Începând cu data de 20.05.2019 Orologeria GALT vă oferă modelul

 

RADO TRUE Multifunctional

 

timp de numai o săptămână, la un preț special

 

Designul este unul dintre pilonii de baza ai brandului Rado si este motivul pentru care brandul a primit peste 30 de premii internationale pentru design (inclusiv prestigioasele premii Red Dot Danish Award si Good Design Award). Fiind o companie relativ tanara, Rado s-a concentrat mereu pe aspectul produselor sale, alegand o gama de materiale exceptionale pentru realizarea ceasurilor, materiale care au fost adoptate de-a lungul timpului si de catre alte branduri.

Piatra de temelie a istoriei Rado a fost așezată în anul 1962 când compania a lansat primul ceas rezistent la zgârieturi din lume. Chiar dacă la început a fost întâmpinat cu îndoială si scepticism, în câțiva ani ceasul s-a dovedit o adevărată poveste de succes. Intrarea în lumea neexplorată a tehnologiei și materialelor a permis împlinirea unui vechi vis: cel de a deține un obiect care să-și păstreze frumusețea și valoarea pentru totdeauna.

Inca din 1986 cand a folosit pentru prima oara ceramica, Rado a dezvoltat tehnologia necesara pentru a produce noi modele cu finisaje mate, din ceramica alba sau plasma high-tech, ce transforma ceramica alba intr-un material cu finisaj metalic, insa fara a folosi niciun metal.

RADO este brandul elvetian care a revolutionat industria de profil prin intermediul ceasurilor echipate cu geam safir rezistent la zgariere si bratara realizata din ceramica high-tech foarte durabila.

Eleganță în claritate.

Forma și stilul Rado TRUE fac din acesta un ceas dorit. Brățara îmbrățișează ușor încheietura mâinii, oferind un confort deosebit, un lux și o sofisticare fără compromisuri.

Detalii tehnice

Mecanism: cuarț

Carcasă: 40,0 x 45,1 x 11,0 mm, din ceramică high-tech rezistentă la zgârieturi

Geam: cristal de safir rezistent la zgârieturi

Doua tipuri de functii: Analog - ora si minute, Digital - multifunctional

Etanșeitate: 30 metri.

Brățară: din ceramică high-tech rezistentă la zgârieturi

 

*Ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Detalii suplimentare în magazinele Galt.

Promoţie săptămânală, prezentată în magazinul GALT orologerie elveţiană din Calea Dorobanţilor 153.

Program

Luni - Vineri: 11.00 - 19.00

Sâmbătă:      11.00 - 15.00

Vă invităm să apăsați aici pentru a ne cere informații suplimentare despre ceasurile oferite în mod special, inclusiv unele legate de disponibilitate. Vă invităm de asemeni să ne vizitați la GALT Orologerie elvețiană pentru a admira ceasul oferit și alte ceasuri din vasta noastră colecție. Asigurăm pentru dvs. un service de calitate, autorizat de producător, al tuturor ceasurilor propuse.

Pentru a ne contacta clicați: aici
Tel.: 231 45 66 Fax: 231 29 80
Pagina de intrare: www.ceasuri.ro
Copyright © 2019 by GALT orologerie elvetiana.
All rights reserved.

Ora și temperatura în București