Laureato Absolute Light

 

Design ușor și curajos cu safir și titan

Colecția Laureato Absolute - dezvăluită pentru prima dată la Salonul Internațional de Haute Horlogerie din 2019 - a fost lansată în spiritul re-inventării simbolurilor noastre. Laureato Absolute Light - disponibilă exclusiv în doar 88 de piese - este cea mai recentă expresie curajoasă a acestei colecții.

Combinând estetica și funcționalitatea, această nouă ediție transformă componentele tehnice în elemente de design distinctive. Pentru prima dată, placa principală este octogonală și înșurubată împreună cu luneta, carcasa și închiderea ei pe cele opt unghiuri ale octogonului subliniind forma ei iconică.

Laureato Absolute Light dezvăluie arta ingineriei de precizie - totul sub forma unui octogon într-o carcasă de safir și titan de 44 mm. Carcasa sa de safir cristalină permite o vedere uimitoare și transparentă, din toate părțile, a mecanismului, cu o reflectare perfectă a luminii pe suprafețele sale mate și lustruite.

În centrul carcasei cristaline bate o interpretare re-elaborată a mecanismului GP01800 scheletizat. Punțile și placa de bază, tratate cu antracit NAC, nu au mai puțin de patru finisaje diferite.

Forma distinctivă a masei oscilante din aur asigură că mișcarea este vizibilă în stilul semnăturii Girard-Perregaux. Inelul negru tratat NAC are 12 secțiuni curbate între triunghiuri lustruite oglindă, pentru a acționa ca markere de oră.

Pentru o notă suplimentară de modernitate, cureaua de cauciuc se integrează perfect în ceas, ca și cum ar fi făcute dintr-o singură piesă. Sistemul de micro-ajustare de pe cataramă asigură confortul final la purtare ca parte a curelei din cauciuc suplu, dar foarte rezistent.

TECHNICAL SPECIFICATIONS

Laureato Absolute Light

Limited to 88 pieces

Case

Material: sapphire and titanium

Diameter: 44.00 mm

Height: 11.56 mm

Glass: anti-reflective sapphire

Case-back: anti-reflective sapphire crystal, engraved “Limited Edition of 88”

Dial: 3D ring with polished triangular indexes

Hands: skeletonized with luminescent material

Water resistance: 30 meters (3 ATM)

Movement

Reference: GP01800-1143

Self-winding mechanical movement

Diameter: 30.00 mm (13 1/4''' )

Height: 4.16 mm

Frequency: 28,800 Vib/h – (4 Hz)

Number of components: 172

Number of jewels: 25

Power reserve: min. 54 hours

Functions: Hours, minutes, small seconds

Bracelet

Material: black rubber with a fabric effect, black stitching

Buckle: titanium, folding with micro-adjustment system

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre ceasurile Girard-Perregaux, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri.

Vă invităm de asemeni să ne vizitați la magazinele GALT Orologerie elvețiană pentru a admira și ceasurile realizate de firme elvețiene și germane de prestigiu, precum A. Lange & Söhne, Ulysse Nardin, Zenith, Roger Dubuis, Harry Winston, Hysek, Jaeger-LeCoultre, Omega, Longines, TAG Heuer, Rado, Raymond Weil și a., firma noastră fiind un reprezentant oficial pentru România a acestor renumite firme. Asigurăm pentru dvs. și service-ul tuturor produselor realizate de aceastea.

 

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Creat:18.03.20. Modificat: 18.03.20
Copyright © 2020 by GALT orologerie elvetiana. All rights reserved.

Pe Facebook