Longines lansează The Lindbergh Hour Angle Watch - 90th  Anniversary

pentru a comemora realizarea uimitoare a pilotului Charles Lindbergh

 

În acest an Longines sărbătorește cea de-a 90-a aniversare a primului zbor transatlantic solo non-stop, care a fost efectual de Charles Lindbergh și cronometrat de ceasornicul elvețian. Cu această ocazie, brandul prezintă 90 de ceasuri, într-o ediție numerotată și limitată, a ceasului cu unghiul orar, proiectat în parteneriat cu renumitul aviator după zborul său istoric. Acest ceas de excepție în titan și oțel este destinat celor care sunt pasionați de istorie, aventură și orologerie.

New York, 20 mai 1927, 7:52 a.m., "Spirit of St. Louis" părăsește Aeroportul Roosevelt. Destinația sa: aeroportul Le Bourget lângă Paris. Este pilotat de un pilot american, numit Charles A. Lindbergh. Treizeci și trei de ore și jumătate mai târziu, Lindbergh aterizează la Le Bourget după ce a terminat primul zbor transatlantic solo non-stop. A fost un eveniment istoric. În calitate sa de cronometror oficial al Federației Mondiale a Sportului Aerian, Longines a contribuit la omologarea acestei aventuri prin cronometrarea zborului lui Lindbergh și adăugarea acestuia la lista recordurilor aviatice.

La scurt timp după aceea, o colaborare strânsă între aviator și brand a produs ceasul Longines Hour Angle, o adevărată icoană din istoria ceasornicului elvețian. Proiectat de Charles Lindbergh însuși, în parteneriat cu Longines, acest ceas permite determinarea exactă a longitudinii în timpul zborurilor pe distanțe lungi. Ca rezultat, piloții și navigatorii își pot găsi locația lor geografică rapid, eficient și cu mare precizie.

Astăzi Longines comemorează cea de-a 90-a aniversare a succesului uimitor al lui Charles Lindbergh și a cronometrării acestuia, lansând o nouă ediție a ceasului legendar, într-o serie numerotată limitată la 90 de ceasuri. La fel de impresionant ca și ceasul original, acest model măsoară 47,5 mm, ceea ce îl face mai ușor de citit și de manipulat în întuneric, atunci când este supus vibrațiilor care erau comune pentru avioanele epocii. Acesta va atrage atenția admiratorilor când este purtat pe încheietura mâinii amatorilor de astăzi de aventuri moderni. Echipat cu un lunetă rotativă care permite corecția ecuației timpului și un cadran central rotativ care permite sincronizarea cu al doilea, acest ceas indică unghiul orar în grade și în minute de arc, în plus față de indicarea orelor, minutelor și secundelor.

Cadranul riguros din argint periat afișează timpul pe un cerc de minute "feroviar", cu cifre romane desenate, și are o scală de 180 de grade pentru calcularea longitudinii. Sincronizarea arătătorului secundelor cu un semnal radio de timp se realizează cu ajutorul cadranului central rotativ galvanizat în negru, în timp ce luneta rotativă din oțel PVD negru permite să se țină cont de variațiile zilnice ale ecuației timpului. Un calibru automat L699 este găzduit în carcasa de titan a ceasului 90 th  Anniversary Lindbergh Hour Angle watch Aceasta este prevăzut cu o coroană mare de oțel, care este ușor de rotit sau de setat, chiar și cu degetele în mănuși. Cureaua din piele maro de tip aviator, echipată cu o extensie care permite ca ceasul să fie atașat la o jachetă de pilot supradimensionată, este o tușă finală a acestui ceas excepțional.

The Lindbergh Hour Angle Watch - 90th Anniversary
Technical Information    

Reference number L2.678.1.71.0

Caliber

Self-winding mechanical movement Caliber L699.2 (ETA A07.L01) 16 1/2 lines, 24 jewels, 28,800 vibrations per hour Power reserve of 46 hours  

Functions

Hours, minutes and seconds Indication of longitude (in degrees and minutes of arc) Rotating center dial for synchronization of the seconds hand with a radio time signal Rotating bezel to adjust to daily variations in the equation of time  

Case Round, 47.5 mm O, titane grade 5 Steel with black PVD bezel Steel crown

Sapphire crystal with several layers of anti-reflective treatment

Dial

Circular-brushed silvered Black painted double minute track 12 black painted Roman numerals Degrees shown with black painted Arabic numerals   Galvanic black rotating center dial Silvered painted double minute track Silvered painted Arabic numerals  

Hands

Rhodium-plated, "Breguet" style 

Water resistance

To 3 bar (30 metres)

Strap

Brown leather aviator-type, with buckle and extension

Stainless steel with triple safety folding clasp and push-piece opening mechanism

Prin magazinele "GALT orologerie elveţiană", Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri orologere de marcă și de lux: A. Lange & Söhne, Girard-Perregaux, Zenith, Ulysse Nardin, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, IWC, Omega, Jaeger LeCoultre, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil, Revue Thommen, bijuteriile Pasquale Bruni, a accesoriilor pentru ceasuri Buben & Zorweg şi a curelelor Morellato.

Calea Dorobantilor 153 - Tel. 021.231.45.66
George Enescu nr. 5 - Tel. 021.318.91.70
JW Marriott Grand Avenue - Tel. 021.403.35.29

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre ceasurile elvetiene Longines, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri. Vă invităm de asemeni să ne vizitați la GALT Orologerie elvețiană pentru a admira ceasurile realizate de firma elvețiană Longines. Asigurăm pentru dvs. și service-ul, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor realizate de această firmă.

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 13.07.17. Modificat: 13.07.17
Copyright © 2017 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Ora și temperatura în București