">

 

DATOGRAPH PERPETUAL TOURBILLON

 

Reinterpretarea unei capodopere

Combinația unică dintre un cronograf flyback, un calendar perpetuu cu fazele Lunii, un turbion cu oprirea secundelor și un indicator de rezervă de mers al lui A. Lange & Söhne se prezintă pentru prima dată în aur alb, în această ediție cu un cadran din aur roz.

Numele său sugerează deja potențialul tehnic imens oferit de DATOGRAPH PERPETUAL TOURBILLON, care a fost lansat în 2016. Termenul DATOGRAPH se referă la un cronograf flyback cu un contor de minute care sar cu precizie și o dată supradimensionată, tipică pentru Lange. PERPETUAL reprezintă calendarul perpetuu, cu afișaje ce comută cu precizie, combinate fiind cu o indicație de fază lunară, calculată să rămână exactă timp de 122,6 ani.

Și, în cele din urmă, partea de TOURBION se referă la turbionul de un minut, cu oprirea brevetată a secundei, care este vizibil doar prin partea din spate; el elimină influența gravitației asupra eșapamentului. Aranjamentul bine organizat al afișajelor de timp, de calendar și de cronograf este completat de un indicator de rezervă de mers plasat la sfârșitul scalei tahimetrului.

O primă ediție de 100 de ceasuri în platină, cu un cadran negru, este acum urmată de o a doua ediție de 100 de ceasuri în aur alb, cu un cadran de culoare roz-auriu. Noua nuanță îmbogățește spectrul redus în mod deliberat de A. Lange & Söhne, cu o nuanță mai caldă, care creează un contrast plăcut cu carisma rece a carcasei de aur alb de 41,5 milimetri, și a arătătoarelor și aplicelor din aur rodiat.

Dezvoltarea lui DATOGRAPH PERPETUAL TOURBILLON a fost propulsată de o impresionantă poveste de succes care a început odată cu prezentarea primului DATOGRAPH în 1999. Combinația sa rară de roată pe coloană clasică, un contor de minute cu comutări precise și cu funcția flyback au atras o atenție considerabilă. Amplasarea clar structurată pe cadran, în care data supradimensionată a lui Lange și cele două cadrane auxiliare formează un triunghi echilateral, îi conferă statutul de icoană atemporală.

Această constelație remarcabilă este reluată de DATOGRAPH PERPETUAL TOURBILLON. Diametrul său mai mare a făcut posibilă extinderea cadranelor secundare, care se potrivesc cu afișajele calendarului perpetuu. Secunda periferică, ziua săptămânii și indicatorul zi / noapte sunt plasate pe partea stângă, în timp ce contorul de minute cu salturi precise, lunile și indicatorul anului bisect se află pe partea dreaptă.

Trei corectoare încastrate fac posibilă reglarea separată a fazei Lunii, a zilei și a lunii. Un buton universal plasat la ora 10 avansează în mod colectiv toate afișările calendarului. Capacul de închidere din cristal de safir dezvăluie calibrul de manufactură L952.2, format din 729 de piese. Finisat manual până la ultimul său detaliu, complexitatea sa reflectă ambiția lui A. Lange & Söhne de a continua să redefinească limitele orologeriei mecanice.

Va invitam sa apasati aici pentru a ne cere informatii despre ceasurile Lange, inclusiv unele legate de disponibilitate si de preturi. Va invitam de asemeni sa ne vizitati la magazinele GALT Orologerie elvetiana pentru a admira si ceasurile realizate de firme elvetiene de prestigiu, precum Girard-Perregaux, Ulysse Nardin, Zenith, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, Omega, Jaeger-LeCoultre, TAG Heuer, Longines, Rado, Raymond Weil si a., firma noastra fiind un reprezentant oficial pentru România a acestor renumite firme. Asiguram pentru dvs. si service-ul, autorizat de producator, al tuturor produselor realizate de aceastea.

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 09.05.19. Modificat 12.05.19
Copyright © 2019 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Pe Facebook

Ora și temperatura în București