EVENIMENT LA GALT

 

Prezentarea noilor colecții de bijuterii Pasquale Bruni, în cadrul elegant și discret al magazinului Orologeria GALT din George Enescu 5, București,

a devenit un reper și un eveniment mult așteptat de clientela din Romania.

Fiecare creație a casei de bijuterii din inima Italiei unește cu dragoste noblețea metalelor și a pietrelor prețioase cu măiestria bijutierilor, fiind o expresie a "vera passione", o emoție simțită de toate persoanele care le poartă.

Aceste placute emotii au fost traite cu intensitate de toate invitatele noastre.

 

COLECȚII 2019

 

Segreti di Luna

"Luna este iubita secretelor noastre"

Secretele Lunii, când luna se topeste în mare, este un moment unic și divin. Selena, zeița lunară, este o metaforă a fascinației și a misterului în mijlocul giuvaierurilor lunii plină. Secretele păzite în adâncimea emoțiilor în marea Yemanja, care le păstrează în siguranță și le protejează într-un albastru infinit.

Albastrul sofisticat al topazului albastru de Londra și splendoarea în lumina catifelată a lunii se întâlnesc cu magia prețioasă a diamantelor, cum ar fi spuma valurilor unei mări de vis în frunzele înflorite din Grădinile Secrete.

Colecția Secretele Lunii oferă femeii o aură de energie vibrantă și o frumusețe infinită în fiecare mișcare pe care ea o face.

Joli

"Oh luna ... privirea ta mă încânta ca cea mai frumoasa dintre flori". Eugenia Bruni

Florile visătoare ajung până pe lună, tulpinile de diamante devin aripi dansante care însoțesc florile în inima nopții. Culori de înfloriri lunare.

Cerul este albastru indigo, căsătoria dintre lapis-lazuli și agat, luna este reprezentată de îmbrățișarea perlei de mătase cu agatul alb, unde femeia este revelată în calcedonia roză, cea mai intimă culoare a lunii. Pietre prețioase care protejează cerul, pământul și tot ce este femeie.

Cerceii din colecția Joli captează secunda când floarea ajunge la lună și se întoarce pe pământ, strălucind lumini și forme cu feminitate veselă și misterioasă. Inelele și brățările îmbrățișează sinuos corpul, capturând privirea lumii ca o luna vrăjită.

Look at Me

Un dans oriental de diamante, într-un traseu sofisticat de lumină.

Mișcarea misterioasă a unei frunze în fața lunii, ca o femeie liberă în fața unei stele de pe cer. Este cea mai mare energie feminină; femeia este dezvăluită.

O senzualitate făcută din lumini, forme și energie vitală, al cărei alchimie doar ea o cunoaște. De la frunze la șarpe în armonia totală a naturii.

Colectia este expresia senzualității elegante în organism, unde brățările, inelele si colierele sunt aurii, într-o secvența de diamante fine in forme ce au caracter si o mare feminitate.

Figlia dei Fiori

Florile ca esența spiritului creativ feminin. Forme care înfloresc ca orbite într-o îmbrățișare a lunii, gardian al universului feminin.

O atracție fericită și fără griji, un tribut adus libertății și independenței feminine, într-o îmbrățișare de flori care le fac fiicele naturii mamă.

Tonurile cerului și infinitul îmbrățișează aurul și pietrele prețioase care se estompează în magia albastrului, căldura inimii fiind simbolizată de aurul roz, în romanticismul trandafiriu și pasiunea roșie a pietrelor sale prețioase.

Piatra lunară ca o constantă, chemarea către universurile lunare, spre spațiul imens al unei iubiri cerești pentru flori.

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre aceste bijuterii deosebite, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri. Vă invităm de asemeni să ne vizitați la magazinele Galt Orologerie elvețiană pentru a admira și ceasurile realizate de firme elvețiene de prestigiu, precum Lange, Girard-Perregaux, Ulysse Nardin, Zenith, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, Omega, IWC, Jaeger-LeCoultre, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil și a., firma noastră fiind un reprezentant oficial pentru România a acestor renumite firme. Asigurăm pentru dvs. și service-ul, autorizat de producător, al tuturor produselor realizate de acestea.

 

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat:14.06.2019. Modificat: 18.06.19
Copyright © 2019 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Ora și temperatura în București