white Super-LuminovaR

Case back
Screw down, with sapphire crystal

Bracelet

Black genuine calf leather strap, RW folding clasp stainless steel with black PVD plating and double push-security system

Water resistance 10 ATM

Impulse Romania este în topul companiilor care comercializează ceasuri elvețiene în România. Prin magazinele “GALT orologerie elvețiană”, Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri orologere: Lange, Girard-Perregaux, Zenith, Ulysse Nardin, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, Jaeger-LeCoultre, IWC, Omega, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil, Revue Thommen, bijuteriile de lux Pasquale Bruni, accesoriile pentru ceasuri Buben & Zorweg și curele Morellato.

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre aceste ceasuri deosebite, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri.

GALT orologerie elvețiană
Calea Dorobanților nr. 153 - Tel. 021.231.45.66
George Enescu nr. 5 - Tel. 021.318.91.70
JW Marriott Grand Avenue - Tel. 021.403.35.29

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 21.03.18 Modificat: 04.08.19
Copyright © 2018 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Ora și temperatura în București