Începând cu data de 15.04.2019 Orologeria GALT vă oferă modelul

 

TAG HEUER FORMULA 1 CHRONOGRAPH LADY

 

timp de numai o săptămână, la un preț special *

 

Accelereaza. Colecția Formula 1 a fost concepută pentru o viață de mare viteza. Tehnologia avansată a fost inspirată de performanța extremă a echipelor de Formula 1 și este purtată de șoferii campioni din întreaga lume. Este usor de folosit pentru profesioniști, dar suficient de confortabil si pentru utilizarea de zi cu zi, datorită materialului ceramic de ultimă generație, dezvoltat special pentru această linie colorată.

Contestă regulile, sfidează convenționalul. Respinge banalitatea. Gândește dincolo de imperativele momentului și abordează realitatea din alt unghi. Oferă-ți libertate de gândire și ia o atitudine nonconformistă autentică, nu doar de suprafață. Nu te mulțumi cu evoluția, revoluționează. Într-un cuvânt: inovează. În două cuvinte: TAG Heuer, o legendă a orologeriei elvețiene al cărei spirit îndrăzneț și inovator a marcat întreaga sa istorie de mai bine de 155 de ani.

TAG Heuer deține recordul pentru un număr uimitor de mare de locuri I în lumea curselor auto.

Lider mondial în domeniul ceasurilor de lux destinate sportului înca din 1860, legendarul brand de ceasuri elvețian a fost primul care a realizat cronografele de bord pentru mașinile sport, sponsor al unui pilot de F1, partner cu o echipă din același domeniu, stăpânind 1/10, 1/100, 1/1000 si 1/10.000 dintr-o secundă și terminând pe fiecare din cele 3 trepte ale podiumului în cadrul campionatului mondial de F1.

TAG Heuer este în prezent Cronometrorul Oficial, Ceasul Oficial și Partenerul de Performanță al echipei Red Bull Racing, marcând o nouă premieră istorică pentru un brand orologer în lumea F1 prin intitularea mașinii Red Bull Racing-TAG Heuer.

Caracteristici tehnice TAG Heuer Formula 1 Chronograph Lady  :

Mecanism: cuarț

Funcții: ore, minute, secunde, dată, cronograf

Carcasa și brățara: oțel si ceramica albă

Coroana : înfiletată

Lunetă: unidirectională, din ceramica albă

Diametru: 41 mm

Geam: cristal din safir tratat anti-reflex

Cadran: cu 12 diamante la indexele orare

Etanșeitate: 200 m

 

*Ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Detalii suplimentare în magazinele Galt.

Promoţie săptămânală, prezentată în magazinul GALT orologerie elveţiană din Calea Dorobanţilor 153.

Program

Luni - Vineri: 11.00 - 19.00

Sâmbătă:      11.00 - 15.00

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre ceasurile oferite în mod special, inclusiv unele legate de disponibilitate. Vă invităm de asemeni să ne vizitați la GALT Orologerie elvețiană pentru a admira ceasul oferit și alte ceasuri din vasta noastră colecție. Asigurăm pentru dvs. un service de calitate, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor propuse.

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Copyright © 2019 by GALT orologerie elvetiana.
All rights reserved.

Ora și temperatura în București