Master Collection - Annual Calendar

 

O demonstrație a expertizei ceasurilor Longines

!n calitatea ei de companie tradițională de ceasornicărie, Longines a produs ceasuri de excepție încă de la începuturile sale. The Longines Master Collection este ilustrația contemporană perfectă a acestui concept, demonstrat de succesul acestei game de la lansarea ei în 2005.

Disponibile cu mecanisme mecanice, modelele din această colecție oferă numeroase caracteristici speciale, care includ acum un ceas cu un calendar anual - un câștigător garantat pentru cei care apreciază ceasurile de excepție.

În 2005 Longines a lansat linia care va deveni emblema sa: The Longines Master Collection . De la început această colecție s-a bucurat de un nivel de succes de necontestat, determinând statutul său de reprezentare iconică a expertizei ceasurilor Longines. De-a lungul anilor, The Longines Master Collection a fost îmbogățită prin noi caracteristici, dar nu a pierdut din vedere eleganța clasică eternă, care este o emblemă a mărcii și care contribuie la succesul ei global.

Longines oferă acum un calendar anual, ca parte a lui Master Collection, controlată de un nou mecanism mecanic, exclusiv al lui Longines.

Calendarul anual gestionează automat lungimile variabile ale lunilor. Acest lucru permite ceasurilor să facă distincția între o lună cu 30 de zile și o lună cu 31 de zile, fără intervenție manuală. Longines Master Collection este prima linie a lui Longines care să se bucure de această caracteristică. O adevărată afacere pentru cei care prețuiesc ceasurile cu un raport excepțional calitate-preț.

Combinând eleganța clasică cu excelența, modelele lui The Longines Master Collection cu un calendar anual conțin noul calibru automat L897, într-o carcasă din oțel inoxidabil cu diametrul de 40 mm. Cu 64 de ore de rezervă de mers și calendarul anual afișat la ora 3, mecanismul poate fi văzută prin capacul de închide transparent din spate. Arătătoarele din oțel, placate cu rodiu sau din oțel înalbăstrit, apar în evidență pe cadranele albastre sau argintii, finisate în grăunte de orz. Aceste ceasuri elegante sunt completate de o brățară din oțel, sau de o curea de ceas neagră, maro sau albastră, toate dotate cu o încuietoare de siguranță pliabilă.

The Longines Master Collection Annual Calendar

Technical Sheet

Reference numbers L2.910.4.51/77/78/92.x 40 mm

Caliber Self-winding mechanical movement,

Caliber L897.2 (ETA A31.L81) 11 1/2 lines, 21 jewels, 25'200 vibrations per hour

Power reserve of 64 hours

Functions Hours, minutes, seconds, annual calendar at 3 o'clock displaying day and month

Case Round, stainless steel, 40 mm

Sapphire Crystal Transparent case back

Dial Silver-finished stamped "barleycorn", 12 Arabic numerals

Silver-finished stamped "barleycorn", 13 diamond index

Black stamped "barleycorn", 12 Roman numerals

Sunray blue, 12 index

Hands Blued steel or rhodium-plated

Water-resistance To 3 bar (30 meters)

Bracelet/Strap Black, blue or brown alligator with triple safety folding clasp and push-piece opening mechanism

Stainless steel with triple safety folding clasp and push-piece opening mechanism

 

Prin magazinele "GALT orologerie elveţiană", Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri orologere de marcă și de lux: A. Lange & Söhne, Girard-Perregaux, Zenith, Ulysse Nardin, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, IWC, Omega, Jaeger LeCoultre, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil, Revue Thommen, bijuteriile Pasquale Bruni, a accesoriilor pentru ceasuri Buben & Zorweg şi a curelelor Morellato.

Calea Dorobantilor 153 - Tel. 021.231.45.66
George Enescu nr. 5 - Tel. 021.318.91.70
JW Marriott Grand Avenue - Tel. 021.403.35.29

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre ceasurile elvetiene Longines, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri. Vă invităm de asemeni să ne vizitați la GALT Orologerie elvețiană pentru a admira ceasurile realizate de firma elvețiană Longines. Asigurăm pentru dvs. și service-ul, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor realizate de această firmă.

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 5.03.19. Modificat: 05.03.19->
Copyright © 2019 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Ora și temperatura în București