Începand cu data de 11.11.2019 Orologeria GALT va oferă modelul

 

Girard -Perregaux ww.tc Power Reserve

 

la un preţ special! *

 

Colecția ww.tc (world-wide time control), creată de Girard-Perregaux in anul 2000, a devenit rapid un simbol recunoscut al brandului care a aniversat recent 225 de ani de existență.

Girard-Perregaux ww.tc este un model care urmărește spiritul de design al ceasurilor din anii 1960 și este un tribut adus progreselor tehnice ale Girard-Perregaux în domeniul cronometriei, încoronat de Premiul Centenarului Observatorului din Neuchatel.

Funcția "orele Lumii" oferă o afișare simultană a tuturor zonelor de timp de pe cadran. Acestei funcții autentice i s-au adăugat de-a lungul timpului o serie de complicații precum: rezerva de mers, calendar perpetuu sau funcția < Financial >, o premieră mondială care permite urmarirea deschiderii și a închiderii principalelor piețe bursiere ale Lumii - New York, Londra, Hong Kong, Tokyo.

Detalii tehnice

Mecanism: automatic manufacturat GP033G0;

Funcții: ore, minute, secunde, rezervă de mers, orele Lumii cu indicator de zi și noapte, orele de tranzacționare pe principalele piețe bursiere;

Rezervă de mers: minimum 46 de ore;

Carcasă: din aur roz de 18 ct, diametru 41 mm;

Geam și capac: din cristal de safir;

Etanșeitate: 50 metri;

Curea: maro, din piele de aligator.

 

* Ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Mai multe detalii în magazine.

Promoţie prezentată în magazinul GALT orologerie elveţiană din Calea Dorobanţilor 153.

Program

Luni - Vineri: 10.00 - 19.00

Sâmbătă:      10.00 - 15.00

          Telefon : 021.231.45.66

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre ceasurile oferite în mod special, inclusiv informații legate de disponibilitate și de prețuri. Vă invităm de asemeni să ne vizitați la GALT Orologerie elvețiană pentru a admira ceasul. Asigurăm pentru dvs. și service-ul, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor propuse.

Pentru a ne contacta clicați aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Copyright © 2019 by GALT orologerie elvetiana.
All rights reserved.

Ora și temperatura în București