IWC Schaffhausen - prezentare și familii

Cu un accent puternic pus pe tehnologie și dezvoltare, fabricantul de ceasuri elvețian IWC Schaffhausen este un producător de ceasuri de valoare și de durată, începând cu anul 1868. Compania a câștigat o reputație internațională, bazată pe o pasiune pentru soluții inovatoare și ingeniozitate tehnică. Fiind unul dintre brandurile de vârf din lume pe segmentul ceasurilor de lux, IWC realizează capodopere de Haute Horlogerie, de înaltă finețe, care combină precizia supremă cu un design exclusivist.

IWC Pilot's Watch
Link: Pilot's Watch

Spiritul de pionierat american întâlnește tradiția elvețiană

În anul 1868 orologerul din Boston Florentino Ariosto Jones a fondat "International Watch Co" în Schaffhausen, departe de centrele de ceasornicărie de limbă franceză ale Elveției. Planul său a fost de a reuni tehnicile progresive americane de producție cu măiestria pentru care erau renumiți ceasornicarii elvețieni. În Schaffhausen el a găsit condițiile ideale: fabrici moderne, o instalație de hidroenergie pe Rin pentru a face să meargă mașinile sale și, nu în ultimul rând, o tradiție orologeră veche de secole. Reputația excelentă a companiei a fost stabilită de la bun început cu primul ei calibru, numit Jones după fondatorul ei. În 1885 IWC a demonstrat spiritul său inovator prin ceasurile de buzunar Pallweber, cu afișajul lor digital revoluționar al orelor și minutelor. Sfârșitul secolului al 19-lea a văzut apariția primelor ceasuri IWC de mană, realizate cu calibrul mecanic 64 de ceasuri de buzunar.

IWC Portuguese Chronograph
Link: Portuguese Chronograph

Filosofia IWC

"Filozofia IWC se bazează pe pasiunea pentru orologerie, spiritul neobosit de întreprindere și măiestria perfectă".
Schaffhausen este o insulă în industria orologeră elvețiană, deoarece marea majoritate a producătorilor de ceasuri ai țării se află în partea de limbă franceză. De la bun început această locație geografică neobișnuită a favorizat filosofia lui IWC, care se bazează pe o pasiune pentru orologerie, spirit neobosit de întreprindere și măiestrie perfectă. În calitatea sa de brand de vârf internațional, compania a ales în mod conștient să se specializeze în ceasuri mecanice inovatoare. Persoana care cumpără un ceas IWC se așteaptă nu numai la precizie, design funcțional și o durată de viață lungă, dar, de asemenea, la caracteristici tehnice avansate pe care doar câțiva producători de ceasuri la nivel mondial sunt în măsură să le furnizeze.

IWC Big Ingenieur Chronograph
Big Ingenieur Chronograph

Reputația brandului din Schaffhausen este fondată nu în ultimul rând pe faptul că angajații săi cu înaltă calificare stăpânesc fiecare pas al proceselor de producție pe care se bazează complicațiile, cum ar fi repetor de minute, rezerva de mers, turbion și calendar perpetuu. În spatele afirmației de excelență, "Probus Scafusia", care a fost formulată pentru prima dată în 1903 și reprezintă măiestria bună și solidă din Schaffhausen, se află dorința de a produce ceasuri de precizie, care aduc bucuria în utilizare și care își păstrează valoarea lor în viitor.

IWC Aquatimer Chronograph
Aquatimer Chronograph

Pentru designerii și specialiștii în construcții mecanice de la IWC, aceasta nu este doar o provocare enormă, dar, de asemenea, forța care îi conduce la lucruri și mai mari. Fiecare ceas IWC este finisat în mod profesional de maeștri ai meseriei lor. Pentru că ei sunt specialiștii ai căror ochi instruiți, degete agile și instrumente de precizie reunesc ceasurile IWC , pornind de la o colecție de piese separate, fiecare piesă fiind un exemplu fascinant de manopera meticuloasă, funcționalitate, design și excelență în inginerie orologeră.

IWC Portofino Automatic
Portofino Automatic

Tradiție de familie la IWC

Familiile de ceasuri ale firmei IWC - Pilot's Watches, Portuguese, Ingenieur, Aquatimer, Da Vinci și Portofino - se bazează pe o tradiție îndelungată. Ele atestă spiritul de inovație al inginerilor din Schaffhausen, materializat timp de patru generații. Ceasurile acoperă o gamă largă de expertiză a companiei orologere: de la ceasuri robuste pentru utilizarea de zi cu zi la ceasurile sportive profesioniste și până la complexitatea de nivel Haute Horlogerie, cu tot ceea ce are ea mai bun. Acestea sunt completate de specialități, cum ar fi ceasurile Grande Complication și IWC Vintage Collection.

Ceasurile prezentate mai sus, precum și multe alte noutăți realizate de firma IWC, sunt disponiblile în exclusivitate în magazinul nostru din București, str. Enescu nr. 5.

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații despre produsele firmei IWC, inclusiv unele legate de disponibilitate și de prețuri. Vă invităm de asemeni să ne vizitați la magazinele GALT Orologerie elvețiană pentru a admira și ceasurile realizate de firme elvețiene de prestigiu, precum A. Lange & Söhne, Girard-Perregaux, Ulysse Nardin, Zenith, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, Omega, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil și a., firma noastră fiind un reprezentant oficial pentru România a acestor renumite firme. Asigurăm pentru dvs. și service-ul tuturor produselor realizate de aceastea.

 

Ne puteti contacta la: info
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat: 01.11.2012. Modificat 13.02.15
Copyright © 2012 - 2015 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Ora și temperatura în București