HydroConquest All-Black Ceramic

 

O nouă versiune total din ceramică extinde colecția Longines HydroConquest

Longines oferă o versiune nouă, din ceramică neagră, a ceasului HydroConquest. Profilul dinamic al acestui ceas completează o linie recent întărită cu variante care prezintă o lunetă îmbogățită cu o inserție ceramică colorată. Combinând excelența tehnică și eleganța tradițională a brandului, colecția HydroConquest se inspiră din lumea sporturilor acvatice.

Longines i-a oferit recent liniei sale HydroConquest o strălucire nouă, prin crearea de modele elegante, cu o lunetă îmbogățită de o inserție ceramică colorată. Astăzi, marca merge mai departe în utilizarea acestui material exclusiv cu un model realizat în întregime din ceramica neagră, al cărui cadran afișează cu mândrie compoziția sa chimică: ZrO2. Acest material extrem de tehnic și rezistent la zgârieturi este perfect potrivit pentru aspectul sportiv al noului ceas HydroConquest. Îndrăzneala sa este intensificată de diferitele finisaje ale fiecăruia dintre componentele sale: un cadran mat, o carcasă lustruită, o lunetă rotundă satinată și un spate care amestecă o satinare circulară și un finisaj mat.

O reprezentare iconică a ceasurilor sportive create de Longines, colecția HydroConquest răspunde așteptărilor celor care sunt atrasi de marea deschisă, rămânând în același timp adepți ai eleganței ceasornicului elvețian. Păstrând stilului tradițional de ceasuri de scufundare, noul HydroConquest este inspirat de cerințele unice ale sportului. Etanșeitatea la 300 de metri, luneta rotativă unidirecțională, coroana înfiletată și încuietoarea dublu pliabilă de securitate sunt caracteristici care subliniază stilul acestui ceas.

În interiorul casetei de 43 mm acest ceas cu trei indicatoare și un calendar conține un mecanism mecanic cu întoarcere automată (L888.3), dezvoltată exclusiv pentru Longines. Albul radiant al indecșilor și arătătoarelor acoperite cu Super-LumiNovaR contrastează cu negrul profund al cadranului. Noul HydroConquest vine cu o curea din cauciuc negru care oferă o ajustare precisă a dimensiunilor, pentru asigurarea unui confort optim.

Cu identitatea sa puternică și liniile deosebite, această versiune total din ceramică își va găsi locul potrivit pe încheieturile mâinilor iubitorilor de sporturi acvatice care caută să combine performanța și eleganța.

Longines HydroConquest din ceramică neagră:

Prin magazinele "GALT orologerie elveţiană", Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri orologere de marcă și de lux: A. Lange & Söhne, Girard-Perregaux, Zenith, Ulysse Nardin, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, IWC, Omega, Jaeger LeCoultre, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil, Revue Thommen, bijuteriile Pasquale Bruni, a accesoriilor pentru ceasuri Buben & Zorweg şi a curelelor Morellato.

Calea Dorobantilor 153 - Tel. 021.231.45.66
George Enescu nr. 5 - Tel. 021.318.91.70
JW Marriott Grand Avenue - Tel. 021.403.35.29

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre ceasurile elvetiene Longines, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri. Vă invităm de asemeni să ne vizitați la GALT Orologerie elvețiană pentru a admira ceasurile realizate de firma elvețiană Longines. Asigurăm pentru dvs. și service-ul, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor realizate de această firmă.

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 4.06.19. Modificat: 04.06.19->->->->->
Copyright © 2019 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Ora și temperatura în București