">

 

LANGE 1 TIME ZONE "25th ANNIVERSARY"

 

LANGE 1 TIME ZONE ține evidența timpului de acasă și a timpului într-o altă zonă. În comemorarea celei de-a 25-a aniversări a lui LANGE 1, A. Lange & Söhne prezintă o ediție limitată de 25 de ceasuri în aur alb, cu arătătoare înalbăstrite din oțel, pentru călătorii frecvenți și cosmopoliți.

În lumea noastră globalizată ceasurile cu mai multe zone orare se situează printre cele mai utile complicații. Ceasurile GMT indică ora care trebuie cunoscută într-o altă zonă. Un ceas cu timp mondial afișează simultan ora în mai multe zone orare. Aceasta poate duce la confuzii. În schimb LANGE 1 TIME ZONE oferă o indicație de timp dublă, clar lizibilă pe un inel de orașe, care simplifică setarea unui al doilea fus orar.

În timp ce cercul cu numere mari arată timpul de acasă, cercul mic indică timpul într-o a doua zonă de timp. Fiecare dintre cele 24 de zone orare este reprezentată de un nume de oraș pe inelul periferic al orașelor. O săgeată de aur la ora 5 indică numele orașului care reprezintă fusul orar afișat în prezent. Acționat de 24 de ori, corectorul de la ora 8 călătorește în întreaga lume în direcția est. Fiecare ciclu de comutare avansează cu o oră arătătoarea de pe cadranul subsidiar.

Indicația duală zi / noapte asigură un plus de orientare. Fiecare dintre cele două cercuri de timp prezintă o arătătoare mică în formă de săgeată. Segmentele luminoase / întunecate spun utilizatorului dacă este zi sau noapte, separat pentru ora de acasă și pentru al doilea fus orar.

Un mecanism rafinat de sincronizare face posibilă transferarea orei de pe cadranul subsidiar pe cadranul mare - o caracteristică unică. Posibilitatea este deosebit de convenabilă în timpul șederilor mai lungi în străinătate, atunci când ora zonelor secundare devine ora de origine. Lansarea globală a lui LANGE 1 TIME ZONE în 2005 a fost însoțită de eticheta "Născut în Saxonia - acasă în întreaga lume". Aici ea are un sens dublu.

Argintul și albastrul sunt culorile care domină ediția "A 25 de aniversare" a lui LANGE 1 TIME ZONE. Carcasa din aur alb de 41,9 milimetri este combinată cu un cadran de culoare argintie, șuruburi înalbăstrite termic și inscripții albastre - inclusiv data mare. O curea albastră din piele de aligator, cu catarama alb-aurie cu dinte, completează conceptul strict de culori.

Finisat la cele mai înalte standarde, calibrul manual L031.1 este prevăzut cu un barilet geamăn principal, cu o rezervă de energie de trei zile. Cristalul de safir al spatelui carcasei expune placa de trei sferturi și angrenajul roților care asigură ansamblul funcțiilor. Obiectivele de calitate suplimentare includ patru șatoni de aur înșurubați, un balansier cu șurub cu un regulator clasic de precizie, precum și roata intermediară și cocoșul de balansier gravate manual. Cocoșul roții intermediare este prevăzut cu o linie albastră gravată cu numărul aniversar 25. Tipografia și forma sa corespund datei supradimensionate Lange. Este atributul comun al tuturor modelelor de zece ceasuri din colecția "A 25 de aniversare".

Va invitam sa apasati aici pentru a ne cere informatii despre ceasurile Lange, inclusiv unele legate de disponibilitate si de preturi. Va invitam de asemeni sa ne vizitati la magazinele GALT Orologerie elvetiana pentru a admira si ceasurile realizate de firme elvetiene de prestigiu, precum Girard-Perregaux, Ulysse Nardin, Zenith, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, IWC, Omega, Jaeger-LeCoultre, TAG Heuer, Longines, Rado, Raymond Weil si a., firma noastra fiind un reprezentant oficial pentru România a acestor renumite firme. Asiguram pentru dvs. si service-ul, autorizat de producator, al tuturor produselor realizate de aceastea.

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 14.08.19. Modificat 14.08.19
Copyright © 2019 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Pe Facebook

Ora și temperatura în București