Rado True Thinline Les Couleurs Le Corbusier

 

Ultimul tribut adus de Rado unei legende de design

( Lengnau, Elveția - mai 2019 ) La Rado, suntem mândri să lansăm cea mai recentă colecție de ceasuri ceramice de înaltă tehnologie, care aduce un omagiu unei adevărate legende de design. Adevăratul Thinline Les Couleurs Le Corbusier celebrează lucrările de pionierat ale arhitectului vizionar, într-o colecție cu adevărat unică.

Ca Master of Materials, am folosit toată expertiza pe care am câștigat-o în ultimii 30 de ani de lucru cu ceramică de înaltă tehnologie pentru a crea ceasuri în cele nouă culori de policromie arhitecturală, considerate a fi atrăgătoare și cele mai provocatoare pentru a crea în mod consecvent.

Creată în 1931 și 1959, Policromia arhitecturală a fost înaintea timpului său, folosind 63 de culori cu semnificație arhitecturală care ajută la crearea spațiului și adâncimii, precum și un impact profund asupra fiziologiei și psihologiei spectatorului.

Culorile sunt clasificate în nouă grupe de nuanțe și tonuri diferite. Paletele sunt încă folosite pe scară largă astăzi de către arhitecți și designeri - o dovadă a atractivității lor în timp și a relevanței lor de lungă durată, precum și a statutului de neegalat a lui Le Corbusier ca un adevărat vizionar.

Vibrante, catifelate, echilibrate, îndrăznețe, puternice, expresive, luminoase, impresionante și pure, ceasurile True Couleurs Le Corbusier sunt produse în ediții limitate de 999 de bucăți pe culoare. Fiecare are un design special în spate, care include toate cele 63 de culori.

Așa cum este la Rado, fiecare piesă este durabilă, rezistentă la zgârieturi, ușoară și confortabilă datorită construcției complete din ceramică de înaltă tehnologie și a realizării monobloc de pionierat.

Ca partener exclusiv de ceasuri al lui Les Couleurs Le Corbusier, numai Rado este capabil să facă aceste culori exacte și suntem mândri să le producem în ceramica noastră de înaltă tehnologie.

Adesea considerat de Rado ca definitiv, datorită design-ului său inovator, True Thinline este ceasul perfect pentru a arăta capacitatea noastră de a crea o culoare îndrăzneață și dinamică, și a aduce un omagiu lui Le Corbusier, care a ajutat la modelarea și definirea lumii moderne așa cum o vedem - într-un tehnicolor glorios.

Rado True Thinline Les Couleurs Le Corbusier

All references

Movement

quartz, 13 jewels, 2 hands

Case

matt high-tech ceramic case, monobloc construction matt high-tech ceramic crown

curved sapphire crystal

water-resistant to 3 bar (30m)

titanium case back with special digital print on sapphire crystal: Le Corbusier colour stripes, POLYCHROMIE ARCHITECTURALE and LIMITED EDITION ONE OUT OF 99

Dial

printed indexes, printed Rado logo

Hands

in the same colour as the dial

Bracelet

3-row matt high-tech ceramic

titanium 3-fold clasp

Dimensions

39.0 x 43.3 x 5.0 (W x L x H, in mm)

Ceasurile Rado pot fi achiziţionate din magazinele GALT orologerie elveţiană.

Prin magazinele "GALT orologerie elvetiană", Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri orologere: Lange & Söhne, Girard-Perregaux, Zenith, Ulysse Nardin, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, Omega, Jaeger-LeCoultre, TAG Heuer, Rado, Longines, Raymond Weil, Revue Thommen, Mondaine, Grovana, bijuteriile de lux Pasquale Bruni, accesoriile pentru ceasuri Buben & Zorweg şi curele Morellato.

Calea Dorobanţilor 153 - Tel. 021.231.45.66
George Enescu nr. 5 - Tel. 021.318.91.70
JW Marriott Grand Avenue - Tel. 021.403.35.29

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre aceste ceasuri deosebite, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri.

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 20.06.2019 . Modificat: 20.06.2019
Copyright © 2019 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Ora și temperatura în București