Master Grande Tradition Gyrotourbillon Westminster Perpétuel

 

Puncte cheie ale noului ceas Master Grande Tradition Gyrotourbillon Westminster Perpétuel:

. Al 5-lea turbion multiaxial a lui Jaeger-LeCoultre, cu o reducere a dimensiunii componentei turbion, reproiectată pentru a crea un ceas mai portabil

. Un repetor de minute de clopot Westminster, care reproduce melodia celebrului turn orologer Big Ben din Londra, cu un mecanism de reducere a zgomotului pentru a optimiza cadența melodiei

. Incorporează un mecanism de forță constantă de un minut pentru a furniza o energie consistentă turbionului, rezultând o mișcare precisă a arătătoarei de minute și un mecanism de repetare a minutelor mai precis

. O estetică modernă elegantă, care combină finisări haut-de-gamme tradiționale, situate în topul ierarhiei ceasornicăriei mecanice.

Turbioanele de precizie sunt o specialitate remarcabilă a lui Jaeger-LeCoultre, dovedită de Concours International de Chronométrie din 2009, în care primele două premii au fost acordate lui Jaeger-LeCoultre. Abilitatea în crearea turbioanelor de înaltă precizie merge mână în mână cu cunoștințele necesare pentru a proiecta ceasurile spectaculoase Gyrotourbillon.

Chiar și cu cerințele considerabile de energie ale turbionului cu mai multe axe, performanța cronometrică nu trebuie să fie afectată. Reconcilierea nevoilor Gyrotourbillon-ului cu cerințe cronometrice impecabile este o operă de compensare care poate fi realizată numai cu experiența și priceperea unei producții de ceasornicărie de 186 de ani.

Continuând avansarea artei turbioanelor cu mai multe axe, Master Grande Tradition Gyrodourbillon Westminster Perpétuel dispune de un turbion care este semnificativ mai mic decât cel din ceasurile Gyrotourbillon precedente. De regulă, reducerea dimensiunii unui mecanism reduce și toleranța la erori, motiv pentru care eforturile de miniaturizare reușite sunt atât de apreciate și complexe. În crearea unui turbion mai mic, Jaeger-LeCoultre a creat un Gyrotourbillon cu adevărat ușor de purtat, aducând marile complicații din seiful cu ceasuri pe încheietura mâinii, pentru o bucurie de zi cu zi.

Zvonul de clopot Westminster este familiar pentru toată lumea prin melodia celebră a ceasului Big Ben de la Palatul Westminster din Londra. Melodia sa de patru fraze este compusă din patru note care se joacă în secvențe diferite și timpi diferiți la fiecare sfert de oră. Tradiția Master Grande Gyrotourbillon Westminster Perpétuel folosește patru seturi de gonguri și ciocane pentru a crea zvonul Westminster, pentru a indica sferturile atunci când repetorul minutelor este activat, încorporând un mecanism complex care îl plasează la cel mai prestigios nivel de ceasuri complicate.

În plus față de turbionul multiaxial, care evidențiază virtuozitatea cinematică a orologeriei fine de la Jaeger-LeCoultre, și repetorul de minute, care demonstrează stăpânirea în intern a celor mai sofisticate complicații, Master Grande Tradition Gyrodourbillon Westminster Perpétuel oferă de asemenea o singură funcție orologeră cu cea mai mare relevanță zilnică și o valoare pragmatică - calendarul perpetuu.

După cum îi sugerează numele, calendarul perpetuu este conceput să lucreze în perpetuitate. El afișează automat data corectă, fără a fi necesară ajustarea manuală între luni de lungimi diferite. El ia în considerare și ziua suplimentară de la sfârșitul lunii februarie în decursul anilor bisecți.

Există foarte puțini producători de orologerie fină care posedă expertiză internă în ceasuri de mână de tip sonerie. Există chiar și mai puțini care le-au realizat din 1870, acumulând un secol și jumătate de experiență și savoir-faire. Există o singură fabrică de ceasornicărie în lume care are peste 200 de calibre de ceasuri în istorie și modernă - La Grande Maison din Sentier.

Tradiția Master Grande Gyrotourbillon Westminster Perpétuel reunește o serie de inovații și îmbunătățiri care au fost inițial lansate de Jaeger-LeCoultre, reprezentând simbolul creativității și ingeniozității orologere a lui La Grande Maison.

 

Master Grande Tradition Gyrotourbillon Westminster Perpétuel

Dimensions: 43 mm

Thickness: 14.08 mm

Calibre: 184 - Manual

Case: White gold

Water resistance: 3 bar

Functions: Hour/Minute, Jumping Date, Two-way perpetual calendar (Day/Date/Month/Year), Gyrotourbillon, Minute repeater with Westminster chime

Power reserve: 52 h

Dial: Blue guilloché enamel or Silver grained

Case Back: Open

Limitation: 18 pieces

Reference: Q52534E1, Q5253420

 

Prin magazinele "GALT orologerie elveţiană", Impulse Romania este reprezentantul unor prestigioase branduri: Lange & Söhne, Girard-Perregaux, Ulysse Nardin, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, Zenith, IWC, Jaeger-LeCoultre, Omega, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil, Revue Thommen, bijuteriile Pasquale Bruni, accesoriile pentru ceasuri Buben & Zorweg şi curele Morellato. 

Calea Dorobanţilor 153 - Tel. 021.231.45.66
George Enescu nr. 5 - Tel. 021.318.91.70
JW Marriott Grand Avenue - Tel. 021.403.35.29

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre ceasurile Jaeger-LeCoultre, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri. Vă invităm de asemeni să ne vizitați la GALT Orologerie elvețiană pentru a admira ceasurile realizate de firma elvețiană Jaeger-LeCoultre. Asigurăm pentru dvs. și service-ul, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor realizate de această firmă.

 

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 24.01.19. Actualizat: 27.01.19
Copyright © 2019 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Ora și temperatura în București