Seamaster Aquaterra Ultra Light ----hjgjh

 

Seamaster Aqua Terra "Ultra Light"

 

S-a terminat cu greutatea. Omega introduce cu mândrie "Seamaster Aqua Terra "Ultra Light"

 Nou ceas inovator Omega conceput special pentru sport

În sport, fiecare atlet caută avantajul care va îmbunătăți performanța sa. Aceasta este și abordarea pe care OMEGA a alest-o pentru noul ei Seamaster Aqua Terra "Ultra Light". După cum o sugerează și numele, acest ceas de sport ingenios este proiectat pentru mai puțină greutate și mai mult confort în timpul competițiilor. Pentru a atinge acest obiectiv, fiecare caracteristică a fost regândită creativ, rezultând o nouă inovație.

Dezvoltat cu atletul de frunte OMEGA 

În spatele dezvoltării ultimului Master Chronometer OMEGA a fost unul dintre talentele majore de golf: Rory McIlroy. Ambasadorul OMEGA a ajutat echipa de dezvoltare a produselor pentru a crea un ceas perfect adaptat nevoilor sportivilor.

"Sunt mândru că am jucat un rol în dezvoltarea noului ceas sportiv de la OMEGA. Știu ce are nevoie un atlet într-un ceas și prin colaborarea cu OMEGA am fost capabili de a modifica ceasul. Este o plăcere absoluta de a purta noul "Ultra Light", indiferent de sportul pe care il practicați " - Rory McIlroy, ambasadorul de golf al lui Omega.

Ușor, dar dur

Când este prezentat pe cureaua sa sportivă, ergonomicul "Ultra Light" cântărește doar 55 g. Carcasa, capacul de închidere și coroana sunt realizate dintr-un aliaj numit Gamma Titanium, o noutate pentru OMEGA. Materialul unic, utilizat în industria aeronautică datorită proprietăților sale de rezistență, este mai dur și mai ușor decât titanul convențional.

Datorită cercetării atente și a testelor, OMEGA a redus de asemenea cantitatea de material utilizat pentru a crea cadranul. Acest proces a redus în continuare greutatea ceasului, fără a afecta impactul său vizual.

O coroană push-in pentru confort

O altă premieră pentru OMEGA este coroana telescopică, care poate fi depozitată în interiorul carcasei atunci când nu este utilizată. Această caracteristică ergonomică duce la aceea că nu există nici o perturbare a mișcării mâinilor unui atlet în timpul competițiilor.

Roșu, verde sau albastru

Fiecare "Ultra Light" este prezentat pe o curea de cauciuc, și, de asemenea, vine cu o curea din țesătura in-Play pentru un confort perfect atunci când este necesar. Conceput pentru a preveni reflectarea razelor soarelui, Aqua Terra finisat mat utilizează în mod îndrăzneț culoarea pe arătătoarea de secunde din aluminiu, pe logo-ul Seamaster, pe indecșii de sfert de oră și pe cusătură curelei.

Sunt disponibile trei variante de culoare: roșu, verde sau albastru.

Puterea dată de calificativul "Master Chronometer"

Reducerea greutății nu a redus precizia sau performanța ceasul. De fapt, ceasul vine cu garanția completă Omega de 5 ani. În interior, "Ultra Light" este animat de primul-vreodată mecanism OMEGA din titan. Toate punțile și placa principală sunt în titan ceramizat, ceea ce înseamnă că există mai puțină frecare între componente. Acesta îi dă mecanismului o culoare specială de gri închis. Calibrul 8928 Titanium este un calibru cu întoarcere manuală, cu eșapament Co-Axial. Fiind un Master Chronometer certificat, aprobat de Institutul federal elvețian de Metrologie (METAS), calibrul 8928 Titanium este rezistent la câmpuri magnetice de 15.000 Gauss. La fel ca ambasadorii sportivi ai lui OMEGA, el și-a dovedit calitățile în cele mai dificile condiții.

Impulse Romania este în topul companiilor care comercializează ceasuri de marcă și de lux în România. Prin magazinele “GALT orologerie elvețiană”, Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri orologere: Lange & Söhne, Girard-Perregaux, Ulysse Nardin, Zenith, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, IWC, Omega, Jaeger-LeCoultre, TAG Heuer, Longines, Rado, Raymond Weil, Revue Thommen, bijuteriile de lux Pasquale Bruni, accesoriile pentru ceasuri Buben & Zorweg și curele Morellato.

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 02.10.19. Modificat: 02.10.19->->
Copyright © 2019 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Pe Facebook

Ora și temperatura în București